Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.429
Cevap
674
Favori
2.482.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selam, terden kaynaklı bu tarz durumlar olabiliyor. (Renk atması , soyulma , metallerde paslanma vs.)

Çerçeveler bazı durumlarda garantisi oluyor. Bazı firmalar garantide çok esnek davranıyor bazıları çok katı olabiliyor. Bazı optik mağazalar yerli üretim ekonomik çerçeveleri 100-150₺ uyguna verip garantisi yok diyebiliyor.Firmaya göndermesi kargodan dolayı çok maliyetli olabiliyor.

O yüzden 100 fazla olsun garantili olsun mantığı ile hareket etmek lazım.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, sol göz 3 astigmatı geçtiği için üst kalite firmalarda camı stok olarak bulmak çok zor. Özel üretime gireceği için fiyat artar. Yine yerli ve kaliteli olan şu ürünleri tavsiye edebilirim

Hawk 1.56 bluecontrol
    Multifree stark 1.56
    Essilor elements 1.56
    Gp plus 1.56 bluecut
    Selcon 1.56 blue balance

Bu camları ortalama 3 bin liraya bulabilirsiniz. Hepsi mavi ışık filtreli uv420 korumalı camlardır. Eğer ithal camlara bakacak olursak

Hoya maxxee 1.55 (stok kontrolü yapılmalı) - 3.000₺
    Essilor crizal rock 1.56 - 9.000₺
    Kodak 1.56 totalblue - 8.000₺
    Hoya 1.56 bluecontrol - 9.000₺

Ortalama fiyatlar bu şekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

Göz numaralarım ilerledi uzak yakin bir arada seiko drive kullanıyorum ama bu yeni numaralar için bütçe oralara çıkamaz büyük ihtimal ne önerirsiniz? Teşekkürler. Yaklaşık bir fiyat bilgiside olursa sevinirim.

• Selam , en çok sattığım ve sorun yaşamadığım geniş kanallı 2 tane cam söyleyebilirim.

Kodak Atlas

VisionArt Anateo

Seiko yu ne kadara almıştınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

Arkadaşlar Merhaba.

12 yaşındaki kızım geçen sene -5.50 miyopken Novax Miyopix gözlük camı almıştık. Şuan gözleri 0.50 derece artmış durumda. Bu sene camın markasını değiştirmek istiyoruz. Fakat gittiğimiz gözlük firmaları sanki herkes elindeki satmaya çalıştı gibi geldi. Geçen sene aldığımız yer bize başka marka önerdi. Miyopix önermem dedi. Anlaşmaları bitmiş bu sene. Geçen sene bize bunu önerdiğiniz için aldık dedik. Bizde çocuğumuz için arada kaldık.

Zeiss Marka öneren firmalar 20 bin de fiyat veren var 34 bin veren de

Optiswiss Marka öneren firma 14950 inceltilirse 18bin

Rodenstock Marka 28 bin

Hoya 12900 (bu cam inceltilmiyor dediler)

Esilor Stellest marka 10 bin dediler.

12 yaşında 7. sınıfa gidecek bu sene. Kitap okumayı seven bir kızım var. LGS içinde ders çalışma saati artacak biraz. Optisyen arkadaşların önerilerine ihtiyacımız var. :ok kalın olmayan, miyopi iyi derecede yavaşlatacak bir cam önerisi yapabilir misiniz?

• visavis V kullanıcısına yanıt

Miyopi camlarda hoyaninda daha onde sanirim doktor bir arkadas hoyada ilerlemede fayda gorduklerini soylediler

Deneyimleyen optikci bir arladasta 16 yasindan sonra cok bir etkesinin olmadigini soyledi

Bu camlar fayda saglayabilir ama mucize degildir herkesin goz yapisi ve durumu farklidir ama denenebilir

hoya miyosmarti arkadas kizina 10-12 civarina almisti

essilorun camina da iyi fiat almsisiniz hoyayi da pazarlikla ayni fiatlara alirsaniz bence hoyayi tercih edin ama essilorda iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faith_388 F kullanıcısına yanıt
    1. 50 incelik ile 5500 tl idi 1 sene önce

• visavis V kullanıcısına yanıt
    Bu camlar 1.59 hammaddeyle geliyoe kırılmalara karlı dayanıklı olsun diye. Standart 40% civarı bi inceltmeye sahip. Camları globalde araştırınca hoyaya kıyasla essilor'un dizaynındaki halkalar daha yakın olduğu için bir miktar daha iyi etki göstereceği söyleniyor. Hem fiyat olarak da baya uygun verilmiş ben olsam essilor tercih ederdim.

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt

5.500₺ ise memnunsanız yine bir fiyat alın. Ben çok pahalı bir cam aldınız zannetmiştim. 5bin'in altında progressive cam yok.

• 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.