Arkadaşlar finallere kadar 20 gün zamanım var bu süreçte gow serisini baştan sona bitireyim dedim. (Daha önce hiç oynamadım)
Gow3 60-70 lira aralığında bulunabiliyor, hatta 60 liraya satan 1-2 arkadaş var. Yalnız 1 ve 2. oyunun olduğu Gow Collection ise altın değerinde. 55 lira 60 lira 70 lira diyenler sayısız neredeyse. Gow collection 45 lira civarına bulsam ya da alabileceğim bir arkadaşım olsa alacağım ama 60 lira veya 55 lira da son oyun 60 lirayken fazla geliyor bana...
Neyse kısacası sorum şu;
Gow 1-2 oynamadan Gow3 oynanır mı? Oynanırsa ne kadar verimli olur?
Tuzsuz yemeğe benzer.
Hiç bişi anlayamazsın . Hikayesi var .Olmadı pcden emülatörle oyna.
Oynanmaz, oynama, bir şekilde ilk iki oyunla başla yoksa hikayeye yazık eder oyun zevkini çok düşürürsün. Ayrıca serinin en iyi oyunu halen 2. oyundur, evet henüz son oyun 2. oyundan güzel diyen birisine rastlamadım. Son olarak 60 lira gayet uygun, forumda çoğu kişi GoW Collection'a 90 lira civarı paralar verdi, PS2 versiyonları dahi daha ucuza gitmez. Son olarak şu an 90-100 liraya alacağın oyunlardan çok daha iyi bir alternatif, sen oynamadıysan senin için yeni oyundur ve burada PS2'nin en sevilen serisinden bahsediyoruz. Mutlaka 3 oyunu da oyna.
1-2'yi oynamadan 3'ü oynama bence . İlk oyunları bitir , finalden sonra da 3'ü oynarsın . 3. oyun , 2. oyunun kaldığı yerden başlıyor direk 3'ü oynarsan birşey anlamazsın.
Ahmet,hiç oynamadıysan seriyi sadece hack&slash olarak oynamış olursun 3. oyunu. Konuyu sallamam önemsiz dersen ozaman oyna ama öteki türlü mutlaka ilk 2 oyunu oynamanı tavsiye ederim.
Ahmet,hiç oynamadıysan seriyi sadece hack&slash olarak oynamış olursun 3. oyunu. Konuyu sallamam önemsiz dersen ozaman oyna ama öteki türlü mutlaka ilk 2 oyunu oynamanı tavsiye ederim.
Abi konusuz olur mu hiç? Zaten öyle amaçsızca saldır allah saldır sevmem. Neyin peşinde olduğumuzu bilmek lazım örneğin Heavy Rain.
90 lira saydılar gibi bir şey demiş arkadaş, hocam ben arşiv yapmayacağım ki. Oyunu alıp bitirip satacağım önemli olan minumum zararla satmak sonuçta evladiyelik değil. 60-65'E gow3 satılırken Collection'a bu fiyatların istenmesi beni düşündüren konu.
Gow collection bulabilsem başlıcam seriye ama günler geçiyor, hergün finallere yaklaşıyoruz hala bir gow collection bulamadık...
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk 90 lira saydılar gibi bir şey demiş arkadaş, hocam ben arşiv yapmayacağım ki. Oyunu alıp bitirip satacağım önemli olan minumum zararla satmak sonuçta evladiyelik değil. 60-65'E gow3 satılırken Collection'a bu fiyatların istenmesi beni düşündüren konu.
Ben de onu diyorum, 90'a alanların kaç tanesi arşive koydu ki? O zamanlar fiyat daha hızlı düşüyordu, bu saatten sonra bir süre fiyatların daha aşağı düşeceğini sanmam, alırsın 60'a bitirince aşağı yukarı aynı fiyata satarsın zaten tekrar tekrar bitirmek niyetinde değilsen aynı hafta içinde tekrar satmış olursun. Sorun olmaz yani.
Oyna başında zaten konuyu az çok anlatıyor. Sonra 2. oyunun kaldığı yerden devam ediyorsunuz. Daha fazlası için internette araştırırsanız ilk iki oyunun konusunuda bulabilirsiniz. Amaç belli zaten bütün tanrıları öldürüp en son zeusu öldürmek. Ama niye bunu yapmaya çalışıyor derseniz. İlk söylediklerim geçerli.
Lost'a 3. Sezondan baslamakla aynı şey.
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
90 lira saydılar gibi bir şey demiş arkadaş, hocam ben arşiv yapmayacağım ki. Oyunu alıp bitirip satacağım önemli olan minumum zararla satmak sonuçta evladiyelik değil. 60-65'E gow3 satılırken Collection'a bu fiyatların istenmesi beni düşündüren konu.
Düşündürecek bişey yok hocam. Direk 90TL den piyasaya giren bi oyun ile çıktığında 149TL den satılan bi oyundan bahsediyoruz. Bandrollü fiyatlardan bahsediyorum. Gow3 ün fiyatının çabuk taban yapacağı belliydiki 60TL den satanları görüyoruz daha fazla zarar olmasın diye elden çıkarıyorlar. collection gow3 çıkmadan öncede 60-70TL arası satılıyordu. gow3 çıktı diye fiyatı düşemez çünkü gow3 çok dipte girdi. yinede düşmüyor değil 45-50TLye satan bulunur muhtemelen ikinci el bölümünde. senin mantıkla collection 40TL ye satılmalı ki emin ol kimse o fiyata alamaz o oyunu şu an için ve bence yinede o fiyatları görmeyecektir çok uzun süre.
Sossuz makarna yemek.
quote:
Orijinalden alıntı: Lostmyth
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Düşündürecek bişey yok hocam. Direk 90TL den piyasaya giren bi oyun ile çıktığında 149TL den satılan bi oyundan bahsediyoruz. Bandrollü fiyatlardan bahsediyorum. Gow3 ün fiyatının çabuk taban yapacağı belliydiki 60TL den satanları görüyoruz daha fazla zarar olmasın diye elden çıkarıyorlar. collection gow3 çıkmadan öncede 60-70TL arası satılıyordu. gow3 çıktı diye fiyatı düşemez çünkü gow3 çok dipte girdi. yinede düşmüyor değil 45-50TLye satan bulunur muhtemelen ikinci el bölümünde. senin mantıkla collection 40TL ye satılmalı ki emin ol kimse o fiyata alamaz o oyunu şu an için ve bence yinede o fiyatları görmeyecektir çok uzun süre.
Ben zaten 50 lirayı gözden çıkardım ama oyunu bulamıyoruz ki. Adam istanbul içinde illa kargoyla satarım diyor 50 lira ama bir de kargo ekle 55 lira ne gerek var elden gidip almak varken. Yok korkuyormuş.
Şehir dışı 55-60 diyorlar e minimum 5 lira da kargo eklersek gow3 fiyatına geliyor. Zaten 50'ye alsam 2 gün sonra bitirince aynı fiyattan satıcam ama 60'a alıp sonra 1 ay ilan vermek de var 2. elde görüldüğü gibi...
ii de kardes oyunları neden yurt dısından almıyorsun. shoptodan 4 tane oyun zavviden 3 tane oyun aldım ve sukur bir sey olmadı ( gerci batman zavviden 3 haftada gelmişti ) zavviden al derim sana gow collectionu 17,95 pound + 0,99 pound da kargo sana ortalama 47 tl ye falan gelir gıs gıcır oyun. bu da linkihttp://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/god-of-war-collection/10085202.html
bu arada shopto zedesi arkadaslar oldu olmadı deil ama sen işini garantiye al sanal kart kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: selvijr
ii de kardes oyunları neden yurt dısından almıyorsun. shoptodan 4 tane oyun zavviden 3 tane oyun aldım ve sukur bir sey olmadı ( gerci batman zavviden 3 haftada gelmişti ) zavviden al derim sana gow collectionu 17,95 pound + 0,99 pound da kargo sana ortalama 47 tl ye falan gelir gıs gıcır oyun. bu da linkihttp://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/god-of-war-collection/10085202.html
bu arada shopto zedesi arkadaslar oldu olmadı deil ama sen işini garantiye al sanal kart kullan.
Shopto'dan 20'ye yakın oyun aldım yurtdışını aktif olarak kullanıyorum da şuanda zamanım kısıtlı olduğundan trilogy sipariş etmedim. Gelmesi malum ortalama 7 gün sürüyor bana sipariş verdiğimin ertesi haftası bende ama şuanda final dönemine kadar arada bitirmek istediğimden sipariş etmedim. Zavvi'den gelmesi daha uzun sürüyor biraz da zaman kısıtı olduğundan.
Olay anlaşıldı az çok 1-2 oynanmadan 3 oynanmaz diyorsunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk Gow 1-2 oynamadan Gow3 oynanır mı? Oynanırsa ne kadar verimli olur?
Oynanmaz.
İlk ikisini seyretmediğiniz bir üçlemeyi izlemeye direkt 3.filmden başlamak gibi bir şey olur.
Amaç sadece oyun oynamaksa dediğin olabilir. Ama ben god of war 3 oynamak istiyorum dersen serinin birinci ve ikinci oyunlarını oynamalısın.
bende gow 3 alıcam 1 ve 2 oynamadım saçma sapan diye .(mafia 1 ve moderm warfe 1 de godfather ve medal of honor'un çakması diye oynamadım)cahillik işte Şimdi ben de gow 3 den başlarsam anlamazsın diyosunuz oyunun hikayesini çat pat ing anlarmıyım vede abi oyunlarda eskidi, grafikler falan şimdi miğde bulandırmazmı?
quote:
Orijinalden alıntı: psone
bende gow 3 alıcam 1 ve 2 oynamadım saçma sapan diye .(mafia 1 ve moderm warfe 1 de godfather ve medal of honor'un çakması diye oynamadım)cahillik işte Şimdi ben de gow 3 den başlarsam anlamazsın diyosunuz oyunun hikayesini çat pat ing anlarmıyım vede abi oyunlarda eskidi, grafikler falan şimdi miğde bulandırmazmı?
Ps3'e uyarlanmış şekilde God of war Collection çıktı 1. ve 2. oyunun içinde olduğu dolayısıyla grafik falan problem değil. Ps one oyununu oynamıyorsun ps3'te.