Şimdi Ara

Gözlük kullananlara sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yaklaşık 2aydır gözlük takıyorum numaram 1.75 e 1.50 uzağı bulanık görüyorum diye gözlük vermişlerdi bazı akradaşlarım çok takarsan iyice bozulur diyorlar sadece bilgisayardamı takayım dışarda takmıyım yoksa hep takayımmı ? bide bi soru daha 18 den sonra çizik attırıyorlarmış kör kalma ihtimali varmış çizik attırım sağ çıkan varmı bu forumdan ?

• up
  • O kişiden kişiye değişiyor benim arkadaş var abisi askerliğe gitmis orda her zaman gözlük takmış numarası düşmüş . Başka bir arkadaş var 4-5 senedir gözlük takıyor oda 1-2 yılda bir 1 numura artıyor diyor.Anlıyacağın kişiden kişiye değişiyor eğer gözünde ilerleme potansiyeli varsa malesef durduramıyorsun sen gözlüğü net görme aracı olarak kullanıcaksın net görme ihtiyacı istiyorsan istediğin yerde tak ..
  • 1,5 gibi numaralardan sonra sürekli göz numarası artar..ister tak ister takma yine de artar..
    18'de değil en az 22'de lazer ameliyatı olabilirsin..Çünkü 18'de daha numara artışı sürmektedir..Kör olanı da ilk defa duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 22 Temmuz 2012; 15:05:08 >
  • Çizdirme olayında kör olma diye birşey var, ama ameliyatla ilgili değil gözünü ağır bir darbe gelirse kör olursun.

Edit: 18-20 yaşına gelene kadar göz numaran büyümeye devam eder ancak en aza indirmen lazım bir tak bir çıkar yaparsan artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geveze Adam -- 22 Temmuz 2012; 15:15:41 >
  • Çıkarınca başın ağrımıyorsa takma ben 10 dk dayanamam mesela.
  • Ben 3 yıldır aralıksız takıyorum yatarken vs hariç 0.25 arttı geçen ayki kontrolümde :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.