Şimdi Ara

GP Recyko 2100 serisi alınır mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün elime geçen Olympus SP 600uz için GP'nin recyko 2100 serisi pilini buldum, fiyat olarak iyi gibi duruyor, sizlere danışmak istedim?

Powerbank şarj aleti ile birlikte 6 X 2100 serisi AA pil 39,90.-TL. Bu piller yeterli gelir mi acaba, stnd. bir kullanım için bir günümü çıkartır mı benim?

Yardımcı olursanız, bugün siparişimi yaratmayı düşünüyorum.

• Ben evvelce 2 kez 2'li set alıp kullanmıştım. 1 sene gidiyorlar, senesi geçtikten sonra şarj tutmamaya başlıyorlar, hatta 10-14 ay ömrü vardır diyebilirim tecrübelerime dayanarak. Sizi 10 ay verimlilik ile idare edebileceğini sanırım.
  • [sssşarjlı piller hakkında herşey] yazan bir konu var orda piller ile ilgili bütün bilgileri bulabilirsiniz (gp recycko) serisi iyidir kullanan arkadaşlar kullanıma bağlı flaş lcd ekran kullanımı falan 400-600 kare arası cekebildiklerini belirtiyo
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim, ilgili konuyu da araştırdım biraz. Kargo saatini kaçırmamak için GP'nin stnd. 2100 serisi * 4 adet ve GP şarj aletini sipariş ettim 24.90.-TL karşılığında.
  • Bence erformansı gayet başarılı piller yalnızca dikkat edilmesi gereken sarj cihazının 2100 amper lik pilleri ne kadar sürede dolduracagını bilip o kadar sarjda tutmak.
    Örneğin bendeki şarj aleti 2100 amper için 11 saat diyor daha fazla kalınca hep pil boşalıyo hemde ömründen çalıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panteria

Bence erformansı gayet başarılı piller yalnızca dikkat edilmesi gereken sarj cihazının 2100 amper lik pilleri ne kadar sürede dolduracagını bilip o kadar sarjda tutmak.
    Örneğin bendeki şarj aleti 2100 amper için 11 saat diyor daha fazla kalınca hep pil boşalıyo hemde ömründen çalıyorsun.

Bu bilgiyi göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim
  • aldığınız seri (recycko) değilse hata etmişsiniz diğerleri pek performanslı değil recyko serisi yeni teknoloji kendi kendine deşarj olmadan şarjının %75 ini bir yıl koruyabiliyor normal seri piller birhafta içinde kendiliğinden deşarj oluyor şarjlı piller hakkında herşey konusunu daha detaylı incelemenizi tavsiye ederim son 10-15 sayfa göz gezdirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackducati -- 21 Ekim 2011; 17:54:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panteria

Bence erformansı gayet başarılı piller yalnızca dikkat edilmesi gereken sarj cihazının 2100 amper lik pilleri ne kadar sürede dolduracagını bilip o kadar sarjda tutmak.

@Panteria,
    "2100 amper lik pilleri ne kadar sürede dolduracagını bilip o kadar sarjda tutmak."
    Yok böyle bir şey. Bazı uyduruk şarj cihazları, şarj kesme özelliği olmayan ya da şarjı keser denilip kesmeyen şarj cihazlarında (Varta 57062-57066) Pocket Charger-Sarı-Mavi), bu durum söz konusu olabilir ki Ni-Mhd şarjlı pillerle satılan şarj cihazlarının bir kaçı hariç ayarlanan "referans şarj voltajına" erişince şarjı keser ve 30-50 mA arası tricle (İdame) şarja geçer. Bu nedenle kullanıcının saat tutup pilleri şarjdan çıkartmasına gerek YOK' tur.

(Varta 57062-57066) Pocket Charger-Sarı-Mavi) Bunun yerine piyasaya bir süre önce verilen (Varta 57662 Pocket Charger' da bu sorun yoktur)
    Yeni Varta 57882 Pocket Charger

Varta 57062(4'lü) - 57066(2'li) Pocket Charger
    />

Aşağıdaki linke göz atınız.........

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_1/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 21 Ekim 2011; 18:42:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.