Şimdi Ara

GPU kullanan programları görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda ekran kartım tuhaf davranıyor masaüstünde boştayken bazen deli gibi kasıyor nadir ama oluyor yada bir programı alt+tab ile indirince falan virüs olduğunu düşünmedim değil ancak rastgele yapıyor gibi ve nadir
    GPUyu hangi program ne kadar kullanıyor görmenin bir yolu var mı? ayrıca bitcoin vs. gibi bir virüs ise nasıl bulabilirim orijinal norton 360 var ama kaçırmış olabilir

• Flyingpig kullanıcısına yanıt
    şunu indirip çalıştırıyosun, sonra sensors kısmından kartın, o anki gpu ve bellek hızı/kullanımı, ısısı , fan devri voltage v.s. izleyebiliyosun.
  • DhanTE kullanıcısına yanıt
    bütün bunları kullanıyorum zaten de hangi uygulama kullanıyor onu bilmek istiyorum
  • Flyingpig kullanıcısına yanıt
    1 uygulama çalıştırdığında, gpu-z yi açıp görebilirsin zaty, sen durup durrken GPU kullanımı fln olduğunumu düşünüyor yada görüyosun, mevzu nedir ?
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    bişey kafasına göre gpuyu kullanıyor sanırım
  • Şöyle bir durum dikkatimi çekti

• Process explorer ile gpu'yu kullanan işlemleri isimleri ile birlikte görebilirsin. Bu arada bahsettiğim program görev yöneticisidir uzun süredir kullanırım çok iyi bir programdır. Dolaylı olarak Microsoft'un denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 9 Ekim 2014; 23:44:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Process explorer ile gpu'yu kullanan işlemleri isimleri ile birlikte görebilirsin. Bu arada bahsettiğim program görev yöneticisidir uzun süredir kullanırım çok iyi bir programdır. Dolaylı olarak Microsoft'un denebilir.

sanırım işimi görecek teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.