Şimdi Ara

Görüntü yok Acılmiyor makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. direk konuya gireyim ekranıma görüntü gelmiyo herşeyi yaptım arada bi geliyodu artık hiç gelmiyo anakarttan kaynaklanan bi sorun oldugunu düsünüyordum anakartı degiştirdim yine aynı bi kackere geldi grüntü format dahi attım ama giddi gelmiyoo. anakart 2el ama saglam, ssd saglam yeni alınık, ekrankartı saglam onboart lada deniyorum oylede acılmiyo cünku 2tane birisi yeni ram mevcut herturlu denedim yine tik yok bios pilini ckarttım 1gün bekledim☺yine tik yok seste gelmiyo bukadar taktik verin napayım başka saygılar
     Görüntü yok Acılmiyor makine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazdıklarınızı anlamak için gerekli dekoder bende mevcut değil, rica etsem benim dilime de tercüme edebilirmisiniz?

Hocam ekran kartını sök onboarda tak. Görüntü gelecek mi bak gelirse ekran kartı çöp olabilir.

Ramleri sök. Elinde 2 ram varsa 1'ini tak ötekini takma çalışabilir.

Psu sistemine yeterli gelmiyor olabilir. Bu siteden psu hesaplaması yap.http://www.coolermaster.outervision.com/

Kabloların hepsinin takılı olduğundan emin misin? İşlemcinin fanının bile tam oturmaması görüntü gelmemesine neden olur.
  • Arkadaşlara katılıyorum
    Psu kablolarını kontrol et
    Görüntü var ses yok
    14 yıl önce açıldı
    tv de ses var görüntü yok
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.