Bildirim
GPU 1 Çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hangi kartı kullanıyorsun? Hangi uygulamada gpu1 kullanılmıyor? Sorununu açık bir şekilde belirtsen yardımcı olacak arkadaşlar çıkardı. Cf ve sli düzenlerinde uygulamanın multigpu desteğinin olması önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heady -- 14 Kasım 2010; 11:51:21 > -
Catalyst AI destegini ac muhtemelen kapamıssındır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 7-24 Jojuk
arkdaşlar 2 gündür konular açıyorum fps im düşük diye az önce MSI afterburner programından baktım ve gpu1 usage hiç kıpırdamadığını gördüm birisi yardım edebilir mi
arkadaşım kaç gündür yardım etmeye çalışıyoruz zaten..bir format at,eline mi yapışır?? formattan sonra da devam ederse yeni çözümler üretmeye çalışır herkes.. -
Kartın üstündeki ışıklara bak. 5 tane ışık var. 3 tane yeşil falan yanması lazım...Kullanma kılavuzunu okumayı düşündün mü hiç? RTFM!!! -
RTFM -
adam ne cpu psu nede kartı yazmış... sadece problem var diyor hadi gel çözelim format at ama önce sen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X