gözünü çizdiren var mı arkadaşlar ?

-
-
Yok mu çizdiren?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3 yıl önce çizdirmiştim. 2.25 miyop,0, 25 astigmat vardı. Hayatımda harcadığım en mantıklı en yararlı paraydı bence😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Frht0055
Hocam 3 yıl önce çizdirmiştim. 2.25 miyop,0, 25 astigmat vardı. Hayatımda harcadığım en mantıklı en yararlı paraydı bence😂hocam hangi doktora yaptırdınız hangi yöntemle süreçleri anlatır mısınız ?
-
Dün biri çizdirmişti. Doktorlar becerememiş. Tekrar ameliyata girecekti. Sadece doktorun iyi olması gerekmiyor. Göz de uygun olmalı bence çizdirmeye
-
Hocam ben, çizdirdiğim zaman no touch yöntemi yeni çıkmıştı. O yöntemle çizdirdim. Samsunda yaptırmıştım işlemi. Çok korkulacak Bi durum yok. 15 dakika sürüyor zaten. Çok, fazla kasılacak Bi durum değil açıkcası. En kolay operasyonlardan bir tanesi.
Çizdirmeden önce gerekli taramayı yapıyorlar aslında o arkadaşın talihsizliği olmuş biraz
quote:
Orijinalden alıntı: Frht0055
Hocam ben, çizdirdiğim zaman no touch yöntemi yeni çıkmıştı. O yöntemle çizdirdim. Samsunda yaptırmıştım işlemi. Çok korkulacak Bi durum yok. 15 dakika sürüyor zaten. Çok, fazla kasılacak Bi durum değil açıkcası. En kolay operasyonlardan bir tanesi.anladım hocam sağolun
-
Ne kadara çizdirdin hocam?
Üzerine para verseler yaptırmayacağım operasyon gözlükle devam
Hocam ben yaptırdığımda 3.700 TL idi ama çok zaman geçti. Malaesef bu işlemler dövize endeksli.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Üzerine para verseler yaptırmayacağım operasyon gözlükle devamneden hocam benim 5 miyop 1.5 astigmat var gözlüksüz körüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: alexdesouza.10neden hocam benim 5 miyop 1.5 astigmat var gözlüksüz körüm
Alıntıları GösterAz oranda olsada oluşabilcek ciddi sorunlar var çizdirme sonrası araştırmanı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9AAz oranda olsada oluşabilcek ciddi sorunlar var çizdirme sonrası araştırmanı tavsiye ederim
Alıntıları Gösteriyi doktorla yapsak bile sıkıntı olur yani hocam öyle mi , ya risk her ameliyatta oluyor tabiki ama bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: alexdesouza.10iyi doktorla yapsak bile sıkıntı olur yani hocam öyle mi , ya risk her ameliyatta oluyor tabiki ama bilmiyorum
Alıntıları Göster%1 bile olsa göz çok önemli hocam
ömür boyu göz kaşıntısı/kuruluğu çekmek benim için idam cezası almak gibi birşey olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Kasım 2020; 23:54:6 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A%1 bile olsa göz çok önemli hocam
ömür boyu göz kaşıntısı/kuruluğu çekmek benim için idam cezası almak gibi birşey olurdu
Alıntıları Gösterİşte böyle düşününce vazgeçiyorum😂
1 yıla yakın azaplardan azap seçiyorsun. 4 tane göz çizdiren arkadaşım var hepsinde çok uzun bir süre kıpkırmızı gözle gezdiler ve sürekli baş ağrıları çektiler. ancak daha sonra rahatlıyorsun. ama bir süre sonra eski haline dönme riskide var ve öyle herkesin gözünü çizmiyorlar.
-
Bugün gözünü çizdiren...
Benzer içerikler
- stilizan 1 mg kullanıcı yorumları
- cimcif ne demek
- giderden fare gelmemesi için ne yapmalı
- açılma taktikleri
- jagermeister nasıl okunur
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X