Şimdi Ara

görüntü yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu sabah pc açtgmda hiç goruntu gelmedi, kasa calısiyor fakat goruntu yok. Sonradan tamamen prizi çekip taktıgımda duzeldi fakat kapatınca tekrar aynı sorun oldu lutfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelıkle kasa çalışıyorsa kablolarınızı kontrol edin .. farklı bir görüntü kaynagından deneme yapabılrsenız monıtoru test etmiş olursunuz .. psu ram aslında ucu acık bır durum ya daha net bılgıler vemrenız gerekecek yada sız bıraz kurcalayıp sorunun kaynagını bulmanız gerekıyor ...net bişi soylemek zor.. ama ilk bakışda sankı monıtor kabloları yada power kablosunda sıkıntı varmış gibi duruyor ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

öncelıkle kasa çalışıyorsa kablolarınızı kontrol edin .. farklı bir görüntü kaynagından deneme yapabılrsenız monıtoru test etmiş olursunuz .. psu ram aslında ucu acık bır durum ya daha net bılgıler vemrenız gerekecek yada sız bıraz kurcalayıp sorunun kaynagını bulmanız gerekıyor ...net bişi soylemek zor.. ama ilk bakışda sankı monıtor kabloları yada power kablosunda sıkıntı varmış gibi duruyor ..

bazı yerlerde bilgisayarn içini açıp bios resetleyn anakartı tekrar acıp kapatın dıyolar. bunu yapmak pcye zarar verır mi?

• biosu resetleyın dıyorsa ..resetleyın ..overclok falan mı yaptınız ? ..yada bıosda bır degısıklık mı yaptınız ?pili çıkarın bekleyın tekrar takıp deneyın .. bu şekılde bir çözum bulmadan elbette sureklı acıp kapatmayın ..tecrubenız yoksa bılen bırılerınden yardım almanızı tavsıye ederım ..

biosu resetleyın dıyorsa ..resetleyın ..overclok falan mı yaptınız ? ..yada bıosda bır degısıklık mı yaptınız ?pili çıkarın bekleyın tekrar takıp deneyın .. bu şekılde bir çözum bulmadan elbette sureklı acıp kapatmayın ..tecrubenız yoksa bılen bırılerınden yardım almanızı tavsıye ederım ..

hiçbir şey yapmadan karşıma çktı bu sorun. hiç bilgim yok en azından ramlarin yeri kaymışdır diye bakmak istiyorum. tam olarak kasayı açınca nerede ve çıplak el zarar verir mi?

• ekran kartından düşünüyorum. birçıkarın, tozunu alın, fanı varsa silin, ısısına dikkat edin... monitör ne yapıyor bu arada? ışşığı yanıp sönüyorsa büyük ihtimalle benim dediğim çıkacak en son hangi parçayı kurcaladınız? ve ondan önceki gün hangi oyunu oynadın en son. birde anakart ram ekran kartı falan sistemini yaz daha rahat yardımederiz
    - Core 2 Duo 6600 İşlemci - Asus HD 7750 Ekran Kartı - Kingston 2Gb 800Mhz DDR2 Ram - Msi Q965MDO Anakart - Corsair CX600 Psu - Verbatim 320GB Harici Harddisk - Dell E173FP Monitör - Western Digital 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk -
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    14 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartini temizlemeyi deneyin bende de olmustu

• elle kasanın içinden parca sokup takmak normalde zarar vermez .. ama statık elektrıklenme nedenıyle buna maruz kalmamak ıcın plastık eldıven kullanabılrsınız ..bunu bılgınız olsun dıye yazıyorum .. yoksa kımsenın ram sokerken takarken v.s.. eldıven kullandıgınız sanmıyorum ..en azından ben hıc kullanmadım ..

elle kasanın içinden parca sokup takmak normalde zarar vermez .. ama statık elektrıklenme nedenıyle buna maruz kalmamak ıcın plastık eldıven kullanabılrsınız ..bunu bılgınız olsun dıye yazıyorum .. yoksa kımsenın ram sokerken takarken v.s.. eldıven kullandıgınız sanmıyorum ..en azından ben hıc kullanmadım ..

statik elektrik boşaltılabilir birşeydir. Bilgisayarı kapatıp, arkasından power tuşunu 0 a çekip, bilgisayarın açma ve reset tuşlarına 5-6 kere bas-kes yaparsanız statik elektrik boşalır.

Bende şahsen kullanmadım hiç eldiven.

Kasanın kabloları takılıyken ve yan kapağı açıkken çekiştirilirse anca hasar alır. Kapağı açıksa kasaya birşey çarpmıştır(sürtme bile bozabilir) yada kablolar çekiştirileceğinden kablolarda oynama olmuştur.

Tekrar denediğinde monitörün ışşığını söylersen sevinirim...
    - Core 2 Duo 6600 İşlemci - Asus HD 7750 Ekran Kartı - Kingston 2Gb 800Mhz DDR2 Ram - Msi Q965MDO Anakart - Corsair CX600 Psu - Verbatim 320GB Harici Harddisk - Dell E173FP Monitör - Western Digital 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk -

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.