Selam, terden kaynaklı bu tarz durumlar olabiliyor. (Renk atması , soyulma , metallerde paslanma vs.) Çerçeveler bazı durumlarda garantisi oluyor. Bazı firmalar garantide çok esnek davranıyor bazıları çok katı olabiliyor. Bazı optik mağazalar yerli üretim ekonomik çerçeveleri 100-150₺ uyguna verip garantisi yok diyebiliyor.Firmaya göndermesi kargodan dolayı çok maliyetli olabiliyor. O yüzden 100 fazla olsun garantili olsun mantığı ile hareket etmek lazım. |
GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (672. sayfa)

-
-
Merhabalar, sol göz 3 astigmatı geçtiği için üst kalite firmalarda camı stok olarak bulmak çok zor. Özel üretime gireceği için fiyat artar. Yine yerli ve kaliteli olan şu ürünleri tavsiye edebilirim
Hawk 1.56 bluecontrol
Multifree stark 1.56
Essilor elements 1.56
Gp plus 1.56 bluecut
Selcon 1.56 blue balance
Bu camları ortalama 3 bin liraya bulabilirsiniz. Hepsi mavi ışık filtreli uv420 korumalı camlardır. Eğer ithal camlara bakacak olursak
Hoya maxxee 1.55 (stok kontrolü yapılmalı) - 3.000₺
Essilor crizal rock 1.56 - 9.000₺
Kodak 1.56 totalblue - 8.000₺
Hoya 1.56 bluecontrol - 9.000₺
Ortalama fiyatlar bu şekilde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Selam , en çok sattığım ve sorun yaşamadığım geniş kanallı 2 tane cam söyleyebilirim.
Kodak Atlas
VisionArt Anateo
Seiko yu ne kadara almıştınız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Miyopi camlarda hoyaninda daha onde sanirim doktor bir arkadas hoyada ilerlemede fayda gorduklerini soylediler
Deneyimleyen optikci bir arladasta 16 yasindan sonra cok bir etkesinin olmadigini soyledi
Bu camlar fayda saglayabilir ama mucize degildir herkesin goz yapisi ve durumu farklidir ama denenebilir
hoya miyosmarti arkadas kizina 10-12 civarina almisti
essilorun camina da iyi fiat almsisiniz hoyayi da pazarlikla ayni fiatlara alirsaniz bence hoyayi tercih edin ama essilorda iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. 50 incelik ile 5500 tl idi 1 sene önce
Bu camlar 1.59 hammaddeyle geliyoe kırılmalara karlı dayanıklı olsun diye. Standart 40% civarı bi inceltmeye sahip. Camları globalde araştırınca hoyaya kıyasla essilor'un dizaynındaki halkalar daha yakın olduğu için bir miktar daha iyi etki göstereceği söyleniyor. Hem fiyat olarak da baya uygun verilmiş ben olsam essilor tercih ederdim.
5.500₺ ise memnunsanız yine bir fiyat alın. Ben çok pahalı bir cam aldınız zannetmiştim. 5bin'in altında progressive cam yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X