Şimdi Ara

Gözümde Arpacık çıktı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gündür çıktı bir türlü geçmiyor, gözüm şişti yarım yamalak oldu sol gözüm, sizce ne yapmalıyım? Sarımsak dediler ama o da sağlıksızmış pazartesiye kadar nasıl geçirebilirim?

• up
  • up
  • patlamasini bekle veya patlat sen bilirsin ama kendin patlatirsan mikrop kapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bezi al ocakta ısıt ondan sonra gözüne bastır 1dk boyunca tut. Ama fazla sıcak olmasın. Bunu uyguladıktan sonra bende geçti.
  • Sarımsak doğal olduğu için fazla kullanmamak kaydıyla faydası oluyor. Arpacık bende de sık sık çıkardı.
    Ayrıca gözüne çay banyosu da öneririm. Başın yatar pozisyonda, soğumuş çay deminden pamukla alıp gözünü bununla silmen de bir ferahlık sağlar....

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi en yakın eczaneye gidiyorsun exocın %0.3 steril oflamk çözelti 5ml al günde 4 kere damlat bide stafine steril %1 viskoz göz damlası 5g al gunde 4 kere göz kapagının içine az bişey sür. 2 ilacın arasında 5 dakka ara olsun önce damlayı yap 5 dk sonra kremi sür 2 gune geçer 10 gun önce bana cıkmıstı göz doktoru verdi hemen geçiriyo aradada ılık suyla gözünü yıkarsın. fazla zaman geçmeden al kullan pahalı bişey değil.
  • Gecmis olsun doktora git şakası olmaz

• Sarımsak kimi insanda geçirirken kiminde besliyor. Ben de daha kötüye gitmişti.

Zovirax alacaksın kardeşim. Eczaneye gidip sor, zaten onlar biliyor. Bende geçen hafta çıktı, Zovirax ile 3-4 günde tamamen geçti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.