Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
364.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam kolay gelsin. Soruma cevap gelmedi galiba unuttunuz. Sorum şuydu: Bende Next YE-G515 cihaz var. Adreslerde bina kapı numaralarını kesinlikle göstermiyor.Aynı adresleri başka markalarda denedik. Benim cihazda Bu sokak için bina numaraları mevcut değil diyor. Cihazım güncel .
  • herkese selamlar,
    daha dün goldmaster nav 580 hd navigasyon cihazı aldım.
    aldıktan sonra güncelleme yaptım.
    adres aradığımda sürekli gps sinyali aranıyor yazıyor.
    yaklaşık 10 dakika bekledim. bir şey olmadı.
    bunu düzeltmek için ne yapmam gerek
  • arkadaşlar bende navitech qxv 523 primo var geçenlerde usb bağlantı ile naviexstras programı ile cihaza bağlandım güncelleme yapmak için güncellemeyi yükledi birdaha açılma cihaz acarken bir hata veriyor (the application failed to start last time. do you want to reset to factory dfaults and lose all your pois, tracks and settings?) buna yes yada no diyorsun. sonra bir hata daha geliyor. (user interface resolution 800x480 is not supported or compatible skin can not be found exiting application.) işte böyle sonrasında bişey yok. ne yapmalıyım. bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • Demekki bi panikle güncelleme verilmiş ama sorunlu, yazan baya var bunu. En iyisi cd'sinden geri yükleyin diyecem ama onuda lütfedip galiba koymuyorlar. 2 tane almıştım testler için onlardan çıkmamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.
    arabam için navigasyon cihazı satın almak istiyorum.
    hangi cihazı almam konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
    Bütçe:200-250 4" yada 4.3" olabilir. 5 büyük gelir. Tasarım,kullanılabilirlik ve pil süresi benim için önemli.
    Linkl verirseniz çok memnun olurum.
    saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

merhaba arkadaşlar.
    arabam için navigasyon cihazı satın almak istiyorum.
    hangi cihazı almam konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
    Bütçe:200-250 4" yada 4.3" olabilir. 5 büyük gelir. Tasarım,kullanılabilirlik ve pil süresi benim için önemli.
    Linkl verirseniz çok memnun olurum.
    saygılar.

Hepsiburada.com da next 5015 modelini inceleyin hepsiburada.com da satış fiyatı 180 tl tam f/p ürünü. Cihaz donanım olarak harika yazılım primo 2.4 harita başarsoft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyintel -- 1 Eylül 2013; 10:06:05 >
  • Merhaba,

Garmin 1410 cihazım var memnun değilim.

Yolları uzatıyor ana yollardan değil ara sokaklardan götürüyor adres bulmakta zorlanıyorum vs.

TomTom nasıldır.

En önemlisi seçenek sunan bir cihaz var mı ?

bana 3 tane güzergah çizip seçmemi sağlayacak bir cihaz ?
  • Arkadaşlar Merhaba,

İlk defa navigasyon kullanan biri olarak birkaç şey yazmak istiyorum.

Öncelikle Kayseriden,Bolu (abant) ya, Bolu dan Bursaya bursadan istanbula olmak üzere 2000 km civarı yol yaptım. Cihazım next 585. Ben bu kadar faydalı olacağını aklımın ucundan bile geçirmiyordum. Helede istanbul ve bursa için. Yolda kaybolupta fazladan yakacagım yakıttı yaktırmadı bana ve zaten verdiğim ücreti misli fazlasıyla geri bana iade etti bu alet. İstanbula ilk defa gitmiş biri olarak hiç bir şekilde yanlış yola sapmadım, kaybolacam endişesi taşımadım. Çünkü girdiğim her adrese en kısa yoldan çok ayrıntılı ve net bir şekilde verdiği tarifle ulaştım. Bu cihazda TBS yok diye biliyodum ama potansiyel sıkışma uyarısından sonra, alternatif yol gösterimi ve verdiği alternatif yolun fazladan kattığı uzaklığın hesabı ile çok ama çok işime yaradı. Bu cihazla ve cihazlarla yol bilmenize gerek yok arkadaşlar, adresi bilin veya adresimi bilmiyosunuz gideceğiniz yerin yakınlarında bi otel, alışveriş merkezi vb bilinen yerlerin ismini bilin yeter gerisini navigasyona bırakın. Artık büyük şehirlerde kaybolmaya son.

Navigasyon alım aşamasında ve sorduğum sorulara aldığım cevaplar için hepinize teşekkür ederim.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alignrogue -- 2 Eylül 2013; 17:34:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanerler

Merhaba,

Garmin 1410 cihazım var memnun değilim.

Yolları uzatıyor ana yollardan değil ara sokaklardan götürüyor adres bulmakta zorlanıyorum vs.

TomTom nasıldır.

En önemlisi seçenek sunan bir cihaz var mı ?

bana 3 tane güzergah çizip seçmemi sağlayacak bir cihaz ?

Yazılımi igo primo olan herhangi bir cihaz alabilirsiniz. Size her rotada 4 alternatif sunar.

• arkadaşlar bende nav-x unıversal oto teyp var navigasyonda gps uydularını bulamıyo araba calıştıktan yarım saat sonra bazen buluyor bazen hıc bulmuyor yeni teyp istedik taktım aynı sorun ondada var anteni değiştim aynı sorun yine var hiç uydu bulamıyor. Teypin saatini ayarlıyorum kapatıp açtıktan sonra saat sıfırlanıyor acaba hafızasında tutamadığı içinmi oluyo arabam peugeot 307 lütfen yardımcı olun hatta navigasyon kartınıda güncelledik yine devam ediyor sebebi ne olur sizce.
  • Arkadaşlar babam için navigasyon cihazı arıyorum. Trafik bilgisi olan, rota alternatifi sunabilen, dönüşleri hem önceden hem dönüş yerinde bildiren (100 mt sonra sola dön, şimdi sola dön gibi) kavşağı kaçırınca hemen yeni rota hazırlayabilen bir cihaz. Next Ye G 565 ve Navitech VR-533 epey ilgimi çekti. Kullanan varsa artıları eksileri neler? Önereceğiniz başka model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: earrach

Arkadaşlar babam için navigasyon cihazı arıyorum. Trafik bilgisi olan, rota alternatifi sunabilen, dönüşleri hem önceden hem dönüş yerinde bildiren (100 mt sonra sola dön, şimdi sola dön gibi) kavşağı kaçırınca hemen yeni rota hazırlayabilen bir cihaz. Next Ye G 565 ve Navitech VR-533 epey ilgimi çekti. Kullanan varsa artıları eksileri neler? Önereceğiniz başka model var mı?

Selam. Size next 5015 modeli tavsiye ederim kullanımı gayet basit ve donanım olarak hepsinden üstün. Fiyatı şu an hepsiburada.comda 180 tl tam f/p ürünü. Aynı cihazı kullanıyorum ziyadesiyle memnunum.
  • Sygic kullanan markalar hangileri acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyintel

quote:

Arkadaşlar babam için navigasyon cihazı arıyorum. Trafik bilgisi olan, rota alternatifi sunabilen, dönüşleri hem önceden hem dönüş yerinde bildiren (100 mt sonra sola dön, şimdi sola dön gibi) kavşağı kaçırınca hemen yeni rota hazırlayabilen bir cihaz. Next Ye G 565 ve Navitech VR-533 epey ilgimi çekti. Kullanan varsa artıları eksileri neler? Önereceğiniz başka model var mı?

Selam. Size next 5015 modeli tavsiye ederim kullanımı gayet basit ve donanım olarak hepsinden üstün. Fiyatı şu an hepsiburada.comda 180 tl tam f/p ürünü. Aynı cihazı kullanıyorum ziyadesiyle memnunum.

Next 5015 in trafik bilgisi yok. Bu yüzden elemiştim, yine de teşekkürler. Next Ye 555 i denedim. Sanırım onu alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyintel

quote:

Next 5015 in trafik bilgisi yok. Bu yüzden elemiştim, yine de teşekkürler. Next Ye 555 i denedim. Sanırım onu alacağım.

Next cihazların tüm 5xx serisi TBS uyumlu.Kutu içeriğinden aparat çıkmayan modeller için haricen aparatı satın alarak TBS verilerini alabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/next-tbs-764-trafik-bilgi-sistemi-kablo/productDetails.aspx?productId=otnexttbs764&categoryId=257643&navq=categoryid%3d257643%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dotnexttbs764%26fh_lister_pos%3d6%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bnext%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575_257643%257d%26fh_refview%3dlister

• Arkadaşlar daha önce soruldu veyahut yanıtlandı ise kusuruma bakmayın. Ama forumlar içerisinde bulamadım.
    Geçen ay NEXT marka Ye-g 5015 model navigasyon aldım. Bu ay ise ona uygun olduğunu düşündüğüm Kingston marka 16 gb class4 sd kart aldım. Sd kart ile ilgili yapmam gereken işlem sırası nelerdir? Sd kartı mp3, video ve fotonav için kullanacağım, bunlar için ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeolo.G

Arkadaşlar daha önce soruldu veyahut yanıtlandı ise kusuruma bakmayın. Ama forumlar içerisinde bulamadım.
    Geçen ay NEXT marka Ye-g 5015 model navigasyon aldım. Bu ay ise ona uygun olduğunu düşündüğüm Kingston marka 16 gb class4 sd kart aldım. Sd kart ile ilgili yapmam gereken işlem sırası nelerdir? Sd kartı mp3, video ve fotonav için kullanacağım, bunlar için ne yapmalıyım?

Yapmanız gereken pek işlem yok.Müzikler için mp3 adında klasör oluşturup müzikleri o klasörün içine video için MP4 adında klasör resimler için PICTURE yada picture adında klasör oluşturup fotonav resimlerini bu klasöre atmanız yeterli.
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • arkadaşlar. aracım için 5 inçlik geri görüş kamera bağlantılı hartaiarı güncel ve en iyi olacak navigasyon cihazı arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Elimde Garmin GPSmap 60CSx model GPS var, ve arazide yüzlerce noktada Türkiye'nin çeşitli yerlerinde işaretleme yaptım. Bu aleti bilgisayara bağlayıp bir program yardımıyla acaba Türkiye haritası üzerine bu noktaları otomatik olarak koydurabilir miyiz? Eğer böyle bir imkan var ise bu programın adı nedir?
    Şimdiden teşekkürler.
    Kadri
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.