Bildirim
Gözlüklü olduğum için futbol oynamıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Edgar Davids
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
futbolsuz hayat düsünemiorum benim hayatim olmus futbol
Lensin tehlikesi ne
lens ile oynuyorum. sıkıntı yok -
quote:
Orijinalden alıntı: RidingJoe
Lensin tehlikesi ne
Kafa topuna vb. çıkınca lens düşüyor gözün yanıyor yarım saat onla uğraş maçıda bırakamazsın. -
Ben lens takıyorum 3-4 ay aralıksız her gün futbol oynadım hiçbirşey olmadı yüzümede top geldi
Edit : Kafa toplarındada bir sıkıntı yok Acuvue Oasys kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 26 Kasım 2014; 17:20:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: FIF
Ben lens takıyorum 3-4 ay aralıksız her gün futbol oynadım hiçbirşey olmadı yüzümede top geldi
Abi bide gözlüğü çıkarınca tanınmıyorum göz altlarım mor nedeni belli değil gözlüksüz dolaşmak oynamak istemiyorum. Lens o yüzden istemiyorum bi bakıma. -
2.5 miyop var birde kaleye geçiyorum .Arkadaşlar gözlerinizin kıymetini bilin inanın çok aptal bir durum 2 cam ile hayata tutunuyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: benvesen123
quote:
Abi bide gözlüğü çıkarınca tanınmıyorum göz altlarım mor nedeni belli değil gözlüksüz dolaşmak oynamak istemiyorum. Lens o yüzden istemiyorum bi bakıma.
Salla boşver tak gitsin daha rahat edeceksin.
quote:
quote:
Abi bide gözlüğü çıkarınca tanınmıyorum göz altlarım mor nedeni belli değil gözlüksüz dolaşmak oynamak istemiyorum. Lens o yüzden istemiyorum bi bakıma.
Günlük hayatta gözlük maçlarda lens kullan hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Ne biliyim göz altı kremi felan alırım belki sürerim takmadan önce cidden bak gözlüğü çıkarınca ayrı bi ırka geçiyorum herkes diyo gözlük sana çok yakışıyo gözlüksüz garip oluyosun diye.
-
Welcome to our destiny. Gözlüklüyüm masa tenisinde çok eksileri var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Futbolcu gozlukleri var cırt cırt li kafana bagliyon lastikle gecirmeli
quote:
Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein
Heh işte onu nerden bulurum kardeşim bi site var numara felan yazmıyo. Veya her optikçide varmıdır acaba? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Fr4nkeNstein
Heh işte onu nerden bulurum kardeşim bi site var numara felan yazmıyo. Veya her optikçide varmıdır acaba?
Profosyonel spor malzemeleri bulunan yerlerde olur. Ayrıca takım kaptanımız gözlükle oynuyor hem futsal hem de futbol da şu ana kadar hiç sorun yaşadığını görmedim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne biliyim göz altı kremi felan alırım belki sürerim takmadan önce cidden bak gözlüğü çıkarınca ayrı bi ırka geçiyorum herkes diyo gözlük sana çok yakışıyo gözlüksüz garip oluyosun diye.
6.5 derece miyop + ileri astigmat var. Kaleciyim dediğin gibi bende gozluksuz torbaci gibi oluyorum herkes bana gozluksuz dolassan polis içeri alır gibi şeyler diyor. Göz altim torbalı ve biraz pembe mor gibi. Ayni dertteyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fh2O
quote:
quote:
quote:
quote:
6.5 derece miyop + ileri astigmat var. Kaleciyim dediğin gibi bende gozluksuz torbaci gibi oluyorum herkes bana gozluksuz dolassan polis içeri alır gibi şeyler diyor. Göz altim torbalı ve biraz pembe mor gibi. Ayni dertteyiz.
Benim 5. sınıfta felan morarmaya başlamıştı sonra sürekli gözümü kırpıyodum alerji dediler sonra gözlük verdiler dinlendirici şimdi 2 dereceye kadar geldi. Ve nedense bu göz çevrem mosmor nedeni yok anlamadım genetik galiba.
Şimdiye kadar beni gözlüksüz görmeyen 2-3 yıllık arkadaşlarım vardır okulda yani. Kesinlikle çıkarmıyorum.
-
Alex de souza da gözlük kullanıyordu. Maçlarda lens takıyordu ropörtajlarında vardı demeci
Benim gözler 3.25 miyop. Gözlük çıkınca sadece adamların olduğu yerleri seçebiliyorum. Dar alanda pas yapıp oynamak daha iyi. Ben öyle yapıyordum. Ama baskete yönel daha kolay olur senin için. Benim için öyle olmuştu en azından.
Not:Her türlü futbol,basketbol organizasyonunda çağırın beni. Istanbul/kadıköy
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ilaçların içindeki koruyucu yutulursa ne olur
- ae ne demek küfür
- tekila bozulur mu
- yemek çiğnerken kulaktan ses gelmesi
- kılçıksız balık
- ince belli çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
- penis nakli
- zara indirim ne zaman 2025
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X