Bildirim
Gözlük Temizleme Mendili 1.95 TL - Mendiva - A101
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
en iyisi elde sabunla yıkayıp gözlük bezine silmek bence, gerek yok bu tarz mendillerle silmeye -
bu mendili aldım kullandım polikarbon bir gözlük camını perişan etti yanaşmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
en iyisi elde sabunla yıkayıp gözlük bezine silmek bence, gerek yok bu tarz mendillerle silmeye
Bende aynı görüşteyim çünkü camı çiziyor -
quote:
en iyisi elde sabunla yıkayıp gözlük bezine silmek bence, gerek yok bu tarz mendillerle silmeye
günde 2 kere bu mendille silmek 1 dakika
günde 2 kere sabunla yıkamak 5 dk + bütün gözlüğü kurutmak
yani ıslak mendile devam -
quote:
Orijinalden alıntı: Smrt_Sistem
quote:
Bende aynı görüşteyim çünkü camı çiziyor
bunlar çamı çizmiyor
ayrıca tozları topluyor, daha net görüntü oluşturuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
quote:
günde 2 kere bu mendille silmek 1 dakika
günde 2 kere sabunla yıkamak 5 dk + bütün gözlüğü kurutmak
yani ıslak mendile devam
ıslatıyor bu ekranı, kupkuru bırakmıyor. gözlüğü kurutmaya gerek görmüyorum ben, camlarını siliyorum sadece -
Bende kalem gibi sıvı olanları kullanıyorum.
Üzeri sünger gibi birşeyle sıvısı ile siliyorum, bezi ile kuruluyorum -
Ben memnunum bu üründen , düzensiz adam için biçilmiş kaftan. -
watsons'ın kruidvat ürününü kullanıyodum normalde iki katı fiyatı o tabi, bunu gördüm geçen aldım a101'den. gözlük bezi de kullandım uzun süre ancak temizleme mendilleri çok daha iyi temizliyor bence. gözlük bezinde ufak tefek tozlar kalıyor biyeri temizliyosun başka biryere bezdeki pislikler geliyor -
quote:
quote:
Merhaba,
Bu tür ürünleri kullanmıyorum ama yaptığınız yoruma şöyle bir bakış açısı ilave etmek istedim. Bu tarz mendiller (yada temizlik için kullandığınız bezler) camı çizmez; camı çiziği, cam üzerinde mevcutta bulunan toz/kir parçacıklarının bezle/mendille cam üzerine bastırılıp ovalanması sonucu oluşur.
Bu sebeple ben ultrasonic temizleyici aldım eve, günde bir kez (genelde akşam eve döndüğümde) bununla temizliğini yapıp içme suyu ile duruladıktan sonra kaliteli bir gözlük bezi ile kuruluyorum. Bu şekilde gözlük camlarım çizilmeden 2 seneden fazla kullanmışlığım var
-
Bende kullaniyorum 1 yildir herhangi bir sorun yasamadim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sanrupid
quote:
quote:
Merhaba,
Bu tür ürünleri kullanmıyorum ama yaptığınız yoruma şöyle bir bakış açısı ilave etmek istedim. Bu tarz mendiller (yada temizlik için kullandığınız bezler) camı çizmez; camı çiziği, cam üzerinde mevcutta bulunan toz/kir parçacıklarının bezle/mendille cam üzerine bastırılıp ovalanması sonucu oluşur.
Bu sebeple ben ultrasonic temizleyici aldım eve, günde bir kez (genelde akşam eve döndüğümde) bununla temizliğini yapıp içme suyu ile duruladıktan sonra kaliteli bir gözlük bezi ile kuruluyorum. Bu şekilde gözlük camlarım çizilmeden 2 seneden fazla kullanmışlığım var
Hangi model marka acaba ultrasonik temizleyiciniz?
-
Bugün mü bu fiyat. Veya Tarihte
Arkadaslar gözluk kullanıyorum bunu aldıktan sonra HD görebılecek mıyım ? -
Bende bu ürünü 3 seneyi aşkın bir zamandır kullanıyorum, herhangibir sıkıntı yaşamadım ama kullanamadan önce muhakkak tozları bezle silkelerim
Best diye bir marka. Forumdaki gözlük camı alma rehberi konusunda cam temizleme bahsi geçtiğinde (yıllar önce) incelemesini yapıp paylaşmıştım, alan arkadaşlar olmuştu. Sayfa sayısı almış başını yürümüş, bulmakla uğraşamadım açıkçası. Ürünün satıcısı değilim, satıcıyla herhangi bir alakam da yok (olsa şimdiye kadar forumda satış ilanları açardım), ben aldığım yerin irtibat bilgilerini paylaşabilirim, kendisi çok ilgili birisi(ydi), size de yardımcı olacaktır. -
Rayban kullanıyorum. Çizilmesin diye ben de su ile yıkayıp siliyordum ama üzerindeki bir katman kenarlardan soyulmaya başladı. Bu sudan kaynaklı olabilir mi? Hata bir camda tam ortada baya büyük bir kabarma meydana geldi
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
Arkadaslar gözluk kullanıyorum bunu aldıktan sonra HD görebılecek mıyım ?
Gözlüğü silmeden önce gözde kullanıyorsunuz 4k bile görürsünüz. -
Bana da irtibat için gerekenleri gönderebilir misin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- istanbulkart cashback
- storytel kampanya
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- lego benzeri markalar
- spotify 3 ay ücretsiz
- letgo kargo ücreti ne kadar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X