Az önce rekabetçi oyun oynarken ve daha önce gpedit.mscden ayarladığım windows update karşıdan yükleme ve kurma için uyar seçeneğini seçmeme rağmen kafasına göre windows güncellemesi yapmasından ötürü gpedit.msc'den yine kapatmak için girdim ve gpedit.msc'yi karşılaştığım ekran : ![]() Normalde olması gereken ekran : ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 17 Temmuz 2021; 11:20:17 > |
Gpedit.mscde Windows Update Yok

-
-
Umarım sorununuza çözüm bulabilirsiniz konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarlar.Ama eğer bulamazsanız windows 10 da güncellemeyi geri alma seçeneği mevcut.Onu deneyebilirsiniz.
Ayarlar-Güncelleştirme ve Güvenlik-Kurtarma sayfasında güncellemeyi geri alabilirsiniz.(Güncellemeniz üzerinden 10 gün geçtiyse bu özellik çalışmıyor maalesef).
Bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenipara11 -- 16 Temmuz 2021; 19:15:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: madenipara11Umarım sorununuza çözüm bulabilirsiniz konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarlar.Ama eğer bulamazsanız windows 10 da güncellemeyi geri alma seçeneği mevcut.Onu deneyebilirsiniz.
Ayarlar-Güncelleştirme ve Güvenlik-Kurtarma sayfasında güncellemeyi geri alabilirsiniz.(Güncellemeniz üzerinden 10 gün geçtiyse bu özellik çalışmıyor maalesef).
Bilginiz olsun.
Son güncelleme öncesi değil daha öncesinden de yok hocam.
edit : gpedit.msc'yi regedit dosyasıyla onardım bu sefer de
Windows update seçeneğinde aşağıdaki resimde olup ta olması gereken "otomatik güncelleştirmeleri yapılandır" seçeneği yok.
edit : aşağıdaki yöntemi uyguladım şimdi sıkıntısız otomatik güncelleştirmeleri yapılandır seçeneği geldi ve kafama göre ayarlayabiliyorum.
- Adım #1: Başlat’ı açın ve Regedit’i aratarak girin,
- Adım #2: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows yolunu takip edin.
- Adım #3: Windows seçeneğine sağ tıklayın ve Yeni, Anahtar yolunu takip edin,
- Adım #4: Yeni anahtarı WindowsUpdate olarak adlandırın ve Enter tuşuna basın,
- Adım #5: Oluşturduğumuz anahtara sağ tıklıyoruz ve Yeni diyoruz,
- Adım #6: Yeni tuşa AU adını verin ve Enter tuşuna basın.
- Adım #7: Ekranın sağına sağ tıklayın ve Yeni, DWORD (32-bit) değeri seçeneğini seçin,
- Adım #8: Yeni anahtara NoAutoUpdate adını verin ve Enter tuşuna basın,
- Adım #9: Yeni oluşturulan anahtara çift tıklayın ve değerini 1 yapın,
- Adım #10: Tamam seçeneğine tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 17 Temmuz 2021; 10:54:58 >
-
sorununuzun düzelmesine sevindim.
-
Ben de. Konu kalsın da arkadaşlara yardımcı olur belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bilgisayarda yer açma
- sağlam lisans güvenilir mi
- antimalware service executable kapatma
- otomatik onarıma hazırlanıyor
- windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var
- ekran kaydı alma
- iso dosyası nedir
- bilgisayar özelliklerine bakma
- secure boot nasıl açılır
- ses yükseltme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X