Şimdi Ara

Gözünden beyaz sıvı gelen var mı ? (iplik gibi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
12.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de var göz kuruluğu sebebi,mukus deniyor o cisimlere, damlaları var biraz işe yarıyor ama devamlı kullanman gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapruz

Keşke benim de gözüm olsa da beyaz sıvı gelse...

Hocam gorme engelli misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

dediğiniz belirtiler var

konjonktivit olmuşsun %90 ihtimalle. çileli günler seni bekliyor. öncelikle en yakınındaki kişiye de bulaşacak bu hastalık o yüzden etrafındakilere temas etme hatta yaklaşma. hastaneye git doktor damla yazsın. en az 7-8 gün sürer. benim 10 gün filan sürdü. tamamen geçmesi 15-20 günü buluyor.
  • netstat kullanıcısına yanıt
    bu şey bende çok uzun zamndır var yıllardan beri diyebilirim. Bu süre içinde birçok kez dotora gittim hep göz yaşı damlası tarzı şeyler verdiler düzenli kullanmama rağmen geçmedi bu hastalık tam olarak ismi cismi nedir onuda bilmiyorumki bari innternetten bakayımda bilgi sahibi olayın yazın özele gideceğim inşallah onlar çözecek
  • kapruz kullanıcısına yanıt
    Gözün yoksa nasıl yazıyosun kardeş
  • Bende de oluyordu.İltihap hocam o gozunuzde alerji veya cok yoruyorsaniz cikiyor hatta irisin onune geliyor bulanıklaştıriyor

• aynen irisin önüne geliyo. ben astigmatım gözlük kullanmıyorum lensde kullanamıyorum bu illet yüzünden e gözüm yoruluyor zincirleme bu yorulmada bu şeylere mi yol açıyor acaba, sizde geçti mi yada herhangi bir ismi var bu hastalığın
  • quote:

aynen irisin önüne geliyo. ben astigmatım gözlük kullanmıyorum lensde kullanamıyorum bu illet yüzünden e gözüm yoruluyor zincirleme bu yorulmada bu şeylere mi yol açıyor acaba, sizde geçti mi yada herhangi bir ismi var bu hastalığın

Ben cok yordugum zamanlarda oluyordu bir de alerjim yukselince

• Bunun bi tedavisi yokmu kardeş sen doktora gttin mi hiç ?
  • Kkardeşimde de olmuştu aynısı. Abartılacak bir şey değil. Doktora gidin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    bende yıllardır var bir çok kez gittim doktora ama geçmiyor hocam yaşantımı çok etkiliyor
  • quote:

Bunun bi tedavisi yokmu kardeş sen doktora gttin mi hiç ?

Alerjidense alerji ilaclarini duzgun kuklanin.Yormaktaysan yormuycan.

• up
  • dosum göz ishali deniyor ona,
    adam gözünden zıçıyor haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 14 Nisan 2017; 13:18:10 >
  • Sinek gözüne kurt atmış olabilir ne duruyorsun doktora gitsene burada şifa arıyor adam ya

• up
  • pollos suan ne durumdasın aynı problemi bende yaşıyorum hayatım alt üst oldu. gözümden sürekli akıntı geliyor mukus akıntısı ve gözümün kenarında birikiyor aç tane hastaneye gittim geçmedi sen nasıl bir yol izledin ve şuan hangi durumdasın çok merak ediyorum

• Benimde gözümün kenarlarında beyaz bir tabaka oluyor. Mesela yüzümü yıkıyorum bir süre sonra yine oluyor. Kaç yıldır var, bir zararını görmedim ama neden ki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.