Şimdi Ara

GÖZTEPE KÖPRÜSÜNDEN OPTİMUM'A NASIL GİDİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler optimum'a hiç gitmedim. yarın gitmem lazım. yandexmap'a, haritalara falan baktım. otobüsle göztepe kavşağına kadar gelip orda insem( otobüs başka yöne gidiyo) ordan optimuma nasıl giderim? mesafe az olarak görünüyo haritada. yürüyerek de gidebilirim ama E-5 la orası. yürünecek yol yok :D bariyerli mariyerli yollar. ee nasıl yapmam lazım, bilen biri aydınlatsın bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 1 Şubat 2013; 21:48:39 >

• Kozyatağı yönüne doğru (Yokuş yukarı) yaklaşık 1Km yürürsen varırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyerek gitmek sıkıntı olur. Kadıköy yönü, E-5 durağına in... Gebze-harem veya kadıköy yazan bütün otobüs münübüsler geçiyor optimumdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber?

Yürüyerek gitmek sıkıntı olur. Kadıköy yönü, E-5 durağına in... Gebze-harem veya kadıköy yazan bütün otobüs münübüsler geçiyor optimumdan...

hocam o göztepe'den aşağı insem E-5'e... ordan ankara yönünde giden herhangi bi otobüse binsem 1-2 durak sonra insen optimum'un önünde olmaz mıyım?
    muhtemelen aynı şeyi söylüyoruz gerçi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artı bir -- 1 Şubat 2013; 22:22:09 >
  • Göztepe köprüsünde indikten sonra optimumu göreceksin zaten optimuma doğru yürü 15 20 dklık yolun var.
  • la gardaş şimdi soyaktan göztepeye doğru gidiyorsan, göztepe köprüsünün sağı kadıköy, solu optimum oluyor zati.ordan otobüslere sor -ki çoğu gidiyor diye hatırlıyorum- bin git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.