Şimdi Ara

Gözlüğümü kaybettim aileme soyleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir de oturuyorum .Bu sabah okula giderken otobuste daha gecen hafta aldigim gözlüğümü cikardim ve kabina koydum .Kabi da ozpackin arasina koydum .okula gittigimde kap yoktu aradim okulda bulamadim .sonra eshot kayıp burosuna baktim bindigim otobüsün ilk ve son duraklarina gittim oralarda da yoktu .ne yapabilirim ? lütfen yardim edin aileme söyleyemiyorum soylesem cok kizarlar fikri olan var mi ne yapabilirim cok değerli ve pahali bi gözluktu (numarali gözlük )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gözlüklerini Kaybettiğinde Yapman Gerekenler

Gözlüklerini kaybetmek, sinir bozucu ve stresli bir deneyim olabilir. Özellikle de bunlara fazlasıyla bağımlıysan. Gözlüklerini kaybettiğinde izlemen gereken adımlar şunlardır:

1. Sakin Kal ve İyi Ara

Panik yapmak yerine sakin kalmak önemlidir. Çoğu zaman gözlüklerimiz sandığımızdan daha yakın bir yerdedir. Evin her odasını, özellikle de gözlüklerini takarken olduğun yerleri iyice ara.

2. Ailenle İletişime Geç

Gözlüklerini bulamıyorsan, ailenle iletişime geçmeyi düşün. Belki onlar görmüş ya da yanlışlıkla bir yere koymuş olabilirler.

3. Geri İzleme Adımları

Gözlüklerini nerede kaybettiğini hatırlamaya çalış. Son olarak nerede taktığını ve o zamandan beri nerede olduğunu düşün.

4. Yerel İşletmeler ve Toplu Taşıma ile İletişime Geç

Gözlüklerini bir restoranda, mağazada veya toplu taşımada kaybettiğini düşünüyorsan, bu işletmelerle iletişime geç. Belki birileri bulmuş ve saklamıştır.

5. Sosyal Medyada Paylaş

Gözlüklerini kaybettiğini sosyal medya hesaplarında paylaşabilirsin. Belki tanıdıklarından biri görmüştür.

6. Yeni Bir Gözlük Almayı Düşün

Gözlüklerini bulamıyorsan, yeni bir çift almak gerekebilir. Göz doktoruna giderek reçetenin güncellenmesini ve yeni gözlüklerin yapılması için gerekli adımları atabilirsin.

Önemli Not: Gözlüklerini kaybettiğin için ailenle iletişime geçmekten çekinmemelisin. Onlar, bu zor durumla başa çıkmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nolcak altı üstü gözlük herhalde bi ev kiran değildir dolayısıyla en fazla biraz bağırırlar. Sadece bir hafta falan gözüksün kalabilirsin o ayrı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucunda Olum yok soyle

• fiyatı ne kadardı

• hocam niye çıkardın ki ? heralde gözlüğü yeni aldın alışamadın diye düşünüyorum.yani ben de gözlük kullanıyorum titanyum çerçeve gözlük camı ultra ince vs 300'den fazla verdim ama çıkarıpta kabına koyduğum olmamıştır ben gözlüğü daha iyi görmek için takıyorum kabına niye koyayım ki değil mi ?yaklaşık 2 yıldır gözlük kullanıyorum 2.25 / 2 miyop
  • evet daha alisamamistim genelde gözlük kullanmayi da pek sevmiyorum lensten alerji oldu diye gozluge dönmüştüm 350 lira fiyati .daha alali bi hafta olmustu soylesem cok kizcaklar salak misin nasıl dusurdun niye cikardin gözünden falan diye ne yapcam bilmiyorum bulmam cok zor zatenartık

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Nolcak altı üstü gözlük herhalde bi ev kiran değildir dolayısıyla en fazla biraz bağırırlar. Sadece bir hafta falan gözüksün kalabilirsin o ayrı

Arkadas numarali demis ve kaliteli cam aldiysa nerden baksan 500 kagit eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimligimi kaybettim
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

Nolcak altı üstü gözlük herhalde bi ev kiran değildir dolayısıyla en fazla biraz bağırırlar. Sadece bir hafta falan gözüksün kalabilirsin o ayrı

450 liraya almıştık ilk gözlüğümu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.