Şimdi Ara

Görüşlerinize ihtiyacım var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 12.Sınıfda dönemin başında açık liseye geçtim.Sınava girdim YGS2 de282K sıralamadaydım.Mezun kaldım ve bu sene de YGS2 de 186K sıralamadayım. Aile zoru ile zorla sayısal seçmiştim.Başarısızlığım en büyük sebebi budur.İlgimin becerimin olmadığı aklımın çalışmadığı bu alanda 2 yıl ders çalışmak çok çok zor geldi bana.

    İlk sene ygs den sonra LYS e hiçbir şekilde çalışmadım.Sınava girdim salladım çıkdım ve 1 er 2 şer net ile 282 den 210K ya çektim.
    Bu sene de aynı durum gerçekleşti ben yine LYS ye adam akıllı çalışmadım.Şimdi sınavda da 4 er 5 er net zor çıkartırım.

    Sizce bu sene yine benzeri netler ile ilerimi atarım geri mi atarım sıralamayı ? Ve de tahmini ne kadar olur sıralamam ? Vaktini harcayıp fikir beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim.



  • öncelikle allah kolaylık versin senin gibi çok genç insan var malasef bu ülkede tek geçerli zeka sayısal zeka senin sözel zekan varsa hiçbirşeysin bana kalırsa bu sene bi mühendislik yaz hazırlık olur muhtemelen o hazırlık sürecinde otur istediğin alandan çalış ama illa ben gidicem dersen bilemeyecem.sorun olursa yaz bana
  • Ancak öyle olucak sanırım hocam..Yada okumuş olmak için okuyanlar kervanına katılıcaz.Sizce sıralama nasıl olur ? Yani bahsettiğim 3 er 5 er net ile geri atar mıyım ? Okul puanım 42 gecen sene 6K öne atmıştı beni .
  • Yok mu beyler bi önerisi olan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.