Şimdi Ara

Göz yormayan monitör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum Lg monitör (2010'da almıştım) gözlerimi çok yormaya başladı parlaklığı en düşük seviyede tuttuğum halde çok yüksek geliyor hala bunun için gözleri yormayacak ve buna bağlı olarak baş ağrısı yapmayacak tavsiyeler istiyorum bütçe olarak almaya değer bir model olursa 500TL'ye kadar çıkabilirim.

• Gözleri koruyan yeni bir monitörlerde aşağıdaki 3 tane özelliğin olması gerekiyor. Asus VX229h ve üzerinde olması lazım bu özellikler.

1. Flicker free : titreşim engellemeli panel
    2. Low blue light : düşük mavi ışık
    3. Mat ekran
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için araştırayım bu şekilde o zaman.

Ekleme: biraz bakındım dell markasının'da eye care özellikli monitörleri var hata 400TL civarında bile lakin asus'da buna ilaven mavi ışık azaltma gibi ek özellikler var sanırım alacağım asus'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 14 Ağustos 2015; 20:34:26 >
  • Hocam asusun denilen monitörüne sahibim ( galiba ips 23inc ) hdmi ile bağladığımda nvidia kart ile dayanılmaz hal almıştı pc başında durmak sonra hdmi kablosunu başka yerlerde kullanıp vga kablosunu kullandım sonuç inanılmazdı. Nedenini bilmiyorum ama baş ağrısı falan hiç kalmadı. Ips ekran olduğu için zaten görüntü muazzamdı. Sizinde de nvidia kart varsa dediğim şekilde vga girişi ile deneme yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben en alttaki asusu kullanıyorum hoparlörü dışında bence iyi bir ekran. Crt den geçtim vga kablosundan sonra görüntü de akıcılık vs çok sorun değildi. Ara sıra ekran ortası yırtılıyor oda çok yüksek fpssen düşüp tekrar yükseğe çıktığı zamanlar oluyor. WoW CsGo oynuyorum sorunsuz. Biraz pahalı ama iyi. ( ses çıkışı skype için ideal genelde kulaklık kullanıyorum ama ailem skype yurtdışındaki akrabalar ile görüşünce işime geliyor. )

• 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler açıkcası ses çok önemli değil kullanmam zaten onu görüntü önemli şuan için gözleri yormayacak ise ciddi ciddi düşüneceğim almayı araştıracağım iyice.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz yormayan monitör tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    çizim için monitör tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip..

• Hocam monitör tavsiyesi değil ama f.lux diye bir uygulama var. Eğer kullanmıyorsanız yükleyin saate göre hava karardıkça renkleri yumuşatıyor, gözlerinizin daha az yorulmasını sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radyok -- 17 Ağustos 2015; 16:35:17 >
  • Radyok kullanıcısına yanıt
    Denerim bir ara öneri için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.