Şimdi Ara

Gözünü para hırsı bürümüş paranın kölesi olmuş firmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bim daima bayramların ilk 2 günü kapalıdır, bu bayramda aynı şekilde.

A101 Her bayramın 1. günü dahi açıktır. Bu sene de aynı şekilde.

Hakmar ve Migros Bayramların ilk günü hep kapalı olurdu, bu sene ise açık olmaya karar vermişler. !

Tamam personele çift mesai ücreti veriyorlar ama ulan bari bayramlarda çalışma.

1 gün çalışmamakla kaybettiğin kazanç seni batırmaz. Yazıklar olsun paraya tapan firmalara...Mümkün mertebe bayramlarda buralara gitmeyerek protesto etmek lazım..

Not: hakmar veya migros çalışanı değilim amma bayrama dahi saygı göstermemeleri beni üzdü...

Ekleme: hakmar bugün kapalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Haziran 2025; 21:12:57 >

• Bugün şokta 1 de açılacak. Kütahyalı ağabey adına üzülüyorum.
    Şu üç harfli marketlerde çalışmak bir gün içimden gelmedi. Onun yerine fabrikada çalış daha iyi arefe gününden iznini başlatıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene kurban bayramının ilk günü ve gündüz öğlen saatinde AVM'ye gittim. tüm AVM açıktı. heryer. mağazalar, Migros, hepsi.

ve, birsürü de müşteri vardı. doluydu AVM.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Kafirler kendi bayramlarında hiç taviz vermeden mağazaları kapatırlar. Hatta ispanya mı italyamı ne, orda bile öğre arası kestirme denilen fiestada bile adam uykusundan ödün vermeden dükkanını kapatıp gidiyor.. bizim millet gibi paraya mala düşkün acaba başka hangi millet var bilemiyorum... temiz havada gezmek yerine avm nin pis ofis kılıklı havasında boş boş pahalı vitrinlere bakarak kanka, manita ve çoluk çocukla gezmek, gezi sonrası mc donalds veya bugerkingte manitaya veya çoluk çocuğa menu almak modası bir türlü bitmedi gitti...

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

şok u hep unutuyorum, şoku da al vur bunlara.. yok birbirlerinden farkları...

• Para için diye düşünmemiştim ama en ufak şeyi bile alamıyorlar demek ki avrupada
    Yani market her gün açılır bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard kapitalizm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Var. Mağazalar boş kalmaz ki

• dekareme kullanıcısına yanıt

Şok un farkı var. Kendileri bayramda gelmediğinde maaşından kesiyor. Bayram resmi tatil. Kesmemesi gerekirken bunu geçen bayram yaptı

• Zendo kullanıcısına yanıt

Bunu şikayet etsinler devlete, bak bakalım bir daha aynısını yapıyorlar mı görürler...

• @dekareme hocam @Elyesa541997 hocamıza uyguluyor olduğunuz blok'u kaldırmanız için ara buluculuk yapmam istiyorum bayramlar küsleri barıştırmak içindir demişler ki Elyesa541997 size küs bile değil

Bu saatte bunu mu dert ettin..Git vur kafayı yat. Ayrıca onu blokladığımı nirden bilirsen?

• dekareme kullanıcısına yanıt
    pardon uyandırdım galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.