Şimdi Ara

Gösteri Pilotu Kiralama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Yıldızları veya Solotürk ü özel şeyler için kiralayabiliyırmuyuz gösteri olarak?

Ve tahmini fiyat ne kadar tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmıyorum her çağıranın davetine gideceklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfatihercan

Sanmıyorum her çağıranın davetine gideceklerini.
    Solotürk sadece resmi davetlere cevap verir üniversite, belediye, valilik vs. bi yere başvuru yaparsın onlar uygun görürse çağırır solotürk de ona göre programına bir etkinlik daha ekler. Ve eğer yanlış hatırlamıyorsam şu an yapılan çağrı bir yıl sonraki programa yani 2016 gösteri programına dahil ediliyor...
    Bunun dışında akrobasi uçaklarıyla gösteri yapan bi kaç kişi var onlar ise paraya bakar, parayı verdikten sonra istediğin yere gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

Solotürk sadece resmi davetlere cevap verir üniversite, belediye, valilik vs. bi yere başvuru yaparsın onlar uygun görürse çağırır solotürk de ona göre programına bir etkinlik daha ekler. Ve eğer yanlış hatırlamıyorsam şu an yapılan çağrı bir yıl sonraki programa yani 2016 gösteri programına dahil ediliyor...
    Bunun dışında akrobasi uçaklarıyla gösteri yapan bi kaç kişi var onlar ise paraya bakar, parayı verdikten sonra istediğin yere gelir..

Peki Türk Yıldızları?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

quote:

Peki Türk Yıldızları?

Alıntıları Göster
    bilgim yok

• quote:

bilgim yok

Anladım hocam sağolun

• Türk Silahlı Kuvvetlerinin imajını o kadar zedelediler ki halkımız para ile Türk Yıldızlarını kiralamayı bile düşünür oldu.
    Yakında canımı sıkan biri var, Bordo Berelileri kiralayıp ona gününü göstermek istiyorum diye konular da görürüz bu gidişle.
    Canım Türkiyem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ralli Pilotu Olmak?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Türk Silahlı Kuvvetlerinin imajını o kadar zedelediler ki halkımız para ile Türk Yıldızlarını kiralamayı bile düşünür oldu.
    Yakında canımı sıkan biri var, Bordo Berelileri kiralayıp ona gününü göstermek istiyorum diye konular da görürüz bu gidişle.
    Canım Türkiyem...

Kardeşim kafan güzel heralde sordumki Türk Yıldızları çağırabiliyormuyuz yani kendime çağırmıyorum o şehre çağırabiliyormuyuz biliyorsunki gösteri takviminde heryer olmuyor!

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Kaç para tutar demişsin kardeşim. Senin kafan güzel herhalde. Kaç para versem ordu savaşır demek gibi bi şey olmuş. Nickin Airsupport ama o kadar yani havacılıkla ilgin. Parayla Türk Yıldızları mı kiralanır akıl var mantık var, şaka olmalısın sen.

• quote:

Kaç para tutar demişsin kardeşim. Senin kafan güzel herhalde. Kaç para versem ordu savaşır demek gibi bi şey olmuş. Nickin Airsupport ama o kadar yani havacılıkla ilgin. Parayla Türk Yıldızları mı kiralanır akıl var mantık var, şaka olmalısın sen.

Kardeş bu işleri bedavaya yapmıyorlar heralde

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şaka.

• quote:

Gerçekten şaka.

Kafan güzelmi?

• O soruyu sen kendine sor, Türk Silahlı Kuvvetlerinin halkından para alarak gösteri uçuşu yapacağını düşünen sensin.

• quote:

O soruyu sen kendine sor, Türk Silahlı Kuvvetlerinin halkından para alarak gösteri uçuşu yapacağını düşünen sensin.

Halkından aldığı paralarla yapılıyor zaten o gösteriler kardeş ?
    (Vergiler vs)
  • Sünnetine mi çağıracaktın sen?

• quote:

Sünnetine mi çağıracaktın sen?

Yok kına gecene
  • Bi kere biraz kafayı çalıştırsan Türk Yıldızlarının yaptığı 6-7 uçaklık gösterinin yakıt maliyetini düşünür ve konuyu açmazdın.
    ikincisi Türk Yıldızları veya Solotürk gibi milyonlara gösteri yapan şanlı ordumuzun kahraman askerlerinin senin sünnetinde ne işi var, git palyaço çağır sen sünnetine.

• quote:

Bi kere biraz kafayı çalıştırsan Türk Yıldızlarının yaptığı 6-7 uçaklık gösterinin yakıt maliyetini düşünür ve konuyu açmazdın.
    ikincisi Türk Yıldızları veya Solotürk gibi milyonlara gösteri yapan şanlı ordumuzun kahraman askerlerinin senin sünnetinde ne işi var, git palyaço çağır sen sünnetine.

Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan
  • quote:

Türk Yıldızları veya Solotürk ü özel şeyler için kiralayabiliyırmuyuz gösteri olarak?

İlk mesajını tekrar hatırlatayım sana. Özel şeyler için para vererek Silahlı Kuvvetleri kiralamayı düşünen sensin, hala bana laf edip kafan güzelmiş diyorsun.

• quote:

quote:

Türk Yıldızları veya Solotürk ü özel şeyler için kiralayabiliyırmuyuz gösteri olarak?

İlk mesajını tekrar hatırlatayım sana. Özel şeyler için para vererek Silahlı Kuvvetleri kiralamayı düşünen sensin, hala bana laf edip kafan güzelmiş diyorsun.

Ben dedimki Gösteri Pilotlarını nasıl çağırabiliriz sonra aklıma geldi Türk Yıldızları nasıl çalışıyor onu sordum sende dallama gibi atladın ha bu arada parasını basarım ordu tutarım olayı gerçek bir şeydir hani genel kültürün olsa azcık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.