Şimdi Ara

Göz Göz Kadın taraftarından Ayakta Alkışlanacak hareket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün oynanan bir karşılaşmada Göztepe - Giresunspor maçında Göztepe takımının cezalı olması sebebiyle sadece bayan ve çocukların girdiği maçta bayan taraftarların hepsi Atatürk maskelerini takarak Gençliğe Hitabe'yi okudular.

Göz Göz Kadın taraftarından  Ayakta Alkışlanacak hareket

Bence bir milletin gelişmişliği, O milletin kadının gelişmişliği ve özgürlüğü ile doğru orantılıdır. Ulu önder der ki; "Dünyada hiçbir milletin kadını, ben Anadolu kadınından fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadını kadar emek verdim, diyemez." Türk kadınına değer veren Lideri, Çağdaş Türk kadını asla unutmamalı. Nitekim Göz Göz bayan taraftar grubu unutmamış.

"Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....

• _____________________________
  • Ayakta alkışlanası hareket.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • herkes görmeli
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun :)

• helal olsun

Kate Upton
  • bukadar büyük işler yapan anadol kadını erkek egemenliği altına nasıl girer onu anlayamıyorum ben aslında...

ever tried, ever failed. try again, fail again. fail better
  • İyi bir mesaj verilmiş.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.