Şimdi Ara

GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ailemle bu aralar sıkıntılarım var beni astsubay olmam konusunda zorluyorlar ama ben istemiyorum hayalim subay olmaktı lakin mülakatta zamnimca dershane muhabbetinden elediler puanım 320 idi bence kara harp okulu gelebilirdi ?
    Her neyse babam falan çok istiyordu astsubay olmamı bende kararsızdım mühendis olmak istiyordum.Ancak dün bir karar verdim baya araştırdın astsubaylık istemediğime karar verdim ama ailem çok diretiyor beni ünide maddi destek falan yapmicaklarini söylediler.Yani istemediğim bir meslektense 10 yıl sonra pişman olacağıma şimdi bunlari çekerim daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa2541 -- 15 Ağustos 2018; 16:56:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Subay olmak isteyip astsubay olmak istemiyorsun öyle mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Moltisanti -- 15 Ağustos 2018; 16:56:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam öyle astsubay çok ezilen sınıf 40 yasında bile 20 yasında adamların kuklası oluyorsun gerçi askeriyede hep böyle ama astsubay daha eziliyor

• UP

• Mühendis ol sonra subaylığa geçersin öyle yapanlar vardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam bende aslında öyle düşünüyordum mühendislikten geçiş diye bakalim hayırlısı ama suan kesin astsubay istemiyorum uni okucam

• UP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.