Şimdi Ara

Göz Atış: Ni No Kuni Wrath of the White Witch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rpg ustası Level 5, animasyon ustası Studio Ghibli ve sayısız filme muhteşem müzikler yapan Joe Hisaishi birleşirse ne olur ? Son yıllarda çıkmış en güzel JRPG’lerden biri yani Ni No Kuni olur. Evet, el konsollarında bir sürü güzel JRPG oyunu olabilir, ama şu jenerasyonda konsollarda pek adam akıllı bir JRPG oynadığımı hatırlamıyorum. Eğer siz de hatırlamıyorsanız, bu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Hatırlıyorsanız da izleyin tabii ki, ne de olsa muhteşem bir oyundan mahrum kalmak istemezsiniz heralde…

• Video için teşekkürler benim gibi ingilizcesi fazla iyi olmayan arkadaşlar için süper oldu.Oyunu 1haftadır hiç sıkılmadan oynuyorum hatta anlamadığım bazı yerleri Google çeviri ile geçiyorum.Demek istediğim bu oyun felaket bağımlılık yaptı.Keşke böyle oyunlar Türkçe çıksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aslında bu oyunu oynayan benim gibi ingilizcesi yeterli seviyede olmayanlar için bi video çekseniz.Mesela şu şu işe yarar felan detaylıca.Yarın cuma sizin için dua ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dantemike -- 14 Şubat 2013; 14:58:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun ile ilgili bulabildiğim her inceleme benim için bir elmas
    . bir altın
    , bir gümüştür.

Akşama ya da yarına izleyeceğim.

Bu oyun efsane.

• Oyunla ilgili ilk görüşlerimi bildireyim (5 saatlik oynama ile)

Oyunun hikayesi güzele benziyor iki dünya arasındaki etkileşim çok güzel olmuş.
    Oyunun müzikleri ve görüntüsü bana dragon quest 8'i hatırlattı.Gayet hoş ve sizi sürekli gezinimlere sokacak bir kalite var.
    Savaş modu aksiyon halinde olduğu için sadece komut vermekle yetinmiyoruz bu yönden tales of visperia'ya benzerlik var.
    Oyun Jrpg türüne ilk başlıyacaklar için tavsiye edilir ama öğelerin komedi unsurundan çıkamaması zamanla sizi bu büyülü dünyada özellikle ileri seviye oyuncuları sıkabilir.
    Eksi gördüğüm bir diğer nokta ise oyunda sizin yanınızda savaşlara giren yaratıklara silah veya kalkan değiştiğinde görünürde hiçbirşeyin değişmemesi.

Oynadıkça yazmaya çalışıcam.
  • Oyunefendi, sizi uzun zamandır aralıklıda olsa takip ediyorum.. Bence büyük bir potansiyeliniz var, ama bence kullanmıyorsunuz.. Hoş ve espirili bir sohbet döndürüyorsunuz ki zevkle izlettiyor bu kendinizi.. Fakat haftalık göz atışlar dışında diğer YT Kanallar'ı gibi oyun serileride yapmanız lazım.. Sadece bir öneri..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklediğim video gelmiş ellerinize sağlık dizi bölümü izler gibi izliyorum göz atışlarınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Oyunefendi, sizi uzun zamandır aralıklıda olsa takip ediyorum.. Bence büyük bir potansiyeliniz var, ama bence kullanmıyorsunuz.. Hoş ve espirili bir sohbet döndürüyorsunuz ki zevkle izlettiyor bu kendinizi.. Fakat haftalık göz atışlar dışında diğer YT Kanallar'ı gibi oyun serileride yapmanız lazım.. Sadece bir öneri..

Çok teşekkürler arkadaşlar !

Aslında biz de daha sık video yapmak istiyoruz, ama iş tempomuz buna izin vermiyor. Bu yüzden eğlence maksadıyla çekebildiğimiz sürelerde çekiyoruz. Aslında bizim de yapmak istediğimiz bir çok şey var, ama dediğim gibi zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.