Şimdi Ara

Görüşlerden Bıktım ARTIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan biriyle oturup konuştuğumuz da hemen siyasete çekiyorlar. Yahu nefret ediyorum taraflı siyaset konuşmaktan. Daha kötüsü tarih bilgisi 0 olan biriyle tarih konuşmak.
    Beyler ortamlarda siyaset konuşmayın yahu hiç çekemiyorum. Kardeşim "Vatanına,Milletine Faydalı Olan Şeyi Yap" anlayışını benimseyin de her yerde siyasi görüşünüzü belirtip saçma saçma muhabbetlere mahal vermeyin.

• tamam fanboy, sakin ol
  • ben tuttugum partiyi heryerde söyler ve gurur duyarım
  • Hadi oradan cehape zihniyetli seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırdır kardeş anarşist misin sen ?

• algı operasyonu kullanıcısına yanıt
    Yahu ben parti tutmuyorum ki. Adayları karşılaştırıp en mantıklı olana veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

Yahu ben parti tutmuyorum ki. Adayları karşılaştırıp en mantıklı olana veriyorum.

İroniydi kardeşim ciddi mesaj değildi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıktım her şeyden
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim de tarih bilgim 0 ama ben daha önce birisiyle konuşurken hiçbir zaman direk siyasetten konu açmadım hatta bir keresinde siyasetten konu açmaya çalışan adamla bir süre sonra sex yaptım
  • algı operasyonu kullanıcısına yanıt
    İroniyi anladım da hocam şimdi forumda bunu gerçekten yazabilecek kişilerde var bunu iyi biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

İroniyi anladım da hocam şimdi forumda bunu gerçekten yazabilecek kişilerde var bunu iyi biliyoruz

Blokla geç. Hangi biriyle uğraşacaksın ki. Bunlar çok büyük bir çoğunluk.

• Siyaset hayatımızın her alanını etkiliyor, her yerde onunla ilgili içerikler görüyoruz, doğal olarak bu tür konuların açılması kaçınılmaz.
  • Tarih okuyup tarihe meraklı biri olarak söylüyorum Türkiye'de siyaset yasaklanmalı . Çünkü doğru bir parti yok. Ayrıca 16 yaşımdayım şu ana kadar siyaset yapan bile görmedim alayı fanatizm dogmatizm anlayışını benimsemiş.
  • siyasi partiler ülkeleri insanları bölmek parçalamak için vardır
  • Egoist olma bu kadar. Herkesin görüşüne saygı duy. Herkes süper ultrasonik zekalı ve bilgili değil.

• Sen benim geçmişimi sorgulayamazsın .s
  • Kaptan Piriz kullanıcısına yanıt
    . You rockkkk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regoan

Tarih okuyup tarihe meraklı biri olarak söylüyorum Türkiye'de siyaset yasaklanmalı . Çünkü doğru bir parti yok. Ayrıca 16 yaşımdayım şu ana kadar siyaset yapan bile görmedim alayı fanatizm dogmatizm anlayışını benimsemiş.

Senin yaşınca hatta daha fazla tarihle haşır neşir olmuş insanlar söylemiyorda sen hangi gerekçeyle siyaset yasaklansın diyorsun?

• Ortamlar da arkadaşlarla yada tanımadığım kişilerle ne olursa olsun siyaset konuşmam. Özellikle futbol veya spor hiç konuşmam...
  • Genel olarak turklerd var bu kahvehane kulturunden dolayi heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil ile etme sohbet, her sözü bir baş incitir.
    Sarraf olmayan ne bilsin, zanneder her taş incidir.

Futbol veya siyaset konusu açan olunca kenara çekilir, elbet çevremde bi kafa dengi bulup onunla takılırım..
    Genelde lisede ve üni'deki ark. çevrem böyleydi, 5-10dk tartışır birbirlerini kırar, ardından lafı başka biryere çekip kaynaşırdık, olması gerekende budur.
    Heleki koyu parti destekçisi ark.larım vardı, özünde şeker pamuğu gibi çocuklar, gaza gelince boş boş konuşup,
    iplenmeyince; yorulup, yola gelip susarlardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.