Bildirim
göz lazeri yaptıran var mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben lazer yaptırmadım ama az önce göz zinası yaptırdım çok iyiydi
2 buçuk sene önce yaptırdım. 15 dakika içinde halloldu gitti. Ağrısız sızısız
Göz damlasıyla uyuşturuyorlar gözleri sonra ışık hüzmeleri falan görüyorsun. Tek sıkıntı operasyondan sonra 2-3 saat göz kapaklarım düşüp düşüp duruyordu uyuşturucudan sebep -
quote:
Orijinalden alıntı: magic mushroom
Göz damlasıyla uyuşturuyorlar gözleri sonra ışık hüzmeleri falan görüyorsun. Tek sıkıntı operasyondan sonra 2-3 saat göz kapaklarım düşüp düşüp duruyordu uyuşturucudan sebep
hacı göz hassas olduğu için ben çok tirsıyorum :-)
quote:
Orijinalden alıntı: magic mushroom
Göz damlasıyla uyuşturuyorlar gözleri sonra ışık hüzmeleri falan görüyorsun. Tek sıkıntı operasyondan sonra 2-3 saat göz kapaklarım düşüp düşüp duruyordu uyuşturucudan sebep
Nerde ve kaca yaptirdin hocam.Ameliyatin olumlu ve olumsuz taraflari nelerdir.Suanda bi sıkintin var mu
kör olanda var dikkat et.en ufak hatada hayatın kayar.çok zorunlugu değilse doktorların eline dşmeme taraftarıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
kör olanda var dikkat et.en ufak hatada hayatın kayar.çok zorunlugu değilse doktorların eline dşmeme taraftarıyım.
arsiv.sabah.com.tr
SABAH - Dünyada lazer ameliyatında kör olan bir kişi bile yokhttp://arsiv.sabah.com.tr/2005/07/17/cp/iyi101-20050417-102.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: Unpredictable72
Nerde ve kaca yaptirdin hocam.Ameliyatin olumlu ve olumsuz taraflari nelerdir.Suanda bi sıkintin var mu
Türkiye Hastanesi'nde 1000 euro ya yaptırmıştım. 2 buçuk sene oldu şuana kadar Allah' şükür bir şey çıkmadı.Tek sıkıntım gece araba kullanırken karşıdan gelen arabaların farları biraz gözümü alıyor. Ama çokta ciddi anlamda olduğunu söyleyemem.
Gittiğim doktor babamı da 13 yıl önce lazerle tedavi etmişti. Aynı şekilde babamda da hiçbir sorun yok.(Babam da şehirler arası otobüs şoförü bu arada.)
Yaptıracak olanlara tek tavsiyem doktoru iyi araştırsınlar.Fiyata göre doktor seçmeyelim.
Benim doktorun adı Nusret Baş idi. Google amcadan ismini aratınca sitesini inceleyebilirsiniz. Lazer üzerine pek çok bilgi mevcuttur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nelo Angelo
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
arsiv.sabah.com.tr
SABAH - Dünyada lazer ameliyatında kör olan bir kişi bile yokhttp://arsiv.sabah.com.tr/2005/07/17/cp/iyi101-20050417-102.html
Ov şit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X