Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
364.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nevigasyon cihazı çalışırken düşürmedigim halde birden uyduyu görmez oldu.
    programdan uyduyu görmesini komutlamama ragmen,şu anda konum belirlenmediginden nevigasyonda çalışmıyor.
    cihazdan kaynaklanan bir hataysa bunu hangi yöntemle ögrenir veya onarırım.
  • arkadaşlar benim bir navigasyon aletine ihtiyacım var benim için düzgün göstersin bağlantı kopmasın ve gezdiğim yada bulunduğum noktaları kaydedebilmem ve onları tekrar kullanabilmem önemli öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emraheski

Merhabalar.

Birkac ay once motordan inip otomobile binmeye kadar verdim. Istanbul icinde motorculara gangster gozuyle baktiklari icin birkac kaza yasadim ve sonunda 3 hafta once otomobile gecis yaptim. (Bu arada 2010 model Vespa LX150 piril piril satilik durumdadir.)

Aracim Nissan Micra 2011 model.
    Cok buyuk cogunlugu Istanbul sehir ici olmak uzere kullanilacak ancak yilda bir iki kez de sehir disina cikilacak. Bu konuda bana yardimci olacak bir navigasyon cihazi bakiniyorum. Iki haftadir bakiniyorum, forumlari okuyorum, teknoloji marketlere gidiyorum ve hangisinin daha isime yarar ve kullanisli olacagina karar veremedim.
    Bu kadar inceleme sonucunda Tomtom 135 via icin niyeti bozdum.

Cihaz genelde 360TL civari ama vatan'da ve Gold'da 250TL'ye buldum. Sorun tam olarak para degil. Cihaz sikinti yaratmayacaksa 360Tl de verilir.

Kullanim olarak ekran dokunmatigini sevdim ama standlarda sadece demo sunumunu gorebildigim icin tam karara varamadim. Kullanip sorun yasayan arkadaslar var midir?
    Ekstra bir durum olarak trafik bilgisini almak icin bu cihazlara ayri bir aparat mi gerekiyor? O konuyu da cozumleyemedim.

Tomtom 135 VIA'ya alternatif ne olabilir?
    Onerileriniz varsa muhakkak gidip inceleyecegim.

Tesekkurler.

Ben tomtom kullanmış biri olarak önermem hocam. Çünkü kullandığı harita kötü ve ben aldıktan bir sene sonra güncelleme için para istemeye başladı. Ömür boyu ücretsiz güncelleme sağlayan bir marka seçin bence.

• indirdigim programda mevcut bir başlangıç noktası var.
    onu silerek yeni bir başlangıç noktası oluşturdum.
    eski başlangıç noktası geçmiş adres listesinde de gözükmüyor.
    yeni bir rota çizdigimde o rotada sildigim başlangıç noktası yine başlangıç olarak görülüyor.
    Girdigim yeni başlangıç noktasıda bu rota üzerinde ara bir nokta olarak görünüyor.
    Bu nedenle hesaplama yapma şansımda kayboluyor.
    Bu sorunu nasıl halledebilirim.
  • def-50 D kullanıcısına yanıt
    Dostu, Tomtom 135 Via'nin omur boyu ucretsiz guncellemesi var.
    Beni tavlayan noktalardan birisi de bu oldu. Gerci forumdan bir arkadas ile bu konuyu konustugumuzda O'da bu konuya takilmamam gerektigini soylemisti. Iki sene guncellemeden sonra cihazin yeni teknolojilere gore geri kalacagini yorumlamisti.

Sonucta hala daha netlesmis bir alim kararim yok. Net yonlendirmeleri olan ve kullanimi kolay ve sorunsuz olan cihazlari irdelemeye calisiyorum.
    Bayramda Bursa yollarina dusecegim. O zamana kadar karar verebilirsem ne mutlu bana.

• Arkadaşlar merhaba

Piranha İnfiniti HD navigasyon cihazına sitesinden orjinal rom yüklemesi yaptım. Yazılım sorunsuz kuruldu, cihaz açılıyor ancak navigasyon fonksiyonu çalışmıyor. Servis garanti dışı diye ücret istiyor.

Navigasyon cihazına piranha yazılımı dışında yazılım atılırmı yada harita yüklemesi yapılır mı? Ne yapmam lazım yardımcı olursanız, memnun kalırım.
  • arkadaşlar merhaba,

navigasyon bakıyorum ben de. fakat bir sorum var. kendi kendini otomatik güncelleyen cihazlar varmış? nasıl oluyor? benim aklım ermedi. internet bağlantısı olmadan nasıl güncelleme yapabiliyor? bir de bu özellikli hangi cihazları önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzhsvc

arkadaşlar merhaba,

navigasyon bakıyorum ben de. fakat bir sorum var. kendi kendini otomatik güncelleyen cihazlar varmış? nasıl oluyor? benim aklım ermedi. internet bağlantısı olmadan nasıl güncelleme yapabiliyor? bir de bu özellikli hangi cihazları önerirsiniz?

cevap verebilecek kimse yok galiba?
  • slmlar böyle bir yardım amaçlı konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler
    benim de asus nexus 7 tabletim var,int. olmadan olmadan navigasyon kullanma şansım varmı?varsa nasıl yapıcam anlatırmısınız?
  • Merhabalar ;

Bana Başarsoft haritalı, iyi performanslı ve uygun fiyatlı bir navigasyon cihazı önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Priori Incantatem -- 25 Ekim 2013; 12:58:25 >
  • Üstadlar telefonuma yeni android işletim sistemi yükledim, yüklemeden önce lisanslı satın aldığım Sygic navigasyon kullanıyordum tekrar yükledim sygic'i fakat açılır açılmaz wifi da 3g de bağlantı sorunu hatası veriyor ve açılmıyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu nasıl halledebileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum..
  • arkadaşlar selam benim goldmaster 590 hd cihazım var buna radar uyarısını nasıl ve ne şekilde eklerim??????? yardımcı olursanız sevinirim
  • wasaq W kullanıcısına yanıt
    Internette speedcam.txt diye aratın; indirin. Zipten çıkarın. Speedcam.txt dosyasını cihazınızın ana klasörüne NNG\Content\speedcam klasörü içine (yoksa yaratın) kopyalayın.

Cihaz yazılımından da Ayarlar -> Uyarı Ayarları ->Hız kamerası aktif edin.

Keyifli navigayonlar
  • arkadaşım çok teşekkür ederim ilginden dolayı.. anlamadığım bu speedcam.txt dosyaları hepsi aynımı yani bütün navigasyonlar için biraz daha yardımcı olursan sevinirim birde bildiğiniz bi link varsa :)
  • İyi günler ben araç bir navigasyon alacam ama henüz daha hangisini alacağıma karar veremedim bu konularda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum benim navigasyondan beklentilerim :
    1)Küçük bir ilçede kaldığım için ayrıntılı bir harita kullanmalı
    2)arabanın aux girişine bağlanmalı yani kulaklık çıkışı olmalı
    3)arka planda müzik çalarken navigasyon devam etmeli
    4)yer ve uydu bulma hızı yüksek olmalı
    5)bozulduğu takdirde servis ve yedek parça sıkıntısı yaşatmamalı
    6)fiyat max. 250 tl olmalı
    Şimdiden çok tşkrlr iyi forumlar
  • nzhsvc kullanıcısına yanıt
    Bu mümkün değil... hayal etmesi güzel tabi..
    :-)
  • gncsrc G kullanıcısına yanıt
    küçük ilce derken adini vermeniz faydali olurdu.. ama diyelim ki, Denizli Acipayam..
    Sanirim su anda Navteq ve Başarsoft haritalı cihazlar işinizi görür.

diğer özellikler konusunda da sorun yok.. bir çok firma işinizi görür. Ama çok çok ucuza da bakmayin.

Saygılar.

Alim K.
  • Priori Incantatem kullanıcısına yanıt
    Geç oldu sanirim ama,

Goldmaster, Next, Navitech marka cihazlarda ürünler bulabilirsiniz. Büyükşehirde iseniz, TMC kablosu tavsiye edilir.!

Kolay gelsin.

Alim K.
  • Geç olmamıştır umarım,

Google Play'den indirebilirsiniz, Nlife var 10 TL, IGO var 40 TL.

Kolay gelsin.

Alim K.
  • akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    Denizli Acıpayam mı :) Küçük ilçe kategorisindemi :) Küçük ilçenin büyük adamları var hocam yapmayın etmeyin :)

Bu arada Arkadaşımızın konumu İzmir Dikili herhalde bilgilerinde o şekilde yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.