Şimdi Ara

Gözlüğünüzü nasıl temizliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yiyeceğim şu gözlükler yüzünden.Lense geçsem sağlıklı değil ayrıca kullan at yapmak istemiyorum.Gözlükten gayet memnunum ama temizlenmiyor mübarek,nasıl temizliyorsunuz bunu? Mikrofiber bez aldım yinede olmuyor

• bende bundan var bunu cama sıkıyorum sonra peçeteyle siliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

bende bundan var bunu cama sıkıyorum sonra peçeteyle siliyorum

Hocam cildim yağlı bu yüzden sürekli lekeleniyor camlar sizce işe yarar mı?İnternetten temin edebilir miyim?
  • Ekran temizleyici spreyler gibi gözlük camı için olanlar felan var ( aynı şey zaten, ekran için alırsan gözlükte de kullanılır ) onlardan deneyebilirsin işe yarıyor veya kolonya dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Kafayı yiyeceğim şu gözlükler yüzünden.Lense geçsem sağlıklı değil ayrıca kullan at yapmak istemiyorum.Gözlükten gayet memnunum ama temizlenmiyor mübarek,nasıl temizliyorsunuz bunu? Mikrofiber bez aldım yinede olmuyor

Sicak su + dove

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

bende bundan var bunu cama sıkıyorum sonra peçeteyle siliyorum

Hocam cildim yağlı bu yüzden sürekli lekeleniyor camlar sizce işe yarar mı?İnternetten temin edebilir miyim?

internette varmıdır bilmiyorum da ben optik ciden aldım.Bende işe yarıyor günde 1 defa siliyorum.Sadece evde pc başında kullanıyorum zaten fazla lekelenme olmuyor

• Gözlüğü suya tutup, mikrofiber beziyle temizliyorum. İşin ilginci, spreyiyle temizleyince leke kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 19 Ocak 2013; 21:25:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla hohlayıp gömleğimle siliyorum. Tabi ben mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum camlara, çok az kirleniyor.
  • bimde gözlük temizleme mendili var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 19 Ocak 2013; 21:26:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

bimde gözlük temizleme mendili var

Önceden almıştım,artık yok maalesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

bimde gözlük temizleme mendili var

Önceden almıştım,artık yok maalesef

bu akşam 2 paket aldım (maltepe), şubelere göre stok durumu farklılık gösteriyor galiba.

• sabunlu suyla hafifçe ovuştur sonra toz bırakmayan bezle sil.

ama en iyisi gözlükçülerdeki bezler.onun harici iyi temizlemiyor.bendeki mikrofiberlerde silmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.