Şimdi Ara

gözünü çizdiren var mı arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.5 miyop 1.5 astigmat var ilasik iyi diyorlar bu yöntemle çizdirmeyi düşünüyorum ama hangi doktor iyidir tavsiye var mı ankara için ? birde tavsiye eder misiniz , ilerde katarak ameliyatları için sıkıntı çıkarıyor mu bilgisi olan var mı ?

• Yok mu çizdiren?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3 yıl önce çizdirmiştim. 2.25 miyop,0, 25 astigmat vardı. Hayatımda harcadığım en mantıklı en yararlı paraydı bence😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frht0055

Hocam 3 yıl önce çizdirmiştim. 2.25 miyop,0, 25 astigmat vardı. Hayatımda harcadığım en mantıklı en yararlı paraydı bence😂

hocam hangi doktora yaptırdınız hangi yöntemle süreçleri anlatır mısınız ?

• Dün biri çizdirmişti. Doktorlar becerememiş. Tekrar ameliyata girecekti. Sadece doktorun iyi olması gerekmiyor. Göz de uygun olmalı bence çizdirmeye

• Hocam ben, çizdirdiğim zaman no touch yöntemi yeni çıkmıştı. O yöntemle çizdirdim. Samsunda yaptırmıştım işlemi. Çok korkulacak Bi durum yok. 15 dakika sürüyor zaten. Çok, fazla kasılacak Bi durum değil açıkcası. En kolay operasyonlardan bir tanesi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musetea kullanıcısına yanıt
    Çizdirmeden önce gerekli taramayı yapıyorlar aslında o arkadaşın talihsizliği olmuş biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Frht0055

Hocam ben, çizdirdiğim zaman no touch yöntemi yeni çıkmıştı. O yöntemle çizdirdim. Samsunda yaptırmıştım işlemi. Çok korkulacak Bi durum yok. 15 dakika sürüyor zaten. Çok, fazla kasılacak Bi durum değil açıkcası. En kolay operasyonlardan bir tanesi.

anladım hocam sağolun

• Frht0055 F kullanıcısına yanıt
    Ne kadara çizdirdin hocam?

• Üzerine para verseler yaptırmayacağım operasyon gözlükle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaptırdığımda 3.700 TL idi ama çok zaman geçti. Malaesef bu işlemler dövize endeksli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Üzerine para verseler yaptırmayacağım operasyon gözlükle devam

neden hocam benim 5 miyop 1.5 astigmat var gözlüksüz körüm

• quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

neden hocam benim 5 miyop 1.5 astigmat var gözlüksüz körüm

Alıntıları Göster

Az oranda olsada oluşabilcek ciddi sorunlar var çizdirme sonrası araştırmanı tavsiye ederim

• quote:

Az oranda olsada oluşabilcek ciddi sorunlar var çizdirme sonrası araştırmanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster

iyi doktorla yapsak bile sıkıntı olur yani hocam öyle mi , ya risk her ameliyatta oluyor tabiki ama bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

iyi doktorla yapsak bile sıkıntı olur yani hocam öyle mi , ya risk her ameliyatta oluyor tabiki ama bilmiyorum

Alıntıları Göster

%1 bile olsa göz çok önemli hocam

ömür boyu göz kaşıntısı/kuruluğu çekmek benim için idam cezası almak gibi birşey olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Kasım 2020; 23:54:6 >
  • quote:

%1 bile olsa göz çok önemli hocam

ömür boyu göz kaşıntısı/kuruluğu çekmek benim için idam cezası almak gibi birşey olurdu

Alıntıları Göster

İşte böyle düşününce vazgeçiyorum😂

• 1 yıla yakın azaplardan azap seçiyorsun. 4 tane göz çizdiren arkadaşım var hepsinde çok uzun bir süre kıpkırmızı gözle gezdiler ve sürekli baş ağrıları çektiler. ancak daha sonra rahatlıyorsun. ama bir süre sonra eski haline dönme riskide var ve öyle herkesin gözünü çizmiyorlar.

• Bugün gözünü çizdiren...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.