Şimdi Ara

göz lazeri yaptıran var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gözüme lazer yaptırmak istiyorum kendim sitediğimden değil polislik için çizdirmem lazım nette biraz araştırdımda

bini korkuttu ameliyat oluyorken bi acı hissettinizmi nasıl oluyor anlatırmısınız

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lazer yaptırmadım ama az önce göz zinası yaptırdım çok iyiydi

• 2 buçuk sene önce yaptırdım. 15 dakika içinde halloldu gitti. Ağrısız sızısız

Göz damlasıyla uyuşturuyorlar gözleri sonra ışık hüzmeleri falan görüyorsun. Tek sıkıntı operasyondan sonra 2-3 saat göz kapaklarım düşüp düşüp duruyordu uyuşturucudan sebep
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic mushroom

2 buçuk sene önce yaptırdım. 15 dakika içinde halloldu gitti. Ağrısız sızısız

Göz damlasıyla uyuşturuyorlar gözleri sonra ışık hüzmeleri falan görüyorsun. Tek sıkıntı operasyondan sonra 2-3 saat göz kapaklarım düşüp düşüp duruyordu uyuşturucudan sebep

hacı göz hassas olduğu için ben çok tirsıyorum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: magic mushroom

2 buçuk sene önce yaptırdım. 15 dakika içinde halloldu gitti. Ağrısız sızısız

Nerde ve kaca yaptirdin hocam.Ameliyatin olumlu ve olumsuz taraflari nelerdir.Suanda bi sıkintin var mu

• kör olanda var dikkat et.en ufak hatada hayatın kayar.çok zorunlugu değilse doktorların eline dşmeme taraftarıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

kör olanda var dikkat et.en ufak hatada hayatın kayar.çok zorunlugu değilse doktorların eline dşmeme taraftarıyım.

arsiv.sabah.com.tr
    SABAH - Dünyada lazer ameliyatında kör olan bir kişi bile yok
    http://arsiv.sabah.com.tr/2005/07/17/cp/iyi101-20050417-102.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

Nerde ve kaca yaptirdin hocam.Ameliyatin olumlu ve olumsuz taraflari nelerdir.Suanda bi sıkintin var mu

Türkiye Hastanesi'nde 1000 euro ya yaptırmıştım. 2 buçuk sene oldu şuana kadar Allah' şükür bir şey çıkmadı. Tek sıkıntım gece araba kullanırken karşıdan gelen arabaların farları biraz gözümü alıyor. Ama çokta ciddi anlamda olduğunu söyleyemem.

Gittiğim doktor babamı da 13 yıl önce lazerle tedavi etmişti. Aynı şekilde babamda da hiçbir sorun yok.(Babam da şehirler arası otobüs şoförü bu arada.)

Yaptıracak olanlara tek tavsiyem doktoru iyi araştırsınlar.Fiyata göre doktor seçmeyelim.

Benim doktorun adı Nusret Baş idi. Google amcadan ismini aratınca sitesini inceleyebilirsiniz. Lazer üzerine pek çok bilgi mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nelo Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

kör olanda var dikkat et.en ufak hatada hayatın kayar.çok zorunlugu değilse doktorların eline dşmeme taraftarıyım.

arsiv.sabah.com.tr
    SABAH - Dünyada lazer ameliyatında kör olan bir kişi bile yok
    http://arsiv.sabah.com.tr/2005/07/17/cp/iyi101-20050417-102.html

Ov şit

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.