Gözlerimi dinlendireyim diye 2-3 dk kapattım. Önümde birden masa belirdi. Gökten 2 tabak makarna, 2 tabak pilav, 2 tabak dolusu köfte düştü. Soslar falan şahane. Hepsini hüplettim şimdi biraz tok hissediyorum. |
Gözlerimi Kapattığım da Yemek Yiyorum

-
-
Valla karnım hiç aç değil niyeyse şükür edince unutuyorum tavsiye ederim
-
'da' birleşik olacaktı üfler kardeş. Afiyet olsun, yarasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanguardia -- 13 Nisan 2021; 14:43:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03Valla karnım hiç aç değil niyeyse şükür edince unutuyorum tavsiye ederim
Yarabbi şükür.
-
-
-
Kofte sevmem yinede afiyet olsun hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiaama buradaki 'da' kullanımı bağlaç değil, bulunma hal eki durumunda olduğundan dolayı birleşik yazman gerekiyor.
Alıntıları GösterKaaardeş senin edebiyatın müthiş. Yarın sınavım var yardım eder misin bana?
-
Teşekkür ederim mario cum.
-
Ee vakti zamanında üniversite giriş sınavında fulle yakın çekmiştim üflercim, hey yavrum hey
ama şu an edebiyat pek hatırlamıyorum kusura bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvanguardiaEe vakti zamanında üniversite giriş sınavında fulle yakın çekmiştim üflercim, hey yavrum hey
ama şu an edebiyat pek hatırlamıyorum kusura bakma
Sen yine de yardım edersin filozof adam. Bak yarın ki sınavımda, 'da' yı birleşik yazdım ;) Nazım biçimi, birimi, kafiyesi, redifi, şiirin durak sayısı, hece ölçüsünü falan bulmamız lazım.
Gözünüü seveyim yardım et.
-
hangi üniye girdiniz hocam hangi bölüm
-
Üfleye üfleye yeseydiniz.
Reca ederim efenim
-
Üffffffff
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Sen yine de yardım edersin filozof adam. Bak yarın ki sınavımda, 'da' yı birleşik yazdım ;) Nazım biçimi, birimi, kafiyesi, redifi, şiirin durak sayısı, hece ölçüsünü falan bulmamız lazım.
Gözünüü seveyim yardım et.
Alıntıları Göstervalla üflercim kolay gelsin, hadi ben kaçayım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mariohangi üniye girdiniz hocam hangi bölüm
ilk yıl gazi diş hekimliğine girdim, sonra ne büyük hata ettiğimi anlayıp hacettepe elektrik-elektroniğe geçtim. Şuan ne derslere, ne vizellere finallere girmesem de halimden mutluyum
-
Ustte dilbilginizi costurmussunuz da
"Ne derslere, ne vizellere finallere girmesem de halimden mutluyum" yazmışsınız.
Doğrusu;
"Ne derslere ne vizelere, finallere girsem de halimden mutluyum." olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8032C9D2B -- 13 Nisan 2021; 19:29:39 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8032C9D2BUstte dilbilginizi costurmussunuz da
"Ne derslere, ne vizellere finallere girmesem de halimden mutluyum" yazmışsınız.
Doğrusu;
"Ne derslere ne vizelere, finallere girsem de halimden mutluyum." olacaktı.
tüh fena çuvalladık
-
ben şimdi masada duran yemekleri yiyeceğim ve matrix bana bu yemekleri yerken makarna ve bulgur tadı verecek
Benzer içerikler
- simitçi bıyığı
- alkolle yıkanan sigara markaları
- psikolojik mide bulantısını atlatanlar
- kafamı vurdum şişti
- ilçin karagöz olayı
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X