Şimdi Ara

Gözlük takıyorum diye ezik olarak görülüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.75 boylarında 55 kg biriyim gözlük takıyorum meslek lisesinde okuyorum ama görseniz fen lisesine gidiyorum sanırsınız öyle masum bi tipim var hatta arkadaşlar sen anadolu lisesinin içine girsen kimse nereye birader bile demez falan diye takılırlar her neyse 2 yıllık kick boxcuyum lisansımda var bugün kantindeyim 2 tane çingene geldi ooo harry potter falan dediler dalgaya aldılar bunlar baya kalıplılardı çok rahat dayak yerdim sesimi bile çıkarmadım sonra okuldan çıktım işte eve doğru yürüyorum 2 tane çingene binmişler tek bisiklete gidiyolar bunlar birden düştüler bende çaktırmadan güldüm gördüler heralde sonra biraz daha ilerde gözlüklü sana diyom 2 saattir çekilsene lan önümüzden dediler yaşları küçük nerden geliyo bu özgüven anlamış değilim o an kullananın ağzına çok sağlam bi yumruk atmak geldi içimden ama yapamadım beyler dedim bunun sonrasıda var bunları biliyosunuz 10 tane çocuk yapıp sokağa salıyolar abileriyle falan gelip beni dövmelerinden korktum hiç bişey demedim güldüm geçtim arkadaşada rezil oldum lens çok maliyetli olmasa lens kullanıcam ama her ay 100 tl ayıramam malesef aylık aldığım para zaten 350 tl napayım bi çözüm önerin lensmi takayım ?

bu arada beyler ırkçımısın derseniz evet yalan yok ırkçıyım malum ırk ve çingenelere karşı ön yargılarım var içlerinden çok nadir adam gibi adam çıkıyor yani gözlemlerim böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMack -- 24 Mart 2014; 22:27:15 >

• up
  • Bence hiçkimsenin lafına bakma bende takıyorum gözlük ve banada Hey Harry diyenler oldu ama hiç takmadım kafama sende takma bir insanın sağlığı kadar önemli birşey yoktur birileri dalga geçiyor diye gözlükmü çıkarılır hiç takma kafaya lens falan senin seçimin ayrıca fazla dalga geçen varsa o dalga geçen kişiye dersini verirsin benimle dalga geçen biri vardı 1 yumruğum ile yanağını morartmıştım birdahada benimle dalga geçen olmadı zaten olana yine dersini veririm bence sende benim gibi yap hiç takma kafaya

Orijinalden alıntı: WISDOM

lens üç aylık 80 liraya aldım ben geçen gün. ben beş yıldır takıyorum sorun varsa cevaplayayım.

Yere dusen lensleri ne yapiyorsunuz
    Ayrica bende 3 yildir takiyorum gozluk hic oyle bir sorunum olmadi biraz cevre ile ilgili sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

lens üç aylık 80 liraya aldım ben geçen gün. ben beş yıldır takıyorum sorun varsa cevaplayayım.

hocam ilk defa ciddi bi cevap verdiğinizi gördüm

her neyse sağ olun hocam 3 aylık 80 liraysa gözlüğü bırakabilirim

sorularıma gelince benim gözler biraz yüksek 3.5 numara bu fiyatı falan arttırmaz heralde ?
    3 aylık 80 liraya yaşadığım şehirdeki optiklerde bulabilirmiyim ? yoksa internettenmi almam gerek şimdilik bu kadar aklıma gelirse sorarım hocam

Orijinalden alıntı: xMack

quote:

sorularıma gelince benim gözler biraz yüksek 3.5 numara bu fiyatı falan arttırmaz heralde ?
    3 aylık 80 liraya yaşadığım şehirdeki optiklerde bulabilirmiyim ? yoksa internettenmi almam gerek şimdilik bu kadar aklıma gelirse sorarım hocam

benimki 4.5 numara fiyatta bir artış yok abartı olmadığı sürece
    her optikçide ortalama fiyat 80 90
    internetten daha ucuza alabilirsin ben daha önce hiç almadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EODIST

Bence hiçkimsenin lafına bakma bende takıyorum gözlük ve banada Hey Harry diyenler oldu ama hiç takmadım kafama sende takma bir insanın sağlığı kadar önemli birşey yoktur birileri dalga geçiyor diye gözlükmü çıkarılır hiç takma kafaya lens falan senin seçimin ayrıca fazla dalga geçen varsa o dalga geçen kişiye dersini verirsin benimle dalga geçen biri vardı 1 yumruğum ile yanağını morartmıştım birdahada benimle dalga geçen olmadı zaten olana yine dersini veririm bence sende benim gibi yap hiç takma kafaya

şahsen umrumda bile değiller benim korkum arkadaşlarımın kız arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürmeleri

• quote:

Geçen gün aldın
    5 yıldır takıyorsun ?

quote:

quote:

benimki 4.5 numara fiyatta bir artış yok abartı olmadığı sürece
    her optikçide ortalama fiyat 80 90
    internetten daha ucuza alabilirsin ben daha önce hiç almadım

bunun için tekrar göz doktoruna gitmeme gerek var mı ? devlet hastanesine gitmek istemiyorum eziyetten başka bişey değil saatlerdir sıra bekleyip içeri girdikten sonra doktorun yerinden kalkmadan yeni yeni öğrenen stajerin benle ilgilenmesi bana güven vermiyor zaten uğraşmıyolar oldu bittiye getirip gönderiyorlar

bu yüzden özel hastaneye giderim hep oda 30 lira biraz cimriyim

• En son 3. sınıfta bir kızla dalga geçmiştim gözlük takıyor diye dalga mı geçiliyormuş hala ?

@xMack ben de özele gidiyorum 6 ayda bir 25 tl

quote:

Orijinalden alıntı: EODIST

Bence hiçkimsenin lafına bakma bende takıyorum gözlük ve banada Hey Harry diyenler oldu ama hiç takmadım kafama sende takma bir insanın sağlığı kadar önemli birşey yoktur birileri dalga geçiyor diye gözlükmü çıkarılır hiç takma kafaya lens falan senin seçimin ayrıca fazla dalga geçen varsa o dalga geçen kişiye dersini verirsin benimle dalga geçen biri vardı 1 yumruğum ile yanağını morartmıştım birdahada benimle dalga geçen olmadı zaten olana yine dersini veririm bence sende benim gibi yap hiç takma kafaya

şahsen umrumda bile değiller benim korkum arkadaşlarımın kız arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürmeleri

Benimde öyle korkularım var ama kendini savunmayı bilmelisin bu konuda.. mesela doğru arkadaşlar seçmelisin böyle durumlardan korunmak için yani ben öyle yapıyorum kimse için sağlığımı tehlikeye atmam o dalga geçen kişi gözümden dahamı değerli ya ayrıca seninle dalga geçenlerde seni büyük ihtimalle kıskanıyorlar veya öz güven patlaması yaşıyorlar ama dediğim gibi bu korkularıda yenmenin yolları var elbet

• quote:

@mistır mamus üç aylığı beş yıl kullanıyorum mu sandın knk

Aynen

hocam o anlamda sormamıştım şuan gözlük takıyorum optikçiyemi desem gözlükçüyemi desem her neyse doktora gitmeden lens alabilirmiyim ? yani göz numaralarımı falan biliyolar sonuçta

bu aradahttp://www.lensoptik.com.tr/default.aspx googleada bu site çıktı ilk sırada çok marka var lens konusunda bu işin appleı samsungu mercedesi hangisidir ? gerçi altı üstü bi cam markanın bi önemi yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMack -- 24 Mart 2014; 22:42:04 >

• quote:

quote:

hocam o anlamda sormamıştım şuan gözlük takıyorum optikçiyemi desem gözlükçüyemi desem her neyse doktora gitmeden lens alabilirmiyim ? yani göz numaralarımı falan biliyolar sonuçta

doktora git belki gözlerin lens kullanmaya müsait olmayabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

doktora git belki gözlerin lens kullanmaya müsait olmayabilir

tamam hocam umarım kullanmaya uygundur

http://www.lensoptik.com.tr/default.aspx googleada bu site çıktı ilk sırada çok marka var lens konusunda bu işin appleı samsungu mercedesi hangisidir ? gerçi altı üstü bi cam markanın bi önemi yok gibi

• her gözlük takan buna benzeyecek değilya
     Gözlük takıyorum diye ezik olarak görülüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.