Şimdi Ara

Göz Kapağı Egzama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
19.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göz kapağımda egzama var sürekli kabuklanıyor birkaç doktora gittim krem verdi geçiriyor ama kökten çözümü yok mu ? bir ara çıkmıyordu şimdi yine başladı nedenleri ne olabilir ?

• Güncel
  • Benim göz kapaklarımda çok kötü olmuştu .. Bulunduğum bölgede ki özel bir hastanede ki sözde tecrübeli yaşlı bir doktor , yüzde kullanılamayacak bir krem vermişti ve bildiğin gözlük şeklinde kızarıklık yayılmıştı.. En son göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde tavsiye sonucunda gittiğim doktor çözümü buldu .. :) Yanlış hatırlamıyorsam advantan adlı kremi kullanınca geçti ve kaç senedir geri gelmedi .. Advantan çok yönlü kaliteli bir krem .. Ayrıca tavsiyem sıradan özel hastanelere gitme .. Göz etrafında kullanacağın krem çok önemli , vücutta bulunan en hassas yerlerden biri.. Son olarak cilt hastalıklarıyla yaşamaya alışacaksın .. Biri geçiyor başka yerde çıkıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

Benim göz kapaklarımda çok kötü olmuştu .. Bulunduğum bölgede ki özel bir hastanede ki sözde tecrübeli yaşlı bir doktor , yüzde kullanılamayacak bir krem vermişti ve bildiğin gözlük şeklinde kızarıklık yayılmıştı.. En son göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde tavsiye sonucunda gittiğim doktor çözümü buldu .. :) Yanlış hatırlamıyorsam advantan adlı kremi kullanınca geçti ve kaç senedir geri gelmedi .. Advantan çok yönlü kaliteli bir krem .. Ayrıca tavsiyem sıradan özel hastanelere gitme .. Göz etrafında kullanacağın krem çok önemli , vücutta bulunan en hassas yerlerden biri.. Son olarak cilt hastalıklarıyla yaşamaya alışacaksın .. Biri geçiyor başka yerde çıkıyor ..

Bana da kortizonlu krem verdi baya bir süre kullandım bilmeden çok zararlıymış bepanthol krem sürüyorum sımdı arada dediğiniz kreminin göze zararı varmıdır ? deneyeceğim. Bir de yüzü sabun jel felan ile yıkayınca oluyormuş ee siz ne ile yıkıyorsunuz yüzünüzü birde şampuanı değiştirdim bu aralar gliss aldım ondan olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Knoche

quote:

Benim göz kapaklarımda çok kötü olmuştu .. Bulunduğum bölgede ki özel bir hastanede ki sözde tecrübeli yaşlı bir doktor , yüzde kullanılamayacak bir krem vermişti ve bildiğin gözlük şeklinde kızarıklık yayılmıştı.. En son göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde tavsiye sonucunda gittiğim doktor çözümü buldu .. :) Yanlış hatırlamıyorsam advantan adlı kremi kullanınca geçti ve kaç senedir geri gelmedi .. Advantan çok yönlü kaliteli bir krem .. Ayrıca tavsiyem sıradan özel hastanelere gitme .. Göz etrafında kullanacağın krem çok önemli , vücutta bulunan en hassas yerlerden biri.. Son olarak cilt hastalıklarıyla yaşamaya alışacaksın .. Biri geçiyor başka yerde çıkıyor ..

Bana da kortizonlu krem verdi baya bir süre kullandım bilmeden çok zararlıymış bepanthol krem sürüyorum sımdı arada dediğiniz kreminin göze zararı varmıdır ? deneyeceğim. Bir de yüzü sabun jel felan ile yıkayınca oluyormuş ee siz ne ile yıkıyorsunuz yüzünüzü birde şampuanı değiştirdim bu aralar gliss aldım ondan olabilir mi ?

Yanlış hatırlamıyorsam kullandığım advantan dı çok seneler geçti .. İyi bir eczacıya sormanı tavsiye ederim..

Yüzü sabun jel yıkama demişsiniz .. Ben yüzümü normal yıkamalarda herhangi bir sabun tarzı bişey sürmüyorum .. Duş alırkende sadece saçımı şampuanla yıkıyorum , yüzümde herhangi bir sabun , jel vs. kullanmıyorum .. Yani özellikle yüzüme birşey sürmüyorum .. Cildim çok hassas .. Kremler bile cildi çok etkiliyor .. Tavsiyem yüzüne o tarz şeyler kullanma ..

Gliss şampuan kullanmadım hiç .. Şuan head&shoulders kullanıyorum ..

Cilt kuruluğuda var bende ama hiçbir şekilde geçmiyor .. Artık nasıl bir cilt yapısına sahipsek , yüzüme su vurduğumda hemen göz kenarlarım anlık kızarıyor ..

Son olarak advantan çok iyi bir krem , çok az miktar bile egzamalı bölgeye uygulayınca bir gün içinde hemen iyi tepki veriyor .. Ama bu tarz yaşama alışmak lazım .. Sürüyorsun geçiyor , sonra bakıyorsun sıcaklar gelmiş , bölge ıslak kalmış hemen geri geliyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 26 Eylül 2015; 9:43:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knoche

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam kullandığım advantan dı çok seneler geçti .. İyi bir eczacıya sormanı tavsiye ederim..

Yüzü sabun jel yıkama demişsiniz .. Ben yüzümü normal yıkamalarda herhangi bir sabun tarzı bişey sürmüyorum .. Duş alırkende sadece saçımı şampuanla yıkıyorum , yüzümde herhangi bir sabun , jel vs. kullanmıyorum .. Yani özellikle yüzüme birşey sürmüyorum .. Cildim çok hassas .. Kremler bile cildi çok etkiliyor .. Tavsiyem yüzüne o tarz şeyler kullanma ..

Gliss şampuan kullanmadım hiç .. Şuan head&shoulders kullanıyorum ..

Cilt kuruluğuda var bende ama hiçbir şekilde geçmiyor .. Artık nasıl bir cilt yapısına sahipsek , yüzüme su vurduğumda hemen göz kenarlarım anlık kızarıyor ..

Son olarak advantan çok iyi bir krem , çok az miktar bile egzamalı bölgeye uygulayınca bir gün içinde hemen iyi tepki veriyor .. Ama bu tarz yaşama alışmak lazım .. Sürüyorsun geçiyor , sonra bakıyorsun sıcaklar gelmiş , bölge ıslak kalmış hemen geri geliyor ..

Benim yüzüm yağlı ama yıkayınca benım de kızarıyor bazı yerler pul pul oluyor ama mesela burnum yine yağlı çok değişik bir cildim var Head and Shoulders kullanırken ben de sanki egzama daha azdı gene o şampuana geçeyim bari

• Egzamanın kesin çözümü !!!! mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum
    adf.ly
    Egzamanın kesin çözümü !!!! mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum | Sayfa 4 | Kadınlar Kulübü
    http://adf.ly/1bjAE8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    göz kapagı ve altı şişlik
    geçen yıl açıldı
    Göz kenarı morluk
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.