Şimdi Ara

Göz teması kuramıyorum nasıl yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözlerinin içine bakabiliyorum ancak şöyle bir sorun çıkıyor karşımdakinin gözlerinin içine bakmasına bakıyorum ama bu sefer de konustugu seyleri anlayamıyorum birde kendimde bişe düşenemiyorum bu nasıl düzelir bende göz teması kurup anlayıp konusmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

• zamanla düzelir çokta şey yapma

• En nefret ettiğim; birine birşey anlattığımda o kişinin göz teması kurduğu halde dalıp gitmesi...

• Ya benim de kulaklarim iyi duymuyo istemeden insanin agzinin icine bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerinin içine bak ama tutup göz bebeğine irisine odaklanma, cisim gibi düşün ve düşüncelerini baskıla. Öylece bakarken düşünmeye devam etmen gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi kral düşünerek bakıyorsun belli ki öylesine bak geç illa gözlerinin içine beyninin ardını görürmüşçesine bakmana gerek yok ki kasma kral rahat ol

dinlemeye odaklan gözüne bakamıyorsan iki gözünün ortasına bak aynı şey kjsdzflxcpiağlsföşxc

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert-Einstein

Gözlerinin içine bak ama tutup göz bebeğine irisine odaklanma, cisim gibi düşün ve düşüncelerini baskıla. Öylece bakarken düşünmeye devam etmen gerekiyor

Ben dikkatli bakıyordum odaklanıp bakıyordum bu yüzden de ne anlayabiliyor konusulanları ne de bişe düşünebiliyordum şuan bu yazıyı yazdıgım gibi satıra baktıgım gibi sadec gözlerini bakıcam inşallah olur yapabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.