Şimdi Ara

GPS / Navigasyon Mont Cebinden Çeker Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GPS programı satın aldım ve yarın işe başlıyorum. Adres bilmediğimden dolayı navigasyona ihtiyacım var ama kafam karışık. Navigasyon dediğim telefona yüklü bir yazılım. Telefonu montun veya pantolonun cebine koysam motosiklet sürerken uydudan verim alabilir miyim acaba?

Konunun yeri olmayabilir ama gerçekten çok acil, insiyatif gösterirseniz sevinirim, yarın işe gideceğim uyku tutmadı ya.

• Bana çeker gibi geliyor ama pek bir bilgim yok.
  • çeker bence
  • hocam bu durumlarda telefonun işlemcisi önemli

çeker çekmesine ama yenileme hızı ne olur bilemem bağlantı geç sağlanır navigasyon cihazında sn 1 güncelliyosa seninkini 2 sn de bir günceller heralde yada 3
  • binaya falan girmediğin üstü açık alanda bulunduğun sürece rahat rahat çeker. ama telefonda navigasyona şarj dayanmaz markası nedir telefonunun
  • Benim telefonun navigasyonu konumu bulduktan sonra arabanın içinde gayet kolay yol tarif ediyor.
    Montun cebinde çeker ama konumu bulsun önce,daha sonra adresi gir navigasyonu başlat sonra at cebine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

hocam bu durumlarda telefonun işlemcisi önemli

çeker çekmesine ama yenileme hızı ne olur bilemem bağlantı geç sağlanır navigasyon cihazında sn 1 güncelliyosa seninkini 2 sn de bir günceller heralde yada 3

Arkadaşlar teşekkür ederim..

Otobüsün cam kenarında çekiyordu ama ortalara gittiğimde çekmiyordu.. Ayrıca baya bi dikkat ettim yol ayrılımına gelmeden 10 saniye önce tekrar hatırlatıyor. İyi çalışıyor yani. Telefonda + olarak uygulama da yok sürümünü değiştirdim herşey silindi zaten. İnşallah sorun çıkmaz ya baya endişeliyim.

Dediğim gibi otobüsün ortalarında çekmiyordu kapalı diye üstü. Arkadaşta kot gibi şeyden geçer diyor bakacağız artık.

@TRangulity

Hocam senin navigasyon acaba ne kadar sürede konumunu buluyor? Benimki bazen 3 dk bazen 10 saniye. Çevre şartlarına göre değişiyor herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 16 Haziran 2011; 1:37:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Otobüsün cam kenarında çekiyordu ama ortalara gittiğimde çekmiyordu.. Ayrıca baya bi dikkat ettim yol ayrılımına gelmeden 10 saniye önce tekrar hatırlatıyor. İyi çalışıyor yani. Telefonda + olarak uygulama da yok sürümünü değiştirdim herşey silindi zaten. İnşallah sorun çıkmaz ya baya endişeliyim.

Dediğim gibi otobüsün ortalarında çekmiyordu kapalı diye üstü. Arkadaşta kot gibi şeyden geçer diyor bakacağız artık.

@TRangulity

Hocam senin navigasyon acaba ne kadar sürede konumunu buluyor? Benimki bazen 3 dk bazen 10 saniye. Çevre şartlarına göre değişiyor herhalde..

Şimdi camın önüne koydum 1:40 dakikada buldu konumu.Ama açık havada daha hızlı tabi.
    Çatıda biraz çıkıntı ve ağaçlar olduğu için tam açık değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

quote:

@TRangulity

Şimdi camın önüne koydum 1:40 dakikada buldu konumu.Ama açık havada daha hızlı tabi.
    Çatıda biraz çıkıntı ve ağaçlar olduğu için tam açık değildi.

Teşekkür ederim hocam sana da zahmet oldu. Bizim eve güneş bile girmiyor o derece sıkışık yapmışlar evleri, o yüzden deneme şansım olmamıştı sağol.

Arkadaşlar İnşallah çalışır ya. Beşiktaş'ta çalışacağım zaten, pizza siparişi isteyen olursa 30 dk'nın önemi yok derseniz sevinirim. Beşiktaş'ta oturupta pizza siparişi vermek isteyen arkadaşlara duyurulur.

• Gaza getirdiniz beni hiç bir şey çekmedi. Neyseki 12 kere siparişe çıktım ve adresleri yerlerine ulaştırdım geç kalmadan. Çevreyi de az çok biliyordum.
  • bendede var n79da ücretsiz.garmin programı.uyduya bağlanması 5 dk fln sürüyor sonrasında hertürlü çeker yanlız apartmana falan girersen uydu bağlantısı kopar
  • otobusteyim calisiyor ama motorda konumu bulduktann sonra monta atiyorum calismiyor yardim edin
  • quote:

otobusteyim calisiyor ama motorda konumu bulduktann sonra monta atiyorum calismiyor yardim edin

Boynuna as.
  • abi sizin mont nedir ya ? çelik zırh mı giyiyorsun ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.