2013 Şubat ayında karar vermiştim. Kızlarla konuşmam sadece dalga geçmekten öteye gitmiyordu, biraz özel konulara girince (eski sevgili,aşk,dostluk) hemen konu değiştirme ya da utanma moduna giriyordum. Şubat 20 falandı, okulun güzel kızlarından biriyle konuşuyoduk, bana dedi haftasonu hava güneşli olursa buluşalım mı ? Birkaç arkadaşımda gelcek. Ben yine o saçma sapan dalga geçme haline geçiş yaptım. Bana dedi şimdi dalga geçmeyi bırak gelicek misin ? Gelirim dedim. Mekan Posedion. Neyse işte bi kaç gün geçti o gün geldi. Gittim aha kız tek başına beni bekliyomuş. Dedim nerde arkadaşların, aslında kimseyi çağırmadım sırf sen gelmezsin diye böyle yaptım. Ama ben yine espri falan diye gitmiştim ama kız romantiklik istiyomuş. Sürekli değişik sorular soruyor, sence saçımı hafif kızılmı yapsam yoksa siyahmı yapsam gibi kendi vücuduyla ilgili sorular soruyor. Ben kızarıyorum o sorular sordukça. Her kızla dalga geçer şekilde konuşuyordum ama konu değişti. Sonra ben ya evet yada ıhı falan gibi şeylerden öteye gidemedim. Kız benden soğudu heralde sonra hiç konuşmadı mesaj atmadı halada ortalıkta yok. Ama ben o günden sonra çok değiştim. Beyler gerçekten sanki şifre çözmüş gibiyim. Kızları sadece duygusal olarak düşünün, kafanızda dalga geçin ama dilinize vurmayın o sözleri. Bir şey derken gözlerine bakın, eğer gözlerini kaçırıyorsa ya sevgilisi vardır ya da utanmıştır. ama size bakıyorsa konuşmayı bitirdikten sonrada gözlerine bakmaya devam edin. Size %100 yakınlaşıcak. Ve yakınlaştıktan sonra ya sarılın hiç konuşmayın ya da dilinizi kullanın aşık edin. Ciddiyim şu an bile üç sevgilim var. Üniversiteden Hiranur İşyerinden Sena. Bahar aşkım Gülşah... Elbet Şubattan itibaren fitness ve sivilcelerimin bitmesi etken ama ne bileyim %20 gibi etkisi var sanki. En önemli şey sinema ve yemek. Sinemada sadece filminizi izleyin.Kız sizle ilgilensin. Yemek yerken aman ha yanaklarınızda mayonez falan kalmasın. Gerektiğince hamburger tarzından uzak durun. Ben size tavsiyeler verdim. Halada veririm. Siz bi kızla konuşma başlatın ve ben yardımcı olayım. Yardım gerekirse faceden haberleşiriz isteyen olursa tabi. Hadi kızlar yanınızda olsun.
OKUMAYIN AĞIR CSB
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeşil ışık alsam gidip konuşcam ama
LANET OLSUN DOSTUM ZEİ!
Yeşil ışık nedir? Hoşlantıda veyahut Aşkta ışık mı var ? İnsanların ömrü birbirlerini beklemek,farkedilmekle geçiyor farkında mısınız ? Gidin konuşun size tepki veriyorsa iyice konuşun. Yapmayın agalar, ne yalanım var ne uydurmam. Hangi arkadaşımı tanısam biri vardaa diyor geçiştiryor. Cafeye gidersiniz bak o kızla bakıştım diye kendinizi avutursunuz sonra gidersiniz, yanınıza kızın gelmesini beklemeyin.Abi durumu harbi kötü olan varsa özele gelsin valla