Şimdi Ara

gözlük kullanmaya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cıkartınca cok Bulanık görüyorum:S göze zararı yok dimi

• geçmiş olsun...

gözlüğün göze niye zararı olsun ki?
  • 2.50 numara ama takmıyorumTavsiyem hep kalsın yaşın 13-14 ise hep tak.İlerde gerileyebilir
  • bilmem bulanık görünce tırstım ilk defa takıyorum gözlük
  • Aslında eskiden de öyle görüyordun, ama net görünce eskisi bulanık gelmeye başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistyleR

Aslında eskiden de öyle görüyordun, ama net görünce eskisi bulanık gelmeye başladı

Olay bundan ibaret

• böyle olmadın dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

böyle olmadın dimi

hocam okula giderken takmıyorum öyle oluyo evdeyken doktorlara benziyorum kıyafetten kıyafete değişiyor

quote:

Aslında eskiden de öyle görüyordun, ama net görünce eskisi bulanık gelmeye başladı

sagol valla bilmiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 9 Ekim 2007; 19:29:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

böyle olmadın dimi

hocam okula giderken takmıyorum öyle oluyo evdeyken doktorlara benziyorum kıyafetten kıyafete değişiyor

quote:

sagol valla bilmiyodum

resim isterük

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

böyle olmadın dimi

quote:

sagol valla bilmiyodum

resim isterük

hocam kendi resmim yok bluğtut yok telefon ıcın

• quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

quote:

Orjinalden alıntı: PesimistyleR

Olay bundan ibaret

bende de aynen oldu insan gözlük takınca ne kadar dünyaya kalitesiz baktığını anlıyor.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 15:22:18 >
  • hocam şimdi çok mu kaliteli görüyoruz valla eskiden dünyayı hayal gibi yaşıyodum şimdi ta içindeyim elimi kaldırsam tavana değecek gibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 9 Ekim 2007; 19:48:21 >
  • alışırsın merak etme
    hızlı cevap çalışmıyor ya
  • oooo
    benim 4.5 numara...Lens kullanıyorum.

Gözlügümü taktıgım zamanlarda cıkarıyorum 2 break dans yapıyorum takıyorum ^^

Niye olsun yahu cıkarınca bir sey tak cıkar tak cıkar eglencesi orada
  • şimdi ben de lens kullanabilecemmi nasıl olacak
  • Ben 5 yaşında başladım takmaya, o zamanlar nefret ediyordum, şimdi uyurken alamıyorlar gözümden, o derece yani.

• neden bu kadar seviyosun
  • istiyorsan kullanırsın istemiyorsan kullanmazsın ama bence kullanma...

Hatta ben senin yerinde olsam gozlugu bile sadece ders islerken falan kullanırım.Su anda lens kullanıyorum.Lensi cıkarınca 1.5 numara geri gozluk kullanıyorum.Sen dusun yani göz alısıyor.Ama bence gozlugu dedigim gibi kullan.Cunki göz alısınca ilerliyor.

Ben gozluge ilk basladıgımda 4.sınıfa gidiyordum.0.50 idi numaram.Sonra gozluk hevesi yaptım.Oysa ilerlemedigi halde ileri numaralar aldırdım anneme falan.Okuyamıyorum falan dedim.Simdi oldu 4.5...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jamstime

istiyorsan kullanırsın istemiyorsan kullanmazsın ama bence kullanma...

Hatta ben senin yerinde olsam gozlugu bile sadece ders islerken falan kullanırım.Su anda lens kullanıyorum.Lensi cıkarınca 1.5 numara geri gozluk kullanıyorum.Sen dusun yani göz alısıyor.Ama bence gozlugu dedigim gibi kullan.Cunki göz alısınca ilerliyor.

Ben gozluge ilk basladıgımda 4.sınıfa gidiyordum.0.50 idi numaram.Sonra gozluk hevesi yaptım.Oysa ilerlemedigi halde ileri numaralar aldırdım anneme falan.Okuyamıyorum falan dedim.Simdi oldu 4.5...

ohaaaaaa
    hocam sadece pc başındayken takıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.