Şimdi Ara

Göz atma ekranı güncellendi (Developer sürüm) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yanlışlıkla güncellemeyi iptal ettim şimdi tekrar gelmiyor ne yapmam lazım. Telefonunuz güncel diyor. Preview for devolopers'ı inaktif/aktif yapıyorum işe yaramıyor.
  • developer olmasına rağmen guncelleme bulunamıyor,lumia 925

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takıntılı bir adam kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler hocam. O kadar mutlu oldum ki bu güncellemeyle. Nihayet siyah beyazdan renkli ekranlara geçiş yapabileceğiz

• Keşke kilit ekranına farklı,glance ye farklı resim atanabilse

Onun dışında bing resimleri de desteklenebilirdi 😃

• cangunner kullanıcısına yanıt
    Bing'in desteklenmemesi kötü olmuş.
    Gerçi göz atma ekranını özet olarak kullanıyorum ve resim koyarsa daha fazla şarj tüketeceği için benim için çok da önemli değil.
  • Mrb arkadaşlar. Güncelleme yaptım. Hava durumu seçtiğimde göz atma ekranında çıkıyor , resim seçtiğimde hiç bir değişiklik olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Açıklama için teşekkürler hocam. O kadar mutlu oldum ki bu güncellemeyle. Nihayet siyah beyazdan renkli ekranlara geçiş yapabileceğiz

Rica ederim hocam. Ne demek

• Bu özelliğin şarj tüketimi konusunda ne diyorsunuz?
  • Arkadaşlar konu dışı olacak ama developer sürümü yükleyince telefonun garanti kapsamından çıktığı doğru mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Bu özelliğin şarj tüketimi konusunda ne diyorsunuz?

Eğer amoled ekranlı bir telefon kullanıyorsanız çok fazla olumsuz etkilemez. Ama lcd ekranlı bir telefona sahipseniz olumsuz etkileyeceğini söyleyebilirim. Çünkü amoled ekranda siyahı göstermek için led söndürülür. Ama lcd ekranda siyah göstermek için bile ekran çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mernis35

Mrb arkadaşlar. Güncelleme yaptım. Hava durumu seçtiğimde göz atma ekranında çıkıyor , resim seçtiğimde hiç bir değişiklik olmuyor

O değilde ben de hava durumunu koyamadım göz atma ekranına. Hangi programı kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam

quote:

Eğer amoled ekranlı bir telefon kullanıyorsanız çok fazla olumsuz etkilemez. Ama lcd ekranlı bir telefona sahipseniz olumsuz etkileyeceğini söyleyebilirim. Çünkü amoled ekranda siyahı göstermek için led söndürülür. Ama lcd ekranda siyah göstermek için bile ekran çalışır.

IPS LCDEn iyisi ben uzak duriyim.

• quote:

quote:

quote:

IPS LCDEn iyisi ben uzak duriyim.

bataryanızda bir sıkıntı yoksa denemenizi tavsiye ederim kendi şahsımca gözatma ekranı özet olarak kullanıyorum fazla sıkıntı çıkarmıyor bana varsın bir 15 dk, yarım saat az gitsin batarya sıkıntı etmez bana

• Bataryada sıkıntı olup olmadığını anlamak çok zor.Kafasına göre takılıyor genelde.Bazen su gibi akıyor, bazen kullan kullan bitmiyor.Çok değişik benim bataryaFakat yinede kurup bir süre deniyim bakalım fark edicek mi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mernis35

Mrb arkadaşlar. Güncelleme yaptım. Hava durumu seçtiğimde göz atma ekranında çıkıyor , resim seçtiğimde hiç bir değişiklik olmuyor

O değilde ben de hava durumunu koyamadım göz atma ekranına. Hangi programı kullanıyorsunuz

Msn hava durumu.

• quote:

Lumia 925 kullanıyorum eskisine göre daha az şarj yiyor,demekki telefon kalite istiyormuş

• takıntılı bir adam kullanıcısına yanıt
    Resimsiz kullanım AMOLED için çok iyiyken resim şarjı emer hele resim açık renkli ise çok fark eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Teşekkürler, hangi amaçla kullanıyorsunuz? Bende ilk başta kullanıyordum, sadece saat ve tarihi cebimden çıkarınca göstermeye yaradığından kullanmaz oldum. Birde pil tasarrufu sağlama amaçlı kapamıştım

Öncelikle bildirimleri daha kolay bir şekilde görmek için kullanıyorum.

Asıl kullanım amacım whatsapp mesajlarını görmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Resimsiz kullanım AMOLED için çok iyiyken resim şarjı emer hele resim açık renkli ise çok fark eder.

Evet o konuda haklısınız. Uyarınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Lumia 925 kullanıyorum eskisine göre daha az şarj yiyor,demekki telefon kalite istiyormuş

Etkiye tepki gibi bir şey olmuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.