Şimdi Ara

Goz kurulugu gecer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandir kuruydu pcde cok takiliyordum, son aylarda cok kuru pcyi de biraktim.Damla kullaniyorum ancak tam olarak gecirmedi, eskisi gibi yas suzulmuyor gozumden yuzume dogru.Napmak lazim?

• benimde gozum hic durmuyor herseyee alerjim var orta yollusu yokmu bunun cok kotu birsey inan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku saatlerini uzat biraz uykusuzluk göz yorgunluğu yapar gözün daha erken kurur birde fazla gözünle oynama zarar verirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiyor hocam bendede vardi bi 3-4 ay bekledim geçmedi doktora gittim gözlerim neredeyse operasyonluk dereceye gelmiş konjonktivit mi ney biseyler dedi doktor 2 ilaç verdi onlari kullandım da geçti hala ara-sira geceleri oluyor nadiren. İhmal etmeyin göz kıymetli bi organdır.

• Hocam nasil uzatabilirim, cok uyumak istiyorum ama uykum olmuyor. [Mention]enes122[/mentioned] hocam ne ilaci verdi, bende yok sanirim konjonktivit doktor bir sey demedi.

• Devamlı gözlerini kırpıştırmalısın...
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    İlaç isimlerini hatırlayamadım maalesef biri sünni göz yaşıydı diğeri konjonktivit içindi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun

• Eyestil olabilir mi?

• Kuruluk varsa göz kırpma vs. pek işe yaramıyor. Gözüm bazı zamanlar oldukça kuru oluyor ve ben doktora alerji sebebiyle gittiğimde hiç de kuru değildi, yani en azından o "aşırı" zamanlarda olduğu kadar kuru değildi. Alerjiye baktı, ardından "Şimdi yok ama ara sıra kuruluk oluyor" dedim, hemen baktı ve ömür boyu kullanmadık göz yaşı damlası yazdı. Özetle göz kuruluğu herkeste bilgisayardan, az kırpmadan vs. dolayı olmuyor.

Bu arada sanıyorum ki göz alerjisi ile göz kuruluğu el ele dolaşıyorlar, birinin olduğu yerde diğeri oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Eyestil olabilir mi?

Simdi e-nabız sisteminden baktım hocam LOTEMAX Oftalmik Süspansiyon ve SYSTANE Lubrikant Göz Damlasıymış verdiği ilaçlar Systane suni goz yaşı damlası

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Eyestil olabilir mi?

Eyestil kullandim rahatlatti 1 ay sonra cok kuru oldu ama gozum, onceden yansa da yas geliyordu simdi azaldi yaşlar.Tears Naturale Free kullaniyorum, iyilesmedim ama isiga hassasiyeti biraz iyilestirdi gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.