Şimdi Ara

Gps li Tablet - Navigasyonun işini görebilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oktaysar

@Ulaş-ım ben iki yıldır bu şekilde kullanıyorum, hata vs. gibi konuları aklıma bile getirmedim çünkü hiç yaşamadım piyasadaki navigasyon cihazlarının hantal yapısını görünce bu tarz cihaz alacakların da bu yönde bilgilenmesini istedim, bu da bir seçenek sonuçta ve ben asla navigasyon cihazı tercih etmem. Piyasada 100 yada 150tlye navigasyon cihazları da var onlara bir şey diyemiyorum ucuz sonuçta ihtiyaç doğrultusunda alınabilir. Navigasyonda çok mu önemli amoled, IPS vs ekranlar, 1 gb ramler vs. değil elbet ama cidden mantıklı bir şekilde şu navigasyon cihazlarını elinize alınca geri bırakmak geliyor insanın içinden ve tabletlerle kıyaslayınca da yazık diyorsun verilen paraya.

Android markette Basarsoft'lu IGO satilsa keske...
    Ben de arkadasta 1280x720 IGO PRIMO2 gorunce gercektende dibim dustu :-)
    Igo'yu gectim, ''offline'' verileri Basarsoft kadar yeterli bir Tomtom alsaniz o bile acaip is gorecek. Gerci Istanbul icin Teleatlas ile Basarsoft haritalari arasinda asiri fark deniliyor. Ama gel gelelim tasrada isler degisiyor. Dag yollari, koyler, ilcelere kadar inmeye baslayan kapi numaralari Basarsoft'u bir cok yerde rakipsiz kiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Ulaş-ım katılıyorum sana, artık neredeyse her çözünürlükde başarsoft haritalı, İGO mevcut... 480x272, renksiz, mat, tepkimesiz ekranlara mahkum kalmıyorsun.
  • Son 1 aydir GPS'li tablette denemeler yaptim.
    Bu arada bir arkadasim da 7" tabletini navigasyon cihazi olarak kullaniyor.
    Samsung S3 telefonu olan 2 arkadas navigasyon ihtiyacini telefondan karsilamaya basladi.
    Iphone telefonu olan bir arkadas ta "App Store" uzerinden IGO satin aldi, yaklasik 50 TL.

Hepsi de ihtiyaclarini bu cihazlarla fazlasiyla karsiladiklarini soyluyorlar.

• Guzel firsat
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75200362

• arkadaşlar bendede codegen ultimix99 tablet var bu dark evopad r9720 ve pipo m1 ile aynı tablet.. arabada kullanmalık arabaya koyıyım dedim lakin google maps dışında doğru düzgün gps i hiç bir app de çalışmıyor..hangi dashboard yada hud yada obd li app yi kursam gps özellikli gps açın yada gps bulunamadı diye uyarı veriyor.. bu sıkıntıyı yaşamıycağım bir android tablet varmıdır fiyatıda makul olucak..
  • Çevrımdışı harita en güzeli windowsphone nokia haritası birde ekran büyüklüğüde gayet iyi. http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia1320/teknik-ozellikler/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naqoyqatsi

Çevrımdışı harita en güzeli windowsphone nokia haritası birde ekran büyüklüğüde gayet iyi. http://www.nokia.com/tr-tr/urunler/telefon/lumia1320/teknik-ozellikler/

6" ekran 1280x720 çözünürlük. Yeni trend bunlar. Ben de izliyorum yakından

Bir Lumia sahibiyseniz tüm dünya haritaları elinizin altında, sizin. İş hayatıyla meşgul kişiler için mükemmel bir seçenek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 21 Mart 2014; 18:37:33 >

• Uzun süreden beri andorid işletim sistemli tabletlere bakıyorum a-gps olmayan bir model buldum artes de çevrımdışı harita denedim ama tatmin olmadım. Tabi benim amacım google.maps üzerinden gitmek doğada gezerken başka bir haritanın hiç bir anlamı kalmıyor. Kısaca doğada gezerken orux.map ile manuel bölgenin haritasını indirip herhangi bir tabletde kullanabilir siniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.