Şimdi Ara

Göz yorgunlugu yaşayan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok der calismaktan, uykusuzluktan ve bi kaç pc kacamagindan dolayı göz yorgunlugu yaşıyorum. 5-6 gün oldu gecmiyo. perşembe bi daha doktora gitcem. ilki dinlen deyio yolladi. yaşayan varmi nasıl geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de var. Damla verdi doktor bana bi tane. Hep çantamda taşıyorum. Yapacak bi şey yok. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Liliopsida.

Bende de var. Damla verdi doktor bana bi tane. Hep çantamda taşıyorum. Yapacak bi şey yok. :/

hocam belirtileri neler? çift görme odaklanamama flu görüntü agri oluyomu?

damlayi kullanınca geciyor mu peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bir dinlenme gerek, bazi seylere ara ver bence. Benim gozler kipkirmizi oluyor bazen abartiyorum, temiz havaya cikinca geciyor

• Biraz dinlenmek sart devam ederse damla filan kullanirsin,sinavda agrirsa ellerini birbirine surt isininca gozlerine koy,iyi gelir

• Yok bende batma kaşıntı ve kızarıklık oluyo. Damlayı kullanınca bi kaç gün içinde geçiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Homer Simpsonn

Biraz dinlenmek sart devam ederse damla filan kullanirsin,sinavda agrirsa ellerini birbirine surt isininca gozlerine koy,iyi gelir

hocam odaklanamama cift görme gibi şeyler yaşıyorum doğal mi, damla kullaninc geçer mi ders calismam lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede var heralde benimki tablete çok bakmaktan ( günün çoğunda elimde dersi bile tabletle çalışıyorum )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batma kaşıntı kızarıklık, bende alerjik sorun zaten. Brumeton damla kullanıyorum 3 4 damla da kesiyor. Tabi uykuyu almak da çok önemli, tabi benim gibi alerjik bünyeniz varsa.

• GreatJob G kullanıcısına yanıt
    Temiz hava benim için de en iyi yöntem. Sabahtan geceye kadar sık sık pencereyi açıyorum, balkona çıkıyorum ama hiç biri dışarıya çıkıp dolaşmak kadar etkili olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

bendede var heralde benimki tablete çok bakmaktan ( günün çoğunda elimde dersi bile tabletle çalışıyorum )

göz numaram artmış hocam aman dikkat edin siz

• merceği değiştirince düzeldi mi yorgunluk

• Kızarıyo agrıyo hep yorgun gözler ya
  • Bilgisayar kullananlar için F.lux programını öneririm.

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 12 Şubat 2015; 14:40:04 >
  • Galiba sürekli aynı şeylere bakmaktan oluyor. Göz yorgunluğu bendede var. Çok kötü olunca markete falan gidiyorum dışarı çıkınca rahatlıyorum. Ayrıca kışın sinüzit, depresyon, kötü hava vs. Çok etkiliyor

• Sözel derslerin hepsinde... Tamamen fluuuuuğğğ

• Evet hocam sebep büyük ihtimalle o. Bu sebepten oyun da oynayamam ben hep aynı yerde durup aynı şeyleri görünce başım dönmeye başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

merceği değiştirince düzeldi mi yorgunluk

dikkat daginikligi geçti sadece bi taraf bulanik gösteriyi. alışınca geçer diye umuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.