Mesela Belgelerime giriyorum, mp3 klasörüne tıkladığımda görünüm listelede, resimlerime giriyorum küçük resimler halinde. Masaüstümde bir klasör var deli ediyor beni, içinde openoffice çalışma sayfaları var ben bunların görünümünü listelede kalmasını istiyorum. Çünkü çok çalışma sayfası var ve ben dosyanın adlarını güne veva haftaya göre yazıp kaydediyorum, listele görünümünde olduğu zaman aradığım dosyayı bulması kolay oluyor. Bazen açıyorum görünüm ayrıntılada bazen simgede bazen küçük resimde. Yani ben hep listelede kalsın istiyorum her seferinde açtığımda değiştiriyorum. Yokmu bunu listelede sabitleyebileceğimiz seçenek.
Herhangi bir klasörü aç Dosya menüsünden Araçlar a ve onun altında Klasör Seçenekleri menüsüne gel Görünüm sekmesinin altında "Dosyalar ve Klasörler diye başlayan bir dizi ayar var. Biraz aşağıya in, gizli dosya seçeneklerinin hemen altında "HER BİR KLASÖRÜN GÖRÜNTÜ AYARLARINI ANIMSA" var. O kutucuğa tıkla. Tamam tamam tamam... de. Klasörü istediğin şekle getir. Liste mi, ayrıntı mı, neyse... Son getirişin olacak
O zaten tıklıydı ama teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.