Şimdi Ara

Gow hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben gow 3 almak istiyorum fakat seri birbiriyle baglantilimi baglantiliysa ingilizcem çok iyi değil aslında çok kötü senaryoyu anlarmiyim eğer anlamiycaksam direk gow 3 aliyim

• Tabi ki bağlantılı ama bir eksikliğini de hissetmezsin ingilizceye çok gerek yok zaten asıyoz kesiyoz biçiyoz ama kesinlikle imkanın varsa ilk iki oyunu da oyna
  • hatta psn olan 2 tane var psp için çıkmış olan onlar daha öncesini anlatıyor galiba
  • evet god of war asma kesme biçme oyunudur Oyun bunun üzerine kuruludur tamamiyle. Mitolojiden zerre anlamayan bir insan bile oynayıp buraya gelip yorum yazabilir.
  • gow col 1 oyna sonra geç gow3e.gow col2de serinin diğer kısmı var amaen onemlısı gow col 1
  • Sadece GOW 3'ü oynadım (PS3 aldığımdaki ilk oyunumdur ayrıca).
    Felaket bir oyun..
  • gow playstation oyunlarının en güzel senaryolarından birine sahiptir bana göre, kesinlikle full oynamanı öneririrm
  • colection 1 oynadım şimdi col. 2 arıyorum bulabilirsem seriye devam edeceğim ama psn de satışa çıakrmıyor elinde olan arkadaşlar...
  • dostum istediğin oyunu oyna 1-2-3 farketmez konuyu zaten ing. olmasada anlarsın ama oyunlar müthiş.
  • ilk önce gow collection al ( içinde 1ve 2 var ) sonra gow3ü al , sonra da gow collection vol 2 yi al .
  • GoW serisinin kronolojik sırası şu şekildedir ve tümü hikaye olarak birbirine bağlıdır. Seriyi hiç oynamamış birine bu sırada oynamasını tavsiye ederim... (Mobil için çıkan Betrayal çok önemli değil onu es geçebilirsiniz.)

Chains of Olympus | PSP [2008], PS3/PSN [2011]
    God of War | PS2 [2005], PS3/PSN [2010]
    Ghost of Sparta | PSP [2010], PS3/PSN [2011]
    Betrayal | Mobil Java [2007]
    God of War II | PS2 [2007], PS3/PSN [2010]
    God of War III | PS3 [2010][/center]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.