Şimdi Ara

görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu [ÇÖZÜLDÜ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
798
Cevap
9
Favori
85.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Şimdi o durumda servis formunda ne yazıyorsa ona bakılır. Örneğin bende kasayı bıraktım Vatana, servis formuna Z12 plus kasa diye yazdılar. Şimdi gidip ekran kartı için iade talep edemem. Sadece kasa için talep edebilirim. Servis formunuzda ne yazıyor. ? Kasa - ekran kartı- işlemci - anakart- ayrı ayrı yazıyor ise hepsinin değişim veya para iadesini alırsınız. Tek kasa yazıyorsa sadece kasayı değişim/para iadesi alırsınız.

Hocam hadi hayırlısı kasa servisden geldi ekran kartı tamamen değişmiş şimdi sorunsuz hiçbir hata almadım hayret sorunun ekran kartından çıkcağını sanmazdım

• test ettiniz mi kartı peki? Karttan olması banada ilginç geldi. Eğer sorun bu şekilde düzeldiyse sorun yok, geçmiş olsun diyelim
  • quote:

test ettiniz mi kartı peki? Karttan olması banada ilginç geldi. Eğer sorun bu şekilde düzeldiyse sorun yok, geçmiş olsun diyelim

Evet msi kombustor ve watch dogs oyununda test ettim 1 kere bile hata almadım bende şaşırdım ekran kartından olmasına ama neyden olursa olsun sorunum geçti mutluyum bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlarımızın sorunuda geçer inşallah
  • Aynı sorun bende de baş gösterdi nasıl çözüldü anlamadım şöyleki;
    X1550 ekran kartı ilk takdığımda Win7 kartı görmemiş Amd sitesinden sürücüyü yükleyerek kullanmıştım. 3 ay sonra kadar bu hatayı almaya başladım. Sürücüyü kaldırıp tekrar yükledim reset attı pc. Ekran kartı bozuldu sanıp onboard olarak kullandım. 3-5 gün sonra ekran kartının tozunu alıp tekrar kartı taktım win7 otomatik kartı gördü sürücüyü yüklemedim ve şu an sorunsuz kullanıyorum . İnşallah sizlerinde problemin bitmesi dileğiyle...
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    gözlemlediğim kadarıyla sorunun çözümü olarak 2 yol bulundu şimdiye kadar. 1. si benim ilk sayfada herşeyi denememe rağmen çözemeyip işletim sistemini değiştirmemle çözülmesi, 2. si ise son sayfada okanbey1 in ekran kartını garantiye yollamasıyla.. Bence sizde önce temiz bir win8.1 kurun.
  • Ben de dün bu hatayı aldım. İşlemcim 4.2 Ghz Amd Fx - 8350 Ekran kartım ise Amd R9 Sapphire 280 dual x. Kasam 650 W PSU'lu CM HAF 932. İşlemcim masaüstünde 24-30 arası. ( hyper 212x soğutucu ile ) Sizce neden olabilir bu sorun ? Aero falan da açık değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben %100 powerdandır diyordum. Hayret

• TEmiz bir win. kurulumu yapın mümkünse 8.1 kurun. Sorunun donanımsal olma ihtimali düşük. İyi bir format atın çünkü bu sorun, windowsun kayıt dosyaları bozulunca ortaya çıkıyor. Ben bu sayede çözdüm meseleyi.
  • anakart bioslarına dikkat edin. bazen yeni bioslar pci-e slotları ile ilgili geliştirmeler yapabiliyor ve bu tarz sorunların çözülmesinde etkisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

anakart bioslarına dikkat edin. bazen yeni bioslar pci-e slotları ile ilgili geliştirmeler yapabiliyor ve bu tarz sorunların çözülmesinde etkisi var

Psu, anakart ,ekran kartı ,işlemci değişimi(servisten yenisi geldi), ssd ve hdd güncelleme ve temizleme gibi bir çok şeyi denedim. Bendeki win7 arızası çıktı. Şu an win 8.1 kullanıyorum ve sıfır hata alıyorum. Muhtemelen bendeki win7 de kayıt defteri sorunları vardı ve düzelmiyordu. Aero ile de pek alakası yok zira ben aeroyu kapayıp da denedim.
  • quote:

TEmiz bir win. kurulumu yapın mümkünse 8.1 kurun. Sorunun donanımsal olma ihtimali düşük. İyi bir format atın çünkü bu sorun, windowsun kayıt dosyaları bozulunca ortaya çıkıyor. Ben bu sayede çözdüm meseleyi.

Aynen hocam. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Haklısın.

• Arkadaşlar ben ekran kartını yeni aldım birkaç gün sonra bu hatayı verdi. Ekran kartında sorun olabilir mi ? Ona göre iade edebilirim.

• Millet Sherlock Holmes'e döndü anasını satayım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Arkadaşlar ben ekran kartını yeni aldım birkaç gün sonra bu hatayı verdi. Ekran kartında sorun olabilir mi ? Ona göre iade edebilirim.

Ekran kartından olacağını sanmıyorum, ama 7 gün içinde iade hakkınız var. Bence evvela temiz bir kurulum yapın. Mümkünse Win 8.1 kurun
  • Bende sistemdeki ekran kartımı garantiye göndermeyi düşünüyorum. Ekran kartını alalı yaklaşık 1 sene oldu nova bilgisayar'dan aldım. Gigabyte'in teknik servisine yollamayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı ilk defa garanti işiyle uğraşıyorum ?
  • Sealine kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bende gtx770 i hd4600 ile değiştirdim evde ve hatayı almadım. Ekran kartından deyip kutuladım ve kasayla beraber vatan a gittim. Orda reyondan sıfır ekran kartı ve psu getirdiler ve denedik. Aynı hatayı yine verdi. Ekran kartı olmadığı orda anlaşıldı.. İşletim sisteminizi değiştirin, farklı bir win7, win 8.1 ,olmadı win xp kurun o da olmadı bir bilgisayarcıya götürün ve format attırın. Amaç elinizdeki windows işletim sistemi bozuk mu değil mi onu öğrenmek.
    Hem maliyet hemde çok zahmete girmeden ilk deneyeceğiniz yöntem bu olsun bence. Olmazsa diğer seçeneklere yönelirsiniz..
  • BIOS'dan sistemin güç tasarruf ayarlarını kapattın, boşta hız voltaj düşürme vs

Windows'dan güç ayarları, yüksek performans seçin.

Bu ayarlar aynı hatayı alan bir arkadaşımda işe yaramıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

BIOS'dan sistemin güç tasarruf ayarlarını kapattın, boşta hız voltaj düşürme vs

Windows'dan güç ayarları, yüksek performans seçin.

Bu ayarlar aynı hatayı alan bir arkadaşımda işe yaramıştı.

Hurafe onlar Aeoryu kapatıp ,güç tasarrufunu ayarlarını değiştirmek falan kar etmedi bende. Biosu 2301- 2501 arası birkaç kez değiştirdim. Anakart servise gidip bütün ayarları sıfırlandı.

Sorunun çözümü için; bu hatayı alanlar başka bir işletim sistemi kursunlar en başta. Ellerindeki format cd/dvd ya da flashlar arızalıdır %99.. Regedit deki görüntü birimindeki kayıt dosyası zarar görmüşse aynı işletim sistemini kurmak sorunu çözmüyor malesef. Farklı bir win7 win8 win xp ile denesinler sorun büyük olasılıkla çözülecektir.

• Konuda bin kişi bir şey yazmışsa bin kişide farklı şey yazmış. Bu sorun belli ki bir sebepten değil, onlarca sebepten oluşabiliyor.
    Benim sorum ise bu donanımsal mı yoksa yazılımsal bir problem mi? Buna bir açıklık getirebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Konuda bin kişi bir şey yazmışsa bin kişide farklı şey yazmış. Bu sorun belli ki bir sebepten değil, onlarca sebepten oluşabiliyor.
    Benim sorum ise bu donanımsal mı yoksa yazılımsal bir problem mi? Buna bir açıklık getirebilecek olan var mı?

Yazılımsal da olabilir donanımsal da bu sorun lanet bir sorun pc kullanıcılarını bıktıran konsol almayı düşündüren bir sorun.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.