Şimdi Ara

Göz kızarıklığı nasıl geçer?yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözüm kızardı son 1 aydır var çok pc başında druyorum geçen 2 ay nerdeyse hergün denize gittim ve fazla uyumuyorum.Acaba bu kızarıklık nasıl geçer?

• yardımı olacak yok mu?
  • 2-3 gün gündüzleri yatmayı dene. Bilgisayara girme. Gözlerin açıkken arada çevir gözün açılsın. Ben böyle yapınca 3 günde falan geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

2-3 gün gündüzleri yatmayı dene. Bilgisayara girme. Gözlerin açıkken arada çevir gözün açılsın. Ben böyle yapınca 3 günde falan geçmişti.

sağol bi deniyeyim

zaten oruçlu olduğum için gündüzleri uyumak istiyorum ne zamandır artık uyumak için bahanem de oldu.
  • Bu sıralar göz kızarması ile ilgili salgın olabilir, ona da dikkat et.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1017486&keyfield=67C3B67A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 19 Ağustos 2010; 12:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

Bu sıralar göz kızarması ile ilgili salgın olabilir, ona da dikkat et.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1017486&keyfield=67C3B67A

Sağol hocam da okulların kapanması ile birlikte sabah deniz akşam pc yaptım hergün hergün Bundan 1 ay önce oluşmaya başladı o haberi de gördüm ama benim nceden olmuştu yinede ilgin için teşekkürler...
  • Usta sana tavsiyem şudur.

Az sonra adını vereceğim ilacı sabah, öğle, akşam damlat gözüne. İlaç 5 dk geçmeden etkisini gösteriyor.

İlacın Adı : Efemoline

Not : Yan etkisi var mı bilmiyorum ama ben 3 yıldır kullanıyorum birşey olduğuda yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aranızda Göz Doktoru Var mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeerk93

Usta sana tavsiyem şudur.

Az sonra adını vereceğim ilacı sabah, öğle, akşam damlat gözüne. İlaç 5 dk geçmeden etkisini gösteriyor.

İlacın Adı : Efemoline

Not : Yan etkisi var mı bilmiyorum ama ben 3 yıldır kullanıyorum birşey olduğuda yok.

3 yıldır Efemoline kullalanan arkadaşım, bir an önce bir göz doktoruna gitmende fayda var. Kullandığın damlada kortizon var, uzun süreli kullanımlarda katarakt oluşumuna ve göz tansiyonunun yükselmesine neden olabilir. Ayrıca özellikle de Efemoline'in max 1 hafta - 10 günden fazla kullanılmaması önerilir, çünkü daha uzun süreli kullanımlarda kendisi bir kızarıklık sebebidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.