GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (409. sayfa)

-
-
-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujikoki1 -- 4 Haziran 2021; 21:48:52 > -
Merhaba bana Doktor bu sefer Numaralı Reçete vermedi bende anlamadım sadece bir kağıt verdi üzerinde şifre var Gözlükçü bunu görebilşrmiş. Biz nerden bunu görebiliriz edevlette baktım göremedim. Birde analdığım kadar Göz -4 olmuş önceden -3.25 idi 3 sene öneki gözlüğümün numarası, negibi Cam tavsiye edersiniz nekadar incelteme olmalı ve en önemlisi Abbe değeri kaç olmalı bilşnçli gireyim optikçiye. şimdiden Teşekkür ederim
Merhaba Arkadaşlar Sizden cevap gelmeyince bugün gözlükçüye gittim ve Hoya Cam Nulux Identity V+ olanı 45% inceltilme ve Mavi ışık filtreli Cam lı Çerçeveli Gözlüğe 2000TL bayıldım Sade Camlar 1900 idi 480 Çerçeve sonra 2000 TL kararlaştırdık. Umarım kazıklanmamılımdır. Göz numaram yüksek oldu için bukadar tutması normal dediler. Miyop ve Asigmat var. Siz ne diyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodeo65 -- 8 Haziran 2021; 18:42:24 > -
Merhabalar, İstanbul içinde(Avrupa yakası olursa daha iyi olur) hoya camlar için uygun fiyatlı önerebileceğiniz optikçiler var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar
Üzerindeki cam stark 1.56 uv 420 idi yansıması çok sarı olduğu için rahatsız ediyordu biraz.
Optikçi arkadaşa reçetemi verdim .
cam olarak Stark 1.56 420 uv ile İşbir Safeblue 1.56 uv420 önerdi hangisi iyi diye sorunca işbir safeblue yenğ model yeni teknoloji belki daha iyi olur siz bilirsiniz dedi öneriniz nedir
Stark 120 TL
İsbir Safeblue 150 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba arkadaslar,
zeiss camlar hakkında bilgisi olan var mı? bugün 2 tane sipariş verdim ama eve gelince acaba doğr modelleri mi verdim emin olamadım. belge de almadığım için yarın sabah sorana kadar kısıtlı bilgi paylaşabileceğim :)
1.5 astimat, zeiss, mavi koruma vs. (bilgisayar için en iyisi dedim, cam başı 800 küsür idi sanırım)
Bir tane de aynısının renk değiştireni.
Bu modeller arsında tavsiyesi olakn var mı? Zeiss in sitesindeki aracı kullandığımda dijital lenslerden vbirini almamı önerdi. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.
çok teşekkürler.
-
Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde gözümde arpacık var diye hastaneye gittim 1,5 derece hipermetropi teşhisi konuldu ve haliyle gözlük yazıldı, farklı bir hastaneye gittim arpacık geçtikten sonra, sonuç değişmedi, Doktorum 0,75 derece gözlük yazdı ve 6 ay sonra kontrol.
Gözlük konusunda en ufak bir bilgim yok, dün çerçeve bakayım diye bir yere girdim kene gibi yapıştılar sinir oldum çıktım, yok bu mavi ışık geçirmiyor, bilmem ne, illede al. fiyat birden 200 tl düşüyor falan.
Ben günün en az 12 saati ekranbaşındayım, bana tavsiye edeceğiniz cam markası veya çerçeve var mı ? birde camı en kalitelesinden mi almak lazım, yoksa 6 ay sonra doktor bu numarayı tekrar büyütür mü ? ortalama fiyatları nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
-
gözlükleriniz doğru yapılmış sorun yok axe biraz kaymış olsada görüşünüzü engellemez
-
Merhaba aranızda Optiker varsa yardımcı olursa çok makbule geçer durumumu anlatmaya çalışayım. Ben yeni gözlük yaptırdım önceki -3.25 idi aks 150 Asigmat var ve miyopluk. yeni gözlüğüm -3.75 aks 150 eski gözlüğüm ile yakındakileri okuyabiliyordum, fakat yeni gözlükle zor okuyabiliyorum, yakın gözlüğünü takmak zorunda kalıyorum. Uzakta sorun yok zaten tek odaklı gözlük, fakat yakın 1m ve altı yazıları zor görüyom. Bu normalmi acaba gözlükçüye söyledim numara büyüdü ondan yakın görme daha kötüleşir dedi. Yani eski gözlük numaram ile arasındaki 0.50 fark bukadar fark olurmu? Yeni gözlük Cam ı Hoya Longlife, Eski gözlük Camı Essilor idi. Lütfen yardımcı olmanızı rica ederim, olmaması gerekiyorsa birdaha gideyim gözlükçüye incelesinler. Saygılarımla yardımcı olanlara teşekür ederim.
-
Beyler gözlük camı alıcam 6 ay önce atasundan elmas paket aldım yeni cam alayım diyorum çok fark eder mi ? 0.25 yeni numaram azaldı
-
Dostum ben de surekli bilgisayar başindayim. Progresif almayi dusunurken zeiss in ofis gozlugunu aldim. 1 mt. Kadar net goruntu
Doktor Yaşiniza gore numarayi degistirmis olabilir. Bence baska bir doktora gidip muayene olun.
fiyatlar nedir hocam
Arkadaşlar acıl bakar mısınız bizim sakaryada bir optikciden 700tlye seiko 1.6 blue aldim 700tl iyi mi ?? Orjinal olduğunu nasıl anlarız acıl yazar mısınız
quote:
Orijinalden alıntı: ariesnetDoktor Yaşiniza gore numarayi degistirmis olabilir. Bence baska bir doktora gidip muayene olun.
bu gittiğim 2. doktordu, ilki 1.5 derece hipermetrop için 1.5 derece yazmıştı gözlükleri almadım farklı bir hastaneye gittim oda 1.5 derece dedi 0.75 yazdı.
6 ay sonra tekrar kontrolüm var. gözlükçünün tavsiyesi üzerine stark 1.56 super hmc mavi ışık kesiyor falan dedi ama cam zarflarında buna dair birşey göremedim, böyle bir cam aldım 350 tl ye, 6 ay sonra tekrar numara değişir diye orta yollu birşey olsun dedim, ilk gözlüğüm olduğu için ne fiyatlardan ne kaliteden habersizim :) almak için acele ettim biraz ama son zamanlarda çok baş ağrım oluyordu. siz ne kadar ödediniz zeiss in ofis gözlüğüne ?
-
Bilen yok mu arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: ariesnetDostum ben de surekli bilgisayar başindayim. Progresif almayi dusunurken zeiss in ofis gozlugunu aldim. 1 mt. Kadar net goruntu
Merhaba Zeiss çok pahalı duydum sorabilirmiyim kaça malettiniz? birde göz numaranız kaçtır. Ben aldım uzak mesafe fakat yakını iyi görmüyorum. Yakın gözlüğü takmak zorunda kalıyorum, önceki uzak odaklı gözlüğümde yakın gözlüğümü takmak zorunda kalmıyordum.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 4 Temmuz 2021; 0:30:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X