Bildirim
Gözbebeklerim Çok Büyük
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kafana spot ışık bağla, gözüne yansıt.Işığı alan göz bebeği küçülür.Sırtınada 220V UPS bağla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gözbebeği küçük birisiyle gözleri takas edebilirsin
iğne batır, o siyah kısım acılan delikten içeriye doğru akacaktır. -
Isiktan dolayi o olay
quote:
Orijinalden alıntı: sessizliğim
iğne batır, o siyah kısım acılan delikten içeriye doğru akacaktır.
Bu arkadaşın dediğini yap olmazsa dava açarsın
Lens tak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: harun50
böyle mi
Evet hocam ego gibi de olmasın ama göz rengim biraz nadir ve devasa gözbebeklerim yüzünden gözümün renkli olduğu bile farkedilmiyor -
Gözlerin hangi renk benimki mavi-yeşil-gri karışımı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bi ss at bakalım, belki daha karizma duruyodur -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Brutafality
quote:
böyle mi
Evet hocam ego gibi de olmasın ama göz rengim biraz nadir ve devasa gözbebeklerim yüzünden gözümün renkli olduğu bile farkedilmiyor
gri mi
Kapalı yeşil
-
Gözbebekleri ışığa bağlı olarak büyüyüp küçülür.
Karanlık ortamlarda daha fazla ışık almak için büyür aydınlık ortamlarda ise daha az ışık almak için küçülür.
Yani hocam o büyüklük ortama bağlı olarak değişir göz bebeğinin büyüklüğü sabit değildir o yüzden kafana takma ve yapacak bir şey de yok. Aydınlık ortamda bakarsan aslında göz bebeğinin normal boyuta olduğunu göreceksin.
Sağlık alanında okuyan biri olarak diyorum bunu uydurmuyorum o yüzden inanabilirsin.
Rahat ol kısacası
quote:
Orijinalden alıntı: Tarafsız Holigan
Karanlık ortamlarda daha fazla ışık almak için büyür aydınlık ortamlarda ise daha az ışık almak için küçülür.
Yani hocam o büyüklük ortama bağlı olarak değişir göz bebeğinin büyüklüğü sabit değildir o yüzden kafana takma ve yapacak bir şey de yok. Aydınlık ortamda bakarsan aslında göz bebeğinin normal boyuta olduğunu göreceksin.
Sağlık alanında okuyan biri olarak diyorum bunu uydurmuyorum o yüzden inanabilirsin.
Rahat ol kısacası
Peki hocam nasıl ortamlarda bulunursam göz rengim daha belli olur? -
quote:
quote:
Rahat ol kısacası
Peki hocam nasıl ortamlarda bulunursam göz rengim daha belli olur?
Eğer ışık fazla ise göz bebeği çok fazla ışığın göze girmesini engellemek için kuculecektir bu da renkli kısmın daha çok belli olmasına neden olur. Yani fazla ışıklı ortamda göz bebeğin daha küçük olur.
Ama yapilacak en iyi şey bunları takmamaktir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Rahat ol kısacası
Peki hocam nasıl ortamlarda bulunursam göz rengim daha belli olur?
Eğer ışık fazla ise göz bebeği çok fazla ışığın göze girmesini engellemek için kuculecektir bu da renkli kısmın daha çok belli olmasına neden olur. Yani fazla ışıklı ortamda göz bebeğin daha küçük olur.
Ama yapilacak en iyi şey bunları takmamaktir hocam
Anladım hocam sağolun
-
Ahahhhaha ulan yaquote:
Orijinalden alıntı: tuuurker
Kafana spot ışık bağla, gözüne yansıt.Işığı alan göz bebeği küçülür.Sırtınada 220V UPS bağla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X