Son zamanlarda ekran kartım tuhaf davranıyor masaüstünde boştayken bazen deli gibi kasıyor nadir ama oluyor yada bir programı alt+tab ile indirince falan virüs olduğunu düşünmedim değil ancak rastgele yapıyor gibi ve nadir GPUyu hangi program ne kadar kullanıyor görmenin bir yolu var mı? ayrıca bitcoin vs. gibi bir virüs ise nasıl bulabilirim orijinal norton 360 var ama kaçırmış olabilir
Flyingpig
kullanıcısına yanıt
şunu indirip çalıştırıyosun, sonra sensors kısmından kartın, o anki gpu ve bellek hızı/kullanımı, ısısı , fan devri voltage v.s. izleyebiliyosun.
DhanTE
kullanıcısına yanıt
bütün bunları kullanıyorum zaten de hangi uygulama kullanıyor onu bilmek istiyorum
Flyingpig
kullanıcısına yanıt
1 uygulama çalıştırdığında, gpu-z yi açıp görebilirsin zaty, sen durup durrken GPU kullanımı fln olduğunumu düşünüyor yada görüyosun, mevzu nedir ?
coax47
kullanıcısına yanıt
bişey kafasına göre gpuyu kullanıyor sanırım
Şöyle bir durum dikkatimi çekti
Process explorer ile gpu'yu kullanan işlemleri isimleri ile birlikte görebilirsin. Bu arada bahsettiğim program görev yöneticisidir uzun süredir kullanırım çok iyi bir programdır. Dolaylı olarak Microsoft'un denebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 9 Ekim 2014; 23:44:45 >
Process explorer ile gpu'yu kullanan işlemleri isimleri ile birlikte görebilirsin. Bu arada bahsettiğim program görev yöneticisidir uzun süredir kullanırım çok iyi bir programdır. Dolaylı olarak Microsoft'un denebilir.
sanırım işimi görecek teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme