Şimdi Ara

GPU kullanımı %99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GPU kullanımım %99 oluyor oyun oynarken mesela şu an Sleeping Dogs açık Cpu %30-34 arası RAM %28-32 arası ama GPU tavanda.

Sadede gelelim, Hemen hemen bütün oyunlarda tam oynarken birden donuyor arka plandan ses geliyor, alt tab yapabiliyorum ama o an oyun için hiçbir şey yapamıyorum.Oyunun oynarken herhangi bir kasma yok iken birden takılıyor sanırsam GPU dan dolayı.Şu an bunu yazarkende hafif kasma yaşıyorum neden bilemiyorum galiba aylardır süren oyun donmalarının sebebi bu.

Nasıl çözebilirim oyunlarımda kı takılma sorunlarını ? Yani GPU sorunu sanırsam

GPU kullanımı %99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levi Heichou -- 12 Ocak 2014; 0:57:34 >

• Levi Heichou kullanıcısına yanıt
    Ekran kartin fanli ise fani kontrol et calisiyormu veya yavasmi donuyo hizlimi fan tam calismiyorsa sicakliktan dolayi kasma olabilir. Cokta zorlarsan yakabilirsin karti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uzixx

Ekran kartin fanli ise fani kontrol et calisiyormu veya yavasmi donuyo hizlimi fan tam calismiyorsa sicakliktan dolayi kasma olabilir. Cokta zorlarsan yakabilirsin karti.

Nasıl kontrol edicem ? Zaten kasmıyor anlık donuyor bir dahada geri gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levi Heichou -- 12 Ocak 2014; 1:19:36 >
  • +1 , pc yi ilk aldıgım gün Skyrimi ultra da 0 kasma oynuyordum ama yine böyle takılmalar oluyordu şu aralar Dota 2 oynuyorum yine aynı sıkıntı başladı format atmayı düşünüyorum ama sorun büyük ihtimal ısı yüzünden
    GPU KULLANIMI STABİL DEĞİL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.