Şimdi Ara

Görüş belirtirseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba , bunu buraya yazmamın sebebi benim halimden ancak sizin anlamaniz , sene başından beri çalışma yürüttüm ama süreci ilerletirken geriye dönüp bakıyorum yapilmamasi gereken hayati hatalar yapmışım , gerek aile gerek arkadaşlık ilişkilerinde vs hem zaman kaybına uğramış ve odağı saptırmışım , şu anki durumuma bakıyorum istediğim yerlerin gelmesi imkansıza yakın gibi , netleri yök atlastaki verilerle karşılaştırınca gerçek sınavda 10-20 k arası bi sıralama gelecek gibi duruyor , yaptığım hataların farkındayım telafi yolunu da biliyorum ancak kalan zamanda işleri rayına oturtmak mümkün değil , seneye hedefime ulaşmak için tekrardan hazırlanmayi kalan zamanda da allah ne verdiyse artık diyip girmeyi düşünüyorum , bu konu hakkında 2. Senesinde çok iyi çekiş yapan mezunlar veya bunu okuyan diğer dostlarımın fikrini merak ediyorum , biraz uzun oldu ama umarım okursunuz , Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezunların ilk 100 e kadar yolu var tek gereken 12. Sınıftaki çalışma temposunu yakalamak

• Siz nasıl yaptınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvgrsn

Mezunların ilk 100 e kadar yolu var tek gereken 12. Sınıftaki çalışma temposunu yakalamak
    Abartmiyalim o kadar kolay olsa ulkede herkes mezuna kalir istedigi yere giderdi kapasite meselesi..

• deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Kapasite diye birşey yok aziz sancar’ın sözüne bak derim
    İşte mezun senesinde çalışmak kolay değil motivasyon vb bu yüzden kazanamıyor herkes ayrıyetten belli seviyenin üstündekileri kastettim tabiki

• Yani ilk 100 değil tabi hedefim , ama en kötü 3-4 k olarak yola çıktım şu an bu aralıktayım , o yüzden forumdaki tecrübe sahibi kişilere sormak istedim 15 20 k lardan taşıyıp 2 3 k bandına giren var mı diye

• quote:

Kapasite diye birşey yok aziz sancar’ın sözüne bak derim
    İşte mezun senesinde çalışmak kolay değil motivasyon vb bu yüzden kazanamıyor herkes ayrıyetten belli seviyenin üstündekileri kastettim tabiki
    Mezunlar derken ayirdigini anlamamisim.Aziz sancar nobel Kimya ödülü alabilir fakat zeka hakkinda düşünceleri beni ilgilendirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 22 Mayıs 2019; 16:52:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Adam beynin yapısını şuan görüp görebileceğin herkesden iyi biliyor ya da boşver ilgilendirmesin

• StriveForGreatness S kullanıcısına yanıt
    eğer bu sene başarabilirsem uzun uzun konuşuruz bunu dostum :)
  • quote:

Adam beynin yapısını şuan görüp görebileceğin herkesden iyi biliyor ya da boşver ilgilendirmesin
    Dünyaya insanlar eşit bir zekaya sahip olarak gelmiyor.Aziz sancar ile ayni fikirdeyiz.

• boynumcitladi B kullanıcısına yanıt
    Kendimden çok istedim başarmanı , umarım her şey gönlünce olur :)

• Açtığın konuyu ben açmışım gibi okudum hoca. Aynı durumdayız. Sınav psikolojisine odaklan(a)mama sonucu yeterince çalışmama. Kendimi oyalayacak hep farklı aktiviteler buldum :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en yakin arkadasim 15kdan mezuna kalip 1081.olmustu

• 15k dan mezuna kalan psikopattır benim görüşüm

• quote:

Yalnız Aziz Sancar DNA onarım mekanizmaları alanında çalışıyor, beyinle ilgili değil sallamayalım

• StriveForGreatness S kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim umarım senin de seneye kalmadan bu sene halledebilirsin. ha olmazsa da üzülme yolun sonu karanlık değil gayet güzel bi yol :)
  • Ben cok kasmadan 37kdan 16kya çekmiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.