Şimdi Ara

Görüşlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karakter:http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Salute/advanced
    arkadaşlar karakterin yeni sahibiyim. 90 Lwl Retri Paladin. Daha önce paladinle hiç oynamadım. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Pvp ağırlıklı oynamayı düşünüyorum. Yardımcı oluranız sevinirim. Herkese iyi oyunlar.

• full bg yap gear topla önce. bu arada karakterin görünümü iğrenç gay gibi duruyor söylim
  • ben begeniyorum :D
  • bu ara BG nedir. Oyunda yeniyim. Nasıl gitmeliyim buraya ve ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnycelik

Yardımcı oluranız sevinirim.

Allah yardımcınız olsun diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

full bg yap gear topla önce. bu arada karakterin görünümü iğrenç gay gibi duruyor söylim

ahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnycelik

bu ara BG nedir. Oyunda yeniyim. Nasıl gitmeliyim buraya ve ne yapmalıyım.

Oyunda yeni isen neden 90 level char ile başladın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne fark eder ki 90'dan başlamanın sakıncası yok bence açığı herkes kapatabilir. Bence kendisi bir süre sonra ikinci bir karakter kasmayı merak edip deneyecektir. Battleground'a girip pvp set yapman gerekiyor bunun içinde oyundayken H'ye basrandom battlegroundu seçerek sol aşağıdaki kırmızı butona tıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yönlendirme adamı.
  • bence bgye başlamadan önce contender set alınmalı.honor seti epey toparlamış durumda olan adamlar insanı hayattan soğutuyor resmen.ha honor seti tamamlamak üzere olan adam karşısında yine pek varlık gösteremezsin ama en azından free kill olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Yanlış yönlendirme adamı.

Yanlış olduğunu düşünmüyorum ancak doğruluğunu ispatlayacağım diye bir hırsım veya düşüncem de yok. Öyle veya böyle bu kişi şuan için oynuyor ise eğer bize diyecek birşey düşmez kendisinin kararıdır nasıl oynayacağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Yanlış yönlendirme adamı.

90 olana kadar adam en fazla skilleri öğrenir.Ne ciddi raid yapar ne arena atar yani aslında 90 öncesi öğrendiği şeyleri bir iki günde 90ken de öğrenebilir.Skilleri bir günde öğrenir dert değil onlar.
  • Hazır yeniyken Holy ol dostum, Holy olarak alış. Hem daha çok zevk alırsın pvp'de healer olmaktan hem de holy paladinler şu ana kadarki en dominant zamanını yaşıyor pvpde. Off-spec olarak Ret olursun zaman içinde onu da öğrenirsin ama bence Holy alış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 22 Kasım 2012; 23:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Hazır yeniyken Holy ol dostum, Holy olarak alış. Hem daha çok zevk alırsın pvp'de healer olmaktan hem de holy paladinler şu ana kadarki en dominant zamanını yaşıyor pvpde. Off-spec olarak Ret olursun zaman içinde onu da öğrenirsin ama bence Holy alış :)

Retri seti güzel pve açısındanda o şekilde de devam edebilir bence. Ancak holy paladinler pek dominant sayılmaz healing açısından survive spelleri fazla fakat druid healer kadar herkesi taşıyamaz
  • Oyunda P tuşuna bas.
    orda sağ tarafta 4 tane tab olacak,
    general, retribution, protection, holy diye, sırası değişebilir.
    Orda tüm tabları aç ve içerisindekileri oku.

Her sınıfın özelliklerini kullanmaları için çeşitli kaynakları vardır. Kaynağın yokken özelliklerinin çoğunu kullanamazsın.
    Paladinde bu kaynaklar Holy Power ve Manadır.

Retribution, Paladin'in Damage dediğimiz uzmanlık alanıdır.
    Holy, healer. Protection ise tanktır.

Damage (dps) uzmanlık alanı, düşmana hasar vererek onu öldürme üzerinde uzmanlaşmadır.
    Healer, dostlarının aldığı hasarları iyileştirerek onların ölmesini engelleme üzerine uzmanlaşmadır.
    Tank, kuvvetli düşmanların saldırılarını kendine yönlendirme ve güçlü savunma özellikleriyle kuvvetli düşmanlara karşı direnme, gruptaki healer ve damage konusunda uzmanlaşmış kişileri koruyan uzmanlık alanıdır.

Paladin'in bazı özellikleri holy power yaratırken, bazıları holy power harcar. Oyun stilini holy power yaratma harcama üzerine dengeleyici şekilde kurmalısın.

Başlangıç için diyeceğim bunlar.

İngilizcen varsa gelişmiş taktikler içinwww.icy-veins.com 'u okuyabilirsin. Wow forumları,www.mmo-champion.com gibi siteler de iyidir.

• karakteri satın mı aldın ? neden daha önce palayla oynamadım yazıyorsun.. iyi kötü 90a kadar oynamış en azından retri dps yapmayı biliyor olman lazım..

eger henüz ögrenmediysen bence ilk iş holy ve retri seç.. (tank olursan söverler..) biraz normal dungeon girip karakterine hakim olmayı ögren..
    PVP(player versus player) yapacaksan mutlaka ahden contender's diye devam eden setlerden al.. 0 itemla sakın girme..

şimdi bu durumda random Bgde girsen, hcde girsen milleti sinir edersin.. en yiisi normal dungeonlar..

son olarak hakkaten tipi igrenç ötesi gey ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

Oyunda P tuşuna bas.
    orda sağ tarafta 4 tane tab olacak,
    general, retribution, protection, holy diye, sırası değişebilir.
    Orda tüm tabları aç ve içerisindekileri oku.

Uzun zamandır oyuna girmiyorsun galiba :)
  • p'ye basınca spells & skills tabı gelmiyormu, ordan karakterinin kullanabileceği özelliklere ulaşamıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

p'ye basınca spells & skills tabı gelmiyormu, ordan karakterinin kullanabileceği özelliklere ulaşamıyor musun?

N diyecekmiş, P demiş çok önemli değil sonuçta karıştırmış olabilir insanlık hali.

• yok yanlış demedim, N değil.
    ekteki Resimde olan bölme P tuşuyla açılıyor. Sağda 4 tane tab var. onlardan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androner -- 24 Kasım 2012; 0:24:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.