Şimdi Ara

Gözlerinize inanamayacaksınız , kediden dişisine kalp masajı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link :http://www.facebook.com/video/video.php?v=110741558964218&ref=mf

Antalya'da sokak kedisinin, cadde ortasında otomobil çarpan dişisini hayata döndürmek için kalp masajı yaparcasına göğsüne patileriyle dokunup saatlerce başında nöbet tutması görenleri şaşırttı.

Antalya'nın merkezindeki Kızılsaray Mahallesi 76 Sokak'ta dün öğleden sonra bir otomobilin çarpması sonucu can çekişen dişi kedinin başında, erkeği saatlerce nöbet tuttu.

Ön patileriyle dişinin kalbinin bulunduğu yere yumuşak ritimle sürekli dokunan sokak kedisi, bu işlemi aralıklarla 2 saat boyunca sürdürdü.

Park etmiş iki otomobilin ortasında yaşanan bu durumu fark eden mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Alkaya ile Ulviye Sevinç yardım etmek istedi, fakat kedi buna izin vermedi.

Çare olarak aranan Antalya Veterinerler Odası Başkanı Muammer Saygılı, bir meslektaşıyla olay yerine geldi. Telefonla aranıp durum söylendiğinde erkek kedinin kalp masajı yaptığına inanmadığını vurgulayan Saygılı, gözleriyle gördüğünde de şaşırdığını itiraf etti.

Mesleğinde 31 yılı geride bırakan Saygılı, daha önce buna benzer bir olayı duymadığını belirtti. Ameliyathaneye getirilen dişi kedi hayata döndürülemedi.

Gerçekten inanılmaz bir şey , olay yerinde çarpıp kaçan insan görünümlü magandalara SELAM OLSUN !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 26 Nisan 2010; 21:11:09 >

• up
  • İlginç
  • Üşüyorum beynimin içi dondurma üşüyorum.
  • bende ilk izlediğimde içim parçalanmıştı
  • Kedi nerden bilsin kalp masajını. Bu habercilerin duygu sömürüsü beni sinir ediyor.
    Yinede insanlık dersi alınması gereken bir konu
  • müziğe gel ya. hey allahım. ne bu acıtasyon merakı ya off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEDİ GÖZ HASTALIĞI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • müziği kapatıp dinledim...Türkiyedeki şu aptal medyadan nefret ediyorum herşeyi acıtasyona döküyorlar..

herneyse:

Kedi illaki bilmiyor kalp masajını..ama belliki öldüğü için üzülüyor onu hayata getirecek sanıdğı için öyle hareketleryapıyor..çok üzüldüm gerçekten..hayvancağız işte
  • ne kalp masajı ya yok birde suni tenefüs yapıp 112 yi aradı deselermiş.
  • kedi besleyenler bilir. o kalp masajı felan değil.
    didikliyo diğer kediyi. yumuşak bi yere uzandığı zamanda aynısını yapıyor kediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

ne kalp masajı ya yok birde suni tenefüs yapıp 112 yi aradı deselermiş.

• kedi belliki üzülmüş bir hareket bekliyo ölen kediden ama, bu fonda çalan müzik kalp masajı falan yok artık medyanın acitasyonu tamamen
  • kalp masajı mı? Allahım yok böyle habercilik
  • if there is a god , god sent me where i need to be.
  • Bu olay 3 hafta önceydi.Geçmiştenmi geldin dostum sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

if there is a god , god sent me where i need to be.

Ok.Waiting.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

kedi besleyenler bilir. o kalp masajı felan değil.
    didikliyo diğer kediyi. yumuşak bi yere uzandığı zamanda aynısını yapıyor kediler..

Kesinlikle doğru. Hatta çiftleşmek isteyen kediler de yumuşak battaniye, peluş oyuncak üzerinde bu hareketleri yapar.
    Aptalca bir habercilik örneği. En sonunda ölen kedinin yanından kalkmak istememesine bir şey diyemem ama kalp masajı falan yok.
  • bu kediyi seçmişler
  • quote:

tvde bir veterinere gösterdiler adam çok şaşırıp kabul etmişti kalp masjı yaptığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffaf1

quote:

tvde bir veterinere gösterdiler adam çok şaşırıp kabul etmişti kalp masjı yaptığını

Para vermişlerdir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.