Şimdi Ara

-------------------Gözlerini Atatürk’ten ayıramadı------------------------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski başbakanlardan Benazir Butto’nun eşi olan Zerdari, yaklaşık 1.5 saat süren görüşme sırasında gözlerini Atatürk tablosundan alamadı.
     -------------------Gözlerini Atatürk’ten ayıramadı------------------------------

Butto’nun eşi Türkiye’de
    Pakistan Eski Başbakanlarından ve bir suikast sonucu hayatını kaybeden Benazir Butto’nun eşi olan Asıf Ali Zerdari Türkiye’ye geldi. Zerdari dün Başbakan Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. İktidardaki Pakistan Halk Partisi’nin Eş Başkanı Zerdari, Erdoğan ile Türkiye - Pakistan arasındaki ikili ilişkileri ve tarihe dayanan dostluğu görüştüklerini kaydeden Zerdari, Sosyalist Enternasyonal toplantısına katılmak için Yunanistan’a gideceğini, ancak gidiş yolunda Türkiye’ye uğramadan geçemediğini ifade etti. Zerdari, şunları söyledi: “Sosyalist Enternasyonal toplantısında Türk demokrasisi hakkında bazı bilgiler de vereceğim. Türk demokrasisinin iyi bir yere gelmesini oradaki yetkililerle görüşeceğim. Pakistan ile Türkiye arasında çok sıcak ilişkiler var. Ben buraya Pakistan halkının, kardeşleri Türk halkına olan sevgisini getirdim. Mesajlarını ilettim. Yaşasın Pakistan Türkiye dostluğu.” Daha sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de, Zerdari’yi kabul ederek bir süre görüştü.

kaynak:
    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/haberdetay.php?hit=7926

• Örnek Alsın Bazıları.
  • bir o resme bakıyodur bir recep e diyodur nerden nereyeeeeee vah garibim Türkiye vah diyodur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.